Firms.bg
Търси

БИЗНЕС ТРЕНД БГ ЕООДЕИК: 200129591, гр. Варна, Варна

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
1.09.2022 г.Виж история
Фирма/Наименование
БИЗНЕС ТРЕНД БГ ЕООД
Изписване на чужд език
BUSINESS TREND BG
Дата на регистрация
26.4.2008
Регистрация по ЗДДС

BG200129591 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Приморски, бул. "Княз Борис I", №111, етаж 7, апартамент офис 20
Предмет на дейност
1.дейност по технически контрол, изпитване и анализ на вещества, материали и готовата продукция при изготвяне, доставка, строителство, монтаж, експлоатация, ремонт, реконструкции в промишлеността; количествен и качествен контрол на стоки и товари в страната и чужбина. инспекция, консултантска и сървейорска дейност; количествен и качествен контрол на стоки и товари, преди и по време на производство, при товаро – разтоварна дейност, преди и след спедиция. визуален контрол; контрол при провеждане на технически изпитания; техническа диагностика. контрол на окомплектовка, опаковка и маркировка. контрол на условията за съхранение стоките; огледи на стоки, подлежащи на брак или унищожение; 2.дейност по оценяване на съответствието на продукти; 3.дейност в областта на метрологията - метрологични изпитания и проверки на средства за измерване, подлежащи на метрологичен контрол; 4. изготвяне на икономически и търговски анализи и маркетингови изследвания; 5. покупко - продажба на недвижими имоти, строителство и търговия със строителни материали, търговия със стоки в първоначален, преработен или обработен вид, внос и износ на стоки, търговско представителство и посредничество, складови, комисионни и спедиционни сделки, сделки с интелектуална собственост, транспортна дейност в страната и в чужбина, консултантска дейност, културни връзки, хотелиерство, ресторантьорство, маркетинг, рекламни и информационни услуги; 6. правото на дружеството да изпълнява дейности, за които е необходимо получаване на лицензни (специални разрешения) възниква от момента на получаването на такива лицензни (специални разрешения) и се преустановява с срока на изтичане на действието им, ако друго не е постановено с закон или други правни актове; 7. дружеството не се занимава и не взема каквото и да е участие в конструиране, изготвяне, доставка, монтаж, покупка, владение, ползване или обслужване на обектите, контрола по които изпълнява в съответствие с чл.3 т.1-4 и не се явява официален представител на коя да е от тези страни.
Управители/Съдружници
  • татяна т.
Съдружници
Едноличен собственик на капитала
татяна т.
Капитал размер
30200 лв. (внесен капитал: 30200 лв.)

Резюме

Фирма БИЗНЕС ТРЕНД БГ ЕООД (BUSINESS TREND BG) с ЕИК/ПИК 200129591 е основана на 26.4.2008 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Приморски, бул. "Княз Борис I", №111, етаж 7, апартамент офис 20, а началният внесен капитал е в размер на 30200 лева. БИЗНЕС ТРЕНД БГ ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG200129591 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 26.05.2008 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    БИЗНЕС ТРЕНД БГ
    Изписване на чужд език
    BUSINESS TREND BG
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Витоша, ул. СИМЕОН РАДЕВ, №40, вход А, етаж 4, апартамент 10
    Капитал
    5000
    Внесен капитал
    5000
    Основана
    26.4.2008
    Предмет на дейност
    ПОКУПКО - ПРОДАЖБА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, СТРОИТЕЛСТВО И ТЪРГОВИЯ СЪС СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ, ТЪРГОВИЯ СЪС СТОКИ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ВНОС И ИЗНОС НА СТОКИ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, СКЛАДОВИ, КОМИСИОННИ И СПЕДИЦИОННИ СДЕЛКИ, СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА И ИНДУСТРИАЛНА СОБСТВЕНОСТ, ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ, КУЛТУРНИ ВРЪЗКИ, ХОТЕЛИЕРСТВО, РЕСТОРАНТЬОРСТВО, МАРКЕТИНГ, РЕКЛАМНИ И ИНФОРМАЦИОННИ УСЛУГИ, ВСИЧКИ ДРУГИ СДЕЛКИ И УСЛУГИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН.
    Управители
    олег т.
    Съдружници
  2. 12.09.2008 г.

