Firms.bg
Търси

ХРИС И ДАН ООДЕИК: 200193010, гр. Сливен, Сливен

Данни от Търговски Регистър

Статус
Заличен на 1.07.2014 г.
Последна промяна
1.07.2014 г.Виж история
Фирма/Наименование
ХРИС И ДАН ООД
Изписване на чужд език
HRIS I DAN
Дата на регистрация
22.5.2008
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Сливен, община Сливен, гр. Сливен, ул. БАЛАТОН, №43
Предмет на дейност
покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, транспортна дейност в страната и чужбина, таксиметрови услуги, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, строително-монтажна дейност, проектиране на жилищни, стопански и други сгради, вътрешна и външна търговия на едро и дребно, включително извършване на бартерни сделки с всякакъв вид стоки, които не са забранени от закона, в това число на алкохол и цигари, счетоводни услуги, хотелиерски услуги, ресторантьорство, кафе-аперитив, бар и други в областта на общественото хранене, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други сделки водени по търговски начин и позволени от закона, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, сделки с интелектуална собственост, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, лизинг, лицензионни сделки, както и всякакъв друг вид сделки, които не са забранени от закона. сделките ще се извършват в страната и чужбина.
Управители/Съдружници
  • христина к.
  • йорданка а.
Съдружници
Капитал размер
5000 лв. (внесен капитал: 5000 лв.)

Резюме

Фирма ХРИС И ДАН ООД (HRIS I DAN) с ЕИК/ПИК 200193010 е основана на 22.5.2008 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Сливен, община Сливен, гр. Сливен, ул. БАЛАТОН, №43, а началният внесен капитал е в размер на 5000 лева. ХРИС И ДАН ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 22.06.2008 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    ХРИС И ДАН
    Предмет на дейност
    Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, транспортна дейност в страната и чужбина, таксиметрови услуги, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, строително-монтажна дейност, проектиране на жилищни, стопански и други сгради, вътрешна и външна търговия на едро и дребно, включително извършване на бартерни сделки с всякакъв вид стоки, които не са забранени от закона, в това число на алкохол и цигари, счетоводни услуги, хотелиерски услуги, ресторантьорство, кафе-аперитив, бар и други в областта на общественото хранене, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други сделки водени по търговски начин и позволени от закона, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, сделки с интелектуална собственост, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, лизинг, лицензионни сделки, както и всякакъв друг вид сделки, които не са забранени от закона. Сделките ще се извършват в страната и чужбина.
    Капитал
    5000
    Основана
    22.5.2008
    Седалище и адрес на управление
    област Сливен, община Сливен, гр. Сливен, ул. БАЛАТОН, №43
    Управители
    христина к.
    Начин на представляване
    заедно и поотделно
    Внесен капитал
    5000
    Изписване на чужд език
    HRIS I DAN
    Съдружници
  2. 17.07.2013 г.

    Статус
    Прекратяване на търговската дейност
  3. 1.07.2014 г.

    Статус
    Заличаване на търговеца

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
119663708АДАМОВИ ООД

с. Самуилово, Сливен

йорданка а.

Съдружници

Виж още
119665577КОТАВОВИ ООД

гр. Сливен, Сливен

христина к.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.