Firms.bg
Търси

ВЕЦ - КРЕТА ООДЕИК: 200824283, гр. Гулянци, Гулянци

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
20.08.2009 г.Виж история
Фирма/Наименование
ВЕЦ - КРЕТА ООД
Дата на регистрация
20.7.2009
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Плевен, община Гулянци, гр. Гулянци, ул. СИМЕОН ЙОРГОВ, №7
Предмет на дейност
проектиране, изграждане, пускане в експлоатация, експлоатиране и поддържане на водно електрически централи. производство, изкупуване и продажба на всякакъв вид алкохолни и безалкохолни напитки.производство, изкупуване и продажба на всякакъв вид селскостопанска и животинска продукция в прясно, преработено или обработено състояние. транспортни и таксиметрови услуги в страната и чужбина. търговия в страната и чужбина с всички стоки разрешени от закона. внос- износ на всички стоки разрешени от закона. сключване на бартерни сделки и представителство. търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица.покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид. продажба на стоки от собствено производство. комисионни, спедиционни и превозни сделки. складови сделки. лицензионни сделки, стоков контрол. сделки с интелектуална собственост. хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги. покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. лизинг. търговия в страната и чужбина с петрол и петролни продукти. разкриване на автосервизи, автомивки и бензиностанции. разкриване на фирмени магазини. бутик. оказион. маркетингова, инженерингова, консигнационна и посредническа дейности. изкупуване, обработка и търговия в страната и чужбина на кожи от едър и дребен добитък и дивеч и кожени изделия. хотелиерство. ресторантьорство.
Управители/Съдружници
  • пламен г.
  • петър ц.
Съдружници
Капитал размер
5000 лв. (внесен капитал: 5000 лв.)

Резюме

Фирма ВЕЦ - КРЕТА ООД () с ЕИК/ПИК 200824283 е основана на 20.7.2009 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Плевен, община Гулянци, гр. Гулянци, ул. СИМЕОН ЙОРГОВ, №7, а началният внесен капитал е в размер на 5000 лева. ВЕЦ - КРЕТА ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 20.08.2009 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    ВЕЦ - КРЕТА
    Внесен капитал
    5000
    Основана
    20.7.2009
    Начин на представляване
    ЗАЕДНО И ПООТДЕЛНО
    Седалище и адрес на управление
    област Плевен, община Гулянци, гр. Гулянци, ул. СИМЕОН ЙОРГОВ, №7
    Предмет на дейност
    Проектиране, изграждане, пускане в експлоатация, експлоатиране и поддържане на Водно електрически централи. Производство, изкупуване и продажба на всякакъв вид алкохолни и безалкохолни напитки.Производство, изкупуване и продажба на всякакъв вид селскостопанска и животинска продукция в прясно, преработено или обработено състояние. Транспортни и таксиметрови услуги в страната и чужбина. Търговия в страната и чужбина с всички стоки разрешени от закона. Внос- износ на всички стоки разрешени от закона. Сключване на бартерни сделки и представителство. Търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица.Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид. Продажба на стоки от собствено производство. Комисионни, спедиционни и превозни сделки. Складови сделки. Лицензионни сделки, Стоков контрол. Сделки с интелектуална собственост. Хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги. Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Лизинг. Търговия в страната и чужбина с петрол и петролни продукти. Разкриване на автосервизи, автомивки и бензиностанции. Разкриване на фирмени магазини. Бутик. Оказион. Маркетингова, инженерингова, консигнационна и посредническа дейности. Изкупуване, обработка и търговия в страната и чужбина на кожи от едър и дребен добитък и дивеч и кожени изделия. Хотелиерство. Ресторантьорство.
    Управители
    пламен г.
    Съдружници
    Капитал
    5000

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
110518501РАДИЦ ООД

гр. Априлци, Априлци

петър ц.

Съдружници

Виж още
114626887РАЙ-ПЛАМЕН ИЛИЕВ ЕТ

гр. Гулянци, Гулянци

пламен г.

Физическо лице - търговец

Виж още
114670862ХИДРОМИД ООД

гр. Плевен, Плевен

вера ц.

Съдружници

Виж още
200093316КРИЕЙТИВ ИНВЕСТМЪНТ ГРУП ООД

гр. Плевен, Плевен

вера ц.

Съдружници

петър ц.

Съдружници

Виж още
200235541ГАБИ 96 ЕООД

гр. Гулянци, Гулянци

пламен г.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
200409643БИЛИГЕ АУТОС ООД

гр. Гулянци, Гулянци

пламен г.

Съдружници, Едноличен собственик на капитала

Виж още
201268106БУЛУНИПРО ООД

гр. София, Столична

петър ц.

Съдружници, Съдружници, Съдружници

Виж още
201791046ЕТИ АГРО ООД

гр. Плевен, Плевен

пламен г.

Съдружници, Съдружници

Виж още
202155631ИЗБАТА 12 ООД

гр. Плевен, Плевен

петър ц.

Съдружници

Виж още
824033917ВЕРА ЦВЕТКОВА - ВЯРАТУР ЕТ

гр. Плевен, Плевен

вера ц.

Физическо лице - търговец

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.