    Седалище и адрес на управление
    област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Приморски, курортна сграда "СИРЕНА", вход Г, етаж 3, апартамент 706
    Предмет на дейност
    1.Дейност по технически контрол, изпитване и анализ на вещества, материали и готовата продукция при изготвяне, доставка, строителство, монтаж, експлоатация, ремонт, реконструкции в нефтената и газовата промишленост; 2. Дейност по оценяване на съответствието на продукти със съществените изисквания; 3.Осъществяване на експертизи за промишлена безопасност на: 3.1.Проектна документация за строителство, разширение, реконструкция, техническо преустройство и консервация и ликвидация на опасни производствени обекти и съоръжения с повишена опасност. 3.2.Технически устройства прилагани, приспособявани на опасни производствени обекти и съоръжения с повишена опасност. Техническо диагностициране (освидетелстване). 3.3.Сгради и съоръжения в опасни производствени обекти и съоръжения с повишена опасност. 3.4.Документи, свързани с експлоатацията на опасни производствени обекти и съоръжения с повишена опасност. 4.Дейност в областта на метрологията - метрологични изпитания и проверки на средства за измерване, подлежащи на метрологичен контрол. 5.Изготвяне на икономически и търговски анализи и маркетингови изследвания 6.Покупко - продажба на недвижими имоти, строителство и търговия със строителни материали, търговия със стоки в първоначален, преработен или обработен вид, внос и износ на стоки, търговско представителство и посредничество, складови, комисионни и спедиционни сделки, сделки с интелектуална собственост, транспортна дейност в страната и в чужбина, консултантска дейност, културни връзки, хотелиерство, ресторантьорство, маркетинг, рекламни и информационни услуги 7.Правото на Дружеството да изпълнява дейности, за които е небходимо получаване на лицензии (специални разрешения ) възниква от момента на получаването на такива лицензии (специални разрешения ) и се преустановява с срока на изтичане на действието им, ако друго не е постановено с закон или други правни актове.
  3. 16.02.2009 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG200129591
  4. 17.02.2009 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG200129591
  5. 30.09.2009 г.

    Седалище и адрес на управление
    област Варна, община Варна, гр. Варна, р-н Приморски, бул. "Княз Борис I", №111, етаж 7, апартамент офис 20
    Предмет на дейност
    1.Дейност по технически контрол, изпитване и анализ на вещества, материали и готовата продукция при изготвяне, доставка, строителство, монтаж, експлоатация, ремонт, реконструкции в нефтената и газовата промишленост; 2. Дейност по оценяване на съответствието на продукти със съществените изисквания; 3.Осъществяване на експертизи за промишлена безопасност на: 3.1.Проектна документация за строителство, разширение, реконструкция, техническо преустройство и консервация и ликвидация на опасни производствени обекти и съоръжения с повишена опасност. 3.2.Технически устройства прилагани, приспособявани на опасни производствени обекти и съоръжения с повишена опасност. Техническо диагностициране (освидетелстване). 3.3.Сгради и съоръжения в опасни производствени обекти и съоръжения с повишена опасност. 3.4.Документи, свързани с експлоатацията на опасни производствени обекти и съоръжения с повишена опасност. 4.Дейност в областта на метрологията - метрологични изпитания и проверки на средства за измерване, подлежащи на метрологичен контрол. 5.Изготвяне на икономически и търговски анализи и маркетингови изследвания. 6.Покупко - продажба на недвижими имоти, строителство и търговия със строителни материали, търговия със стоки в първоначален, преработен или обработен вид, внос и износ на стоки, търговско представителство и посредничество, складови, комисионни и спедиционни сделки, сделки с интелектуална собственост, транспортна дейност в страната и в чужбина, консултантска дейност, културни връзки, хотелиерство, ресторантьорство, маркетинг, рекламни и информационни услуги, организира и провежда магистърски програми, курсове за професионална квалификация; следдипломна квалификация, учебни семинари, конгреси и стажове за квалификация със собствен персонал или с външни сътрудници на дружеството. 7.Правото на Дружеството да изпълнява дейности, за които е небходимо получаване на лицензии (специални разрешения ) възниква от момента на получаването на такива лицензии (специални разрешения ) и се преустановява с срока на изтичане на действието им, ако друго не е постановено с закон или други правни актове. 8. Дружеството не се занимава и не взема каквото и да е участие в конструиране, изготвяне, доставка, монтаж, покупка, владение, ползване или обслужване на обектите, контрола на които изпълнява в съответствие с т.1-4 и не се явява официален представител на коя да е от тези страни.
  6. 5.02.2011 г.

    Капитал
    30200
    Съдружници
    леонид т.
    Внесен капитал
    30200
  7. 12.09.2015 г.

    Едноличен собственик на капитала
  8. 11.04.2022 г.

    Управители
    Едноличен собственик на капитала
  9. 1.09.2022 г.

    Предмет на дейност
    1.Дейност по технически контрол, изпитване и анализ на вещества, материали и готовата продукция при изготвяне, доставка, строителство, монтаж, експлоатация, ремонт, реконструкции в промишлеността; Количествен и качествен контрол на стоки и товари в страната и чужбина. Инспекция, консултантска и сървейорска дейност; Количествен и качествен контрол на стоки и товари, преди и по време на производство, при товаро – разтоварна дейност, преди и след спедиция. Визуален контрол; контрол при провеждане на технически изпитания; техническа диагностика. Контрол на окомплектовка, опаковка и маркировка. Контрол на условията за съхранение стоките; огледи на стоки, подлежащи на брак или унищожение; 2.Дейност по оценяване на съответствието на продукти; 3.Дейност в областта на метрологията - метрологични изпитания и проверки на средства за измерване, подлежащи на метрологичен контрол; 4. Изготвяне на икономически и търговски анализи и маркетингови изследвания; 5. Покупко - продажба на недвижими имоти, строителство и търговия със строителни материали, търговия със стоки в първоначален, преработен или обработен вид, внос и износ на стоки, търговско представителство и посредничество, складови, комисионни и спедиционни сделки, сделки с интелектуална собственост, транспортна дейност в страната и в чужбина, консултантска дейност, културни връзки, хотелиерство, ресторантьорство, маркетинг, рекламни и информационни услуги; 6. Правото на Дружеството да изпълнява дейности, за които е необходимо получаване на лицензни (специални разрешения) възниква от момента на получаването на такива лицензни (специални разрешения) и се преустановява с срока на изтичане на действието им, ако друго не е постановено с закон или други правни актове; 7. Дружеството не се занимава и не взема каквото и да е участие в конструиране, изготвяне, доставка, монтаж, покупка, владение, ползване или обслужване на обектите, контрола по които изпълнява в съответствие с чл.3 т.1-4 и не се явява официален представител на коя да е от тези страни.

