Firms.bg
Търси

КРЕЙСИ-ДОК-ДОЙЧИН ДИМИТРОВ ЕТЕИК: 200842623, гр. Сливен, Сливен

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
7.09.2009 г.Виж история
Фирма/Наименование
КРЕЙСИ-ДОК-ДОЙЧИН ДИМИТРОВ ЕТ
Дата на регистрация
7.8.2009
Регистрация по ЗДДС

BG200842623 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Сливен, община Сливен, гр. Сливен, блок 15, вход А, етаж 4, апартамент 12
Предмет на дейност
покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, покупка на ценни книги с цел да ги продаде, производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност и дейност на търговско представителство и посредничество, валутни сделки - след получаване на надлежно разрешение, превозна, хотелиерска, ресторантьорска, туристическа, рекламна, информационна, програмна, импресарски услуги, извършване на всякакъв вид услуги, незабранени от нормативен акт, които води по търговски начин, сделки с интелектуална собственост, производство на филми, видео и звукозаписи, издателска или печатарска дейност, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. търговецът ще осъществява дейността си в страната и чужбина.
Физическо лице - търговец
дойчин красимиров димитров

Резюме

Фирма КРЕЙСИ-ДОК-ДОЙЧИН ДИМИТРОВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 200842623 е основана на 7.8.2009 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Сливен, община Сливен, гр. Сливен, блок 15, вход А, етаж 4, апартамент 12. КРЕЙСИ-ДОК-ДОЙЧИН ДИМИТРОВ ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG200842623 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

 1. 6.09.2009 г.

  Регистрация на фирмата
  КРЕЙСИ-ДОК-ДОЙЧИН ДИМИТРОВ
 2. 7.09.2009 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG200842623
 3. 7.09.2009 г.

  Основана
  7.8.2009
  Седалище и адрес на управление
  област Сливен, община Сливен, гр. Сливен, блок 15, вход А, етаж 4, апартамент 12
  Физическо лице - търговец
  дойчин красимиров димитров
  Предмет на дейност
  ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ДА ГИ ПРЕПРОДАДЕ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ПОКУПКА НА ЦЕННИ КНИГИ С ЦЕЛ ДА ГИ ПРОДАДЕ, ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА, СКЛАДОВА, ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ И ДЕЙНОСТ НА ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ВАЛУТНИ СДЕЛКИ - СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА НАДЛЕЖНО РАЗРЕШЕНИЕ, ПРЕВОЗНА, ХОТЕЛИЕРСКА, РЕСТОРАНТЬОРСКА, ТУРИСТИЧЕСКА, РЕКЛАМНА, ИНФОРМАЦИОННА, ПРОГРАМНА, ИМПРЕСАРСКИ УСЛУГИ, ИЗВЪРШВАНЕ НА ВСЯКАКЪВ ВИД УСЛУГИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ НОРМАТИВЕН АКТ, КОИТО ВОДИ ПО ТЪРГОВСКИ НАЧИН, СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, ПРОИЗВОДСТВО НА ФИЛМИ, ВИДЕО И ЗВУКОЗАПИСИ, ИЗДАТЕЛСКА ИЛИ ПЕЧАТАРСКА ДЕЙНОСТ, ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА. ТЪРГОВЕЦЪТ ЩЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ДЕЙНОСТТА СИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА.
  Фирма
  КРЕЙСИ-ДОК-ДОЙЧИН ДИМИТРОВ

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: септември 2023 г.