Firms.bg
Търси

БУЛЕНЕРДЖИ КООПЕРЕЙШЪН ООДЕИК: 200704298, гр. Гурково, Гурково

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
8.10.2021 г.Виж история
Фирма/Наименование
БУЛЕНЕРДЖИ КООПЕРЕЙШЪН ООД
Изписване на чужд език
„BULENERGY COOPERATION" LTD
Дата на регистрация
30.3.2009
Регистрация по ЗДДС

BG200704298 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Стара Загора, община Гурково, гр. Гурково, ул. ПРОХОДА, №37
Предмет на дейност
производство и продажба на розово масло, розова вода и всички други продукти,производни и добивани от българската роза, производство и продажба на метален амбалаж, търговия с пластмасови и дървени изделия от собствено производство и внос,създаване на ноухау и знания по изработване, създаване на подобрения при производството на гел за кулинарни цели или производни на свързани с барбекю продукти, изготвятвящи се на основата на главните производствени суровини - етанол,парафин и диетиленов гликол, пакетирани в ламаринена опаковка или гел за горене в метални опаковки или кутии с фитили или каквато и да е опаковка като рет, ре, нdре, използвани с цел затопляне на храна на водна баня, фондю или бен-мари на/около територията на хотели, бюфети, барбекю/ грил зони, търговия на едро, кетъринг, хранителен или нехранителен бизнес, интернет или някой от този вид. също включващи други операции по дейности свързани с производство и пълнене, които са сходни до тези артикули; външнотърговска дейност, представителство, посредничество и агентство; сервизна дейност, извършване на услуги с всякакъв вид строителна, селскостопанска и транспортна техника, реекспорт, превозна дейност; производството на машини и съоръжения; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна, импресарска дейности, всякакъв вид търговска дейност; изработване на интернет страници, графичен дизайн, рекламна, маркетингова дейност и извършване на всякакви други търговски сделки и сделки с интелектуална собственост, производство на разнородни продукти и изделия, както и всяка друга търговска дейност незабранена от закон, при условие, че ако се изисква регистрация, разрешение или лиценз за извършване на някоя дейност, тази дейност се осъществява след получаване на такава регистрация, разрешение, или лиценз.
Управители/Съдружници
  • ивелин г.
Съдружници
Капитал размер
5000 лв. (внесен капитал: 5000 лв.)

Резюме

Фирма БУЛЕНЕРДЖИ КООПЕРЕЙШЪН ООД („BULENERGY COOPERATION" LTD) с ЕИК/ПИК 200704298 е основана на 30.3.2009 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Стара Загора, община Гурково, гр. Гурково, ул. ПРОХОДА, №37, а началният внесен капитал е в размер на 5000 лева. БУЛЕНЕРДЖИ КООПЕРЕЙШЪН ООД е регистрана по ЗДДС с номер BG200704298 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 30.04.2009 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    30.3.2009
    Предмет на дейност
    Производство и реализация на капачки за консервната промишленост. Покупки на стоки и вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид. Производство на стоки с цел продажба. Вътрешен и международен трансопрт. Покупко-продажба на движими вещи и недвижими имоти. Сделки с интелектуална собственост. Търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица. Извършване на всички видове дейности и услуги, незабранени от закона. Извършване на външна и вътрешна търговска дейност с всички видове стоки, незабранени от закона.
    Внесен капитал
    5000
    Име на фирма
    ГОЛДКАП
    Изписване на чужд език
    GOLDCAP
    Седалище и адрес на управление
    област Стара Загора, община Гурково, гр. Гурково, ул. ПРОХОДА, №37
    Управители
    кольо к.
    Капитал
    5000
    Съдружници
  2. 8.06.2009 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG200704298
  3. 9.06.2009 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG200704298
  4. 27.09.2017 г.

    Име на фирма
    ЧЕВОЛАНИ ИНЖЕНЕРИНГ
    Управители
    кольо к.
    Изписване на чужд език
    "CEVOLANI ENGINEERING" LTD
    Предмет на дейност
    Инженерингова дейност; Проектиране, конструиране, изработване, пускане в действие, настройка, гаранционно и извънгаранционно обслужване на машини, екипировка, производствени линии, устройства и съоръжения за производство на метален амбалаж; проектиране и внедряване на компютърен хардуер и софтуер; вътрешна и външна търговия с промишлени и непромишлени стоки и изделия, сделки с недвижими имоти; сделки с обекти на интелектуалната собственост; търговско представителство, посредничество и агентство, рекламна, издателска и импресарска дейност, ресторантьорство и хотелиерство, инвестиционна, строителна и проектантска дейност, ремонтни, авторемонтни и всички видове монтажни услуги, както и всяка друга дейност, незабранена от закона, а за дейностите, за които в специален закон се изисква разрешително, лицензия или регистрация – само след представяне на надлежният съответен документ.
    Начин на представляване
    ЗАЕДНО И ПООТДЕЛНО
    Съдружници
  5. 28.02.2019 г.

    Управители
    Начин на представляване
    ЗАЕДНО И ПООТДЕЛНО
  6. 20.01.2020 г.

    Име на фирма
    БУЛЕНЕРДЖИ КООПЕРЕЙШЪН
    Изписване на чужд език
    „BULENERGY COOPERATION" LTD
    Предмет на дейност
    Производство и продажба на розово масло, розова вода и всички други продукти,производни и добивани от българската роза, производство и продажба на метален амбалаж, търговия с пластмасови и дървени изделия от собствено производство и внос,създаване на ноухау и знания по изработване, създаване на подобрения при производството на гел за кулинарни цели или производни на свързани с барбекю продукти, изготвятвящи се на основата на главните производствени суровини - етанол,парафин и диетиленов гликол, пакетирани в ламаринена опаковка или гел за горене в метални опаковки или кутии с фитили или каквато и да е опаковка като PET, РЕ, HDPE, използвани с цел затопляне на храна на водна баня, фондю или бен-мари на/около територията на хотели, бюфети, барбекю/ грил зони, търговия на едро, кетъринг, хранителен или нехранителен бизнес, интернет или някой от този вид. Също включващи други операции по дейности свързани с производство и пълнене, които са сходни до тези артикули; външнотърговска дейност, представителство, посредничество и агентство; сервизна дейност, извършване на услуги с всякакъв вид строителна, селскостопанска и транспортна техника, реекспорт, превозна дейност; производството на машини и съоръжения; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна, импресарска дейности, всякакъв вид търговска дейност; изработване на интернет страници, графичен дизайн, рекламна, маркетингова дейност и извършване на всякакви други търговски сделки и сделки с интелектуална собственост, производство на разнородни продукти и изделия, както и всяка друга търговска дейност незабранена от закон, при условие, че ако се изисква регистрация, разрешение или лиценз за извършване на някоя дейност, тази дейност се осъществява след получаване на такава регистрация, разрешение, или лиценз.
    Начин на представляване
    заедно и поотделно
    Съдружници
    Управители
  7. 18.08.2020 г.

    Управители
    Съдружници
    Начин на представляване
  8. 3.02.2021 г.

    Управители
    Съдружници
    Начин на представляване
  9. 4.03.2021 г.

    Управители
  10. 8.10.2021 г.

    Управители

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
200621546СМАРТ ПРОДАКШЪНС ООД

гр. Гурково, Гурково

атанас а.

Съдружници, Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.