Firms.bg
Търси

ХРОМА-2001 ООДЕИК: 200060004, гр. Търговище, Търговище

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
30.11.2023 г.Виж история
Фирма/Наименование
ХРОМА-2001 ООД
Дата на регистрация
18.2.2008
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Търговище, община Търговище, гр. Търговище, ул. ХРИСТО СМИРНЕНСКИ, №9
Предмет на дейност
покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; вътрешни и международни превози на пътници и товари; проектантска, инженерингова и строителна дейност; консултантска дейност; хотелиерство, ресторантьорство и други туристически дейносит; рекламни информационни, програмни импресарски, лизингови и други услуги; търговско представителство и посредничество; търговска и външнотърговска дейност; автосервизна и автокозметична дейност, производство на мебели, както и всякакви други сделки и услуги, които изискват делата им да се водят по търговски начин и след получаване на разрешение, или лицензия за дейностите за които се изискват такива.
Управители/Съдружници
  • росица х.
Съдружници
Едноличен собственик на капитала
хрисимир д.
Капитал размер
5000 лв. (внесен капитал: 5000 лв.)

Резюме

Фирма ХРОМА-2001 ООД () с ЕИК/ПИК 200060004 е основана на 18.2.2008 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Търговище, община Търговище, гр. Търговище, ул. ХРИСТО СМИРНЕНСКИ, №9, а началният внесен капитал е в размер на 5000 лева. ХРОМА-2001 ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 18.03.2008 г. - Регистрация на фирма

    Едноличен собственик на капитала
    хрисимир д.
    Име на фирма
    ХРОМА-2001
    Седалище и адрес на управление
    област Търговище, община Търговище, гр. Търговище, ул. ХРИСТО СМИРНЕНСКИ, №9
    Предмет на дейност
    ПОКУПКА НА СТОКИ И ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО; ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; ВЪТРЕШНИ И МЕЖДУНАРОДНИ ПРЕВОЗИ НА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ; ПРОЕКТАНТСКА, ИНЖЕНЕРИНГОВА И СТРОИТЕЛНА ДЕЙНОСТ; КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ; ХОТЕЛИЕРСТВО, РЕСТОРАНТЬОРСТВО И ДРУГИ ТУРИСТИЧЕСКИ ДЕЙНОСИТ; РЕКЛАМНИ ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ ИМПРЕСАРСКИ, ЛИЗИНГОВИ И ДРУГИ УСЛУГИ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; ТЪРГОВСКА И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ; АВТОСЕРВИЗНА И АВТОКОЗМЕТИЧНА ДЕЙНОСТ, ПРОИЗВОДСТВО НА МЕБЕЛИ, КАКТО И ВСЯКАКВИ ДРУГИ СДЕЛКИ И УСЛУГИ, КОИТО ИЗИСКВАТ ДЕЛАТА ИМ ДА СЕ ВОДЯТ ПО ТЪРГОВСКИ НАЧИН И СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА РАЗРЕШЕНИЕ, ИЛИ ЛИЦЕНЗИЯ ЗА ДЕЙНОСТИТЕ ЗА КОИТО СЕ ИЗИСКВАТ ТАКИВА.
    Управители
    Внесен капитал
    5000
    Основана
    18.2.2008
    Капитал
    5000
  2. 30.11.2023 г.

    Едноличен собственик на капитала
    Управители
    хрисимир д.
    Съдружници

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.