Firms.bg
Търси

СПС БИЛДИНГС ЕООДЕИК: 200772961, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
17.08.2022 г.Виж история
Фирма/Наименование
СПС БИЛДИНГС ЕООД
Изписване на чужд език
SPS BUILDINGS LTD
Дата на регистрация
13.6.2009
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Лозенец, ул. "Плана планина", №3-5, апартамент 1
Предмет на дейност
строителство, ремонтна, възстановителна, довършителна и всички дейности, подобни на изброените, свързани със строителството. топло и хидроизолации, вик оборудване и изграждане на ел. и вик инсталации. покупка, строеж и обзавеждане на жилищни, промишлени и стопански сгради с цел продажба или отдаване под наем. търговска дейност на едро и дребно с всички разрешени от закона стоки включително строителни материали. транспортна дейност и транспортни услуги; ремонт и поддръжка на транспортни средства. производство на стоки с цел продажба. внос, износ. покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид – търговия на едро и дребно с всякакъв вид хранителни и нехранителни стоки. производство и търговия със селско- стопанска продукция. търговия с горива, петролни продукти, алкохол, тютюн, тютюневи изделия след получаване на съответните лицензи за този вид дейност. търговия, изкупуване и преработване на селскостопански произведения и селскостопанска продукция от растителен и животински произход и техните производни. комисионна, спедиционна /без поща/, складова и лизингова дейност, дейност на търговско представителство и посредничество. разкриване и експлоатация на собствена търговска мрежа. превозна, туристическа, рекламна, информационна, програмна дейност и предоставяне на други услуги. хотелиерство, ресторантьорство. сделки с интелектуална собственост. външноикономическа дейност, извършване в страната и чужбина сделки от всякакъв вид, както и всички други дейности, разрешени от закона. когато има разрешителен режим или се изисква лиценз, след получаване на съответното разрешение или лиценз.
Управители/Съдружници
  • валентина д.
Съдружници
Едноличен собственик на капитала
валентина д.
Капитал размер
5000 лв. (внесен капитал: 5000 лв.)

Резюме

Фирма СПС БИЛДИНГС ЕООД (SPS BUILDINGS LTD) с ЕИК/ПИК 200772961 е основана на 13.6.2009 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Лозенец, ул. "Плана планина", №3-5, апартамент 1, а началният внесен капитал е в размер на 5000 лева. СПС БИЛДИНГС ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 13.07.2009 г. - Регистрация на фирма

    Управители
    петър д.
    Внесен капитал
    5000
    Име на фирма
    СПС БИЛДИНГС
    Изписване на чужд език
    SPS BUILDINGS LTD
    Основана
    13.6.2009
    Седалище и адрес на управление
    област Стара Загора, община Стара Загора, гр. Стара Загора, блок 75, вход А, етаж 4, апартамент 33
    Предмет на дейност
    Строителство, ремонтна, възстановителна, довършителна и всички дейности, подобни на изброените, свързани със строителството. Топло и хидроизолации, ВиК оборудване и изграждане на ел. и ВиК инсталации. Покупка, строеж и обзавеждане на жилищни, промишлени и стопански сгради с цел продажба или отдаване под наем. Търговска дейност на едро и дребно с всички разрешени от закона стоки включително строителни материали. Транспортна дейност и транспортни услуги; ремонт и поддръжка на транспортни средства. Производство на стоки с цел продажба. Внос, износ. Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид – търговия на едро и дребно с всякакъв вид хранителни и нехранителни стоки. Производство и търговия със селско- стопанска продукция. Търговия с горива, петролни продукти, алкохол, тютюн, тютюневи изделия след получаване на съответните лицензи за този вид дейност. Търговия, изкупуване и преработване на селскостопански произведения и селскостопанска продукция от растителен и животински произход и техните производни. Комисионна, спедиционна /без поща/, складова и лизингова дейност, дейност на търговско представителство и посредничество. Разкриване и експлоатация на собствена търговска мрежа. Превозна, туристическа, рекламна, информационна, програмна дейност и предоставяне на други услуги. Хотелиерство, ресторантьорство. Сделки с интелектуална собственост. Външноикономическа дейност, извършване в страната и чужбина сделки от всякакъв вид, както и всички други дейности, разрешени от закона. Когато има разрешителен режим или се изисква лиценз, след получаване на съответното разрешение или лиценз.
    Начин на представляване
    заедно и поотделно
    Капитал
    5000
    Съдружници
  2. 7.08.2018 г.

    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Лозенец, ул. "Плана планина", №3-5, апартамент 1
    Едноличен собственик на капитала
    Управители
    петър д.
    Начин на представляване
    заедно и поотделно
  3. 17.08.2022 г.

    Управители
    Едноличен собственик на капитала

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
123731264ПИДА ООД

гр. Стара Загора, Стара Загора

петър д.

Съдружници

Виж още
206347629КА ИМОБИЛИЕН ЕООД

гр. София, Столична

валентина д.

Управители, Едноличен собственик на капитала

Виж още
206877595Тера Билд 22 ЕООД

гр. София, Столична

валентина д.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.