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
101784976"АМВРАКИЯ ТРАНС" ООД ООД

гр. Петрич, Петрич

леонид т.

Съдружници

Виж още
103942478ФЛАЙБАК ООД

гр. Варна, Варна

иан ч.

Едноличен собственик на капитала, Едноличен собственик на капитала

Виж още
103948520БЕЙТ КАРПЕНТРИ ДЖОЙНЪРИ ЕООД

гр. Садово, Садово

иан ч.

Управители

Виж още
103963878ТРИНИТИ БИЛДЪРС ООД

с. Кривини, Долни чифлик

леонид т.

Съдружници

Виж още
108589135БЪЛГЕРИЪН ПИРИЪД ПРОПЪРТИЙС ЕООД

гр. Велико Търново, Велико Търново

иан ч.

Съдружници, Едноличен собственик на капитала

Виж още
116567989ХЕРО СТРОЙ ООД

с. Печеница, Исперих

леонид т.

Съдружници

Виж още
126612183ГЛОБАЛ КОНСАЛТИНГ-БЪЛГАРИЯ ООД

гр. Хасково, Хасково

леонид т.

Съдружници

Виж още
160069967КАНАРИС ЕООД

гр. Пловдив, Пловдив

иан ч.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
175037704УТОПИЯ 2006 ЕООД

с. Загорци, Средец

иан ч.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
175155243АА МЕДИКЪЛ БЪЛГАРИЯ ООД

гр. София, Столична

леонид т.

Съдружници

Виж още
175253820ЕВРО ЦЕНТЪР ЕООД

гр. София, Столична

леонид т.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
175309595ИНТЕРКОМЕРС ПРОПЪРТИС ООД

гр. София, Столична

иан ч.

Съдружници

Виж още
200163558ДИ ПИ БИ - ХОУМС ООД

гр. Провадия, Провадия

леонид т.

Съдружници

Виж още
201008863ЙОЗХАН 56 ЕООД

гр. Шумен, Шумен

иан ч.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
201039766КЛАВИС ТРЕНД ООД

гр. Варна, Варна

иан ч.

Съдружници, Управители

Виж още
201100920ДЖИ ПИ ЕС - ЗЕЛЕНИ ЕНЕРГИЙНИ СИСТЕМИ ЕООД

гр. Банско, Банско

леонид т.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
201199906БАЛКАН ДК ООД

гр. Благоевград, Благоевград

леонид т.

Съдружници

Виж още
201223378ЕПСИЛОН КАРС ООД

гр. София, Столична

леонид т.

Съдружници

Виж още
201308120УЪД ЛАНД ООД

гр. Петрич, Петрич

леонид т.

Съдружници

Виж още
201923658Полиорис Лимитид ООД

гр. Варна, Варна

иан ч.

Съдружници

Виж още
202232120КНН ТИР-СЕРВИЗ ООД

гр. Панагюрище, Панагюрище

леонид т.

Съдружници

Виж още
203123711А.Ф.Ц. Амстердам Фешън Център ООД

гр. Разград, Разград

леонид т.

Съдружници

Виж още
203736283КЛЕОНИКИ ЕООД

гр. Сандански, Сандански

леонид т.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
204129254АЙЛА МОДА ООД

гр. Кърджали, Кърджали

леонид т.

Съдружници

Виж още
204339263Силвър Стар Моторс ЕАД

гр. София, Столична

леонид т.

Едноличен собственик на капитала, Едноличен собственик на капитала

Виж още
204435226СЕМОС ЕООД

гр. Шумен, Шумен

леонид т.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
204765081МАРШАЛ МОТОРС БГ 2017 ООД

гр. Варна, Варна

леонид т.

Съдружници

Виж още
204823517АРТ ТАТУ ИНК ЕООД

гр. София, Столична

леонид т.

Управители

Виж още
205090839Витера България ЕООД

гр. София, Столична

каталин х.

Управители, Управители

Виж още
206725776ЕДИЛ 3 ООД

гр. София, Столична

каталин х.

Съдружници

Виж още
207254423МОНАКОВИТА ЕООД

гр. София, Столична

каталин х.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.