Firms.bg
Търси

ЛИОНОВА - М ЕООДЕИК: 200440083, гр. Монтана, Монтана

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
24.10.2008 г.Виж история
Фирма/Наименование
ЛИОНОВА - М ЕООД
Дата на регистрация
24.9.2008
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Монтана, община Монтана, гр. Монтана, ТРЕТИ МАРТ № 92, ет. 4, офис 10
Предмет на дейност
покупка на стоки с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид; комисионна, спедиционна, складова, лизингова, шивашка дейност; хотелиерска, ресторантьорска, туристическа, информационна, програмна и импресарска дейност и др. дейности: дейност на търговско представителство, посредничество и агентство; вътрешна и външна търговия; внос, износ, бартерни сделки, реекспорт; производство и търговия с растителна и животинска продукция, машини, резервни части и битова техника; покупка, строеж, обзавеждане и експлоатация на крайпътни заведения, туристически обекти и жилищни сгради и др., както и всякакви други търговски дейности, които не са забранени от закона, с извършване на всички дейности в страната и чужбина.
Управители/Съдружници
  • камелия л.
Едноличен собственик на капитала
камелия л.
Капитал размер
5000 лв. (внесен капитал: 5000 лв.)

Резюме

Фирма ЛИОНОВА - М ЕООД () с ЕИК/ПИК 200440083 е основана на 24.9.2008 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Монтана, община Монтана, гр. Монтана, ТРЕТИ МАРТ № 92, ет. 4, офис 10, а началният внесен капитал е в размер на 5000 лева. ЛИОНОВА - М ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 24.10.2008 г. - Регистрация на фирма

    Седалище и адрес на управление
    област Монтана, община Монтана, гр. Монтана, ТРЕТИ МАРТ № 92, ет. 4, офис 10
    Управители
    камелия л.
    Предмет на дейност
    ПОКУПКА НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБАТА ИМ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА, СКЛАДОВА, ЛИЗИНГОВА, ШИВАШКА ДЕЙНОСТ; ХОТЕЛИЕРСКА, РЕСТОРАНТЬОРСКА, ТУРИСТИЧЕСКА, ИНФОРМАЦИОННА, ПРОГРАМНА И ИМПРЕСАРСКА ДЕЙНОСТ И ДР. ДЕЙНОСТИ: ДЕЙНОСТ НА ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНТСТВО; ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ; ВНОС, ИЗНОС, БАРТЕРНИ СДЕЛКИ, РЕЕКСПОРТ; ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С РАСТИТЕЛНА И ЖИВОТИНСКА ПРОДУКЦИЯ, МАШИНИ, РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ И БИТОВА ТЕХНИКА; ПОКУПКА, СТРОЕЖ, ОБЗАВЕЖДАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА КРАЙПЪТНИ ЗАВЕДЕНИЯ, ТУРИСТИЧЕСКИ ОБЕКТИ И ЖИЛИЩНИ СГРАДИ И ДР., КАКТО И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ТЪРГОВСКИ ДЕЙНОСТИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА, С ИЗВЪРШВАНЕ НА ВСИЧКИ ДЕЙНОСТИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА.
    Име на фирма
    ЛИОНОВА - М
    Основана
    24.9.2008
    Едноличен собственик на капитала
    Капитал
    5000
    Внесен капитал
    5000

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
1115904642 ТРЕЙД ООД

гр. Монтана, Монтана

камелия л.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.