Firms.bg
Търси

ЕВРОИНВЕСТ 09 ООДЕИК: 200321079, гр. Стара Загора, Стара Загора

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
20.05.2019 г.Виж история
Фирма/Наименование
ЕВРОИНВЕСТ 09 ООД
Дата на регистрация
22.7.2008
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Стара Загора, община Стара Загора, гр. Стара Загора, ул. МИТРОПОЛИТ М. КУСЕВ, №40, етаж 3, апартамент 7
Предмет на дейност
посредничество при продажба на недвижими имоти, отдаване под наем на недвижими имоти, транспорт на стоки и товари, превоз на хора, вътрешна и външна търговия, производство на промишлени, хранителни и селскостопански стоки, хотелиерство и туристически услуги, строителство, строителни услуги и предприемаческа дейност, транспортна и спедиторска дейност /без поща/, реклама, маркетинг, информационна дейност, сделки с интелектуална собственост, както и всякакви други дейности, незабранени със закон, за дейности, за които се изисква разрешение или лиценз след снабдяване с такова.
Управители/Съдружници
  • кристина д.
  • недялко д.
  • тодорка д.
Съдружници
Капитал размер
5000 лв. (внесен капитал: 5000 лв.)

Резюме

Фирма ЕВРОИНВЕСТ 09 ООД () с ЕИК/ПИК 200321079 е основана на 22.7.2008 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Стара Загора, община Стара Загора, гр. Стара Загора, ул. МИТРОПОЛИТ М. КУСЕВ, №40, етаж 3, апартамент 7, а началният внесен капитал е в размер на 5000 лева. ЕВРОИНВЕСТ 09 ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 22.08.2008 г. - Регистрация на фирма

    Седалище и адрес на управление
    област Стара Загора, община Стара Загора, гр. Стара Загора, ул. МИТРОПОЛИТ М. КУСЕВ, №40, етаж 3, апартамент 7
    Управители
    тодорка д.
    Начин на представляване
    ЗАЕДНО И ПООТДЕЛНО
    Капитал
    5000
    Внесен капитал
    5000
    Име на фирма
    ЕВРОИНВЕСТ 09
    Основана
    22.7.2008
    Предмет на дейност
    Посредничество при продажба на недвижими имоти, транспорт на стоки и товари, превоз на хора, вътрешна и външна търговия, производство на промишлени, хранителни и селскостопански стоки, хотелиерство и туристически услуги, строителство, строителни услуги и предприемаческа дейност, транспортна и спедиторска дейност /без поща/, реклама, маркетинг, информационна дейност, сделки с интелектуална собственост, както и всякакви други дейности, незабранени със закон, за дейности, за които се изисква разрешение или лиценз след снабдяване с такова.
    Съдружници
  2. 20.05.2019 г.

    Управители
    тодорка д.
    Съдружници
    Предмет на дейност
    Посредничество при продажба на недвижими имоти, отдаване под наем на недвижими имоти, транспорт на стоки и товари, превоз на хора, вътрешна и външна търговия, производство на промишлени, хранителни и селскостопански стоки, хотелиерство и туристически услуги, строителство, строителни услуги и предприемаческа дейност, транспортна и спедиторска дейност /без поща/, реклама, маркетинг, информационна дейност, сделки с интелектуална собственост, както и всякакви други дейности, незабранени със закон, за дейности, за които се изисква разрешение или лиценз след снабдяване с такова.
    Начин на представляване
    ЗАЕДНО И ПООТДЕЛНО

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.