Firms.bg
Търси

ГЕОКАДПРОЕКТ ЕООДЕИК: 200046131, гр. Хасково, Хасково

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
1.06.2021 г.Виж история
Фирма/Наименование
ГЕОКАДПРОЕКТ ЕООД
Изписване на чужд език
GEOKADPROEKT"LTD
Дата на регистрация
28.1.2008
Регистрация по ЗДДС

BG200046131 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Хасково, община Хасково, гр. Хасково, ул. БРАТЯ МИЛАДИНОВИ, №1, етаж 4, апартамент 12
Предмет на дейност
покупка на стоки или други вещи с цел да бъдат препродадени в първоначален, обработен или преработен вид, продажба на стоки от собствено производство, добив и продажба на земеделска продукция, животновъдство, растениевъдство, транспортна, спедиторска и логистична дейност, търговско представителство и посредничество, комисионни, сделки, рекламна дейност, маркетингова, консултантска и издателска дейност, дистрибуторство. складови сделки, ресторантьорство и хотелиерство /извън случаите на чл.2, ал.з от тз/, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем, внос и износ на стоки, строително - монтажна дейност. посредничество при сделки с недвижими имоти, кредитни консултации и пазарни оценки на недвижими имоти, геодезически проектански услуги в инвестиционното проектиране при строителството и експлоатацията на пътища, железници, сгради и съоръжения, трасиране на граници на поземлени имоти, заснемане на изградени сгради и хидро-технически съоръжения, вертикално планиране, лазарно сканиране. 3d моделиране, даване на строителна линия и ниво, изработване и попълване на кадастрални и специализирани карти, изработване на устройствени схеми и планове, екологически експертизи. управление на проекти и консултации в строителството и инвестиционното проектиране. авторски и инвестиционен надзор в строителството, научно-изследователска дейност и ноу-хау - всички дейности като предприятие по смисъла на чл. 1, ал.з от тз.
Управители/Съдружници
  • христо р.
Едноличен собственик на капитала
христо р.
Капитал размер
5000 лв. (внесен капитал: 5000 лв.)

Резюме

Фирма ГЕОКАДПРОЕКТ ЕООД (GEOKADPROEKT"LTD) с ЕИК/ПИК 200046131 е основана на 28.1.2008 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Хасково, община Хасково, гр. Хасково, ул. БРАТЯ МИЛАДИНОВИ, №1, етаж 4, апартамент 12, а началният внесен капитал е в размер на 5000 лева. ГЕОКАДПРОЕКТ ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG200046131 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 28.02.2008 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    28.1.2008
    Седалище и адрес на управление
    област Хасково, община Хасково, гр. Хасково, ГЕОРГИ С. РАКОВСКИ, №30, вход В, етаж 3, апартамент 5
    Едноличен собственик на капитала
    стоян и.
    Капитал
    5000
    Предмет на дейност
    Покупка на стоки или други вещи с цел да бъдат препродадени в първоначален, обработен или преработен вид, продажба на стоки от собствено производство, добив и продажба на земеделска продукция, животновъдство, растеневъдство, транспортна, спедоидорска и логистична дейност, търговско представителство и посредничество, комисионни,сделки, рекламна дейност, маркетингова, консултанска и издателска дейност, дистрибуторство, складови сделки, ресторантьортство и хотелиерство/извън случаите на чл.2 т.3 от ТЗ/, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем, внос и износ на стоки, строително-монтажна дейност-всички дейности като предприятие по смисъла на чл.1, ал.3 от ТЗ.
    Управители
    Име на фирма
    АГРИМ-С ХАСКОВО
    Изписване на чужд език
    AGRIM-S HASKOVO
    Внесен капитал
    5000
  2. 25.06.2008 г.

    Управители
    стоян и.
    Едноличен собственик на капитала
    Седалище и адрес на управление
    област Хасково, община Хасково, гр. Хасково, ул. БРАТЯ МИЛАДИНОВИ, №1, етаж 4, апартамент 12
  3. 26.02.2018 г.

    Име на фирма
    ГЕОКАДПРОЕКТ
    Предмет на дейност
    покупка на стоки или други вещи с цел да бъдат препродадени в първоначален, обработен или преработен вид, продажба на стоки от собствено производство, добив и продажба на земеделска продукция, животновъдство, растениевъдство, транспортна, спедиторска и логистична дейност, търговско представителство и посредничество, комисионни, сделки, рекламна дейност, маркетингова, консултантска и издателска дейност, дистрибуторство. складови сделки, ресторантьорство и хотелиерство /извън случаите на чл.2, ал.З от ТЗ/, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем, внос и износ на стоки, строително - монтажна дейност. Посредничество при сделки с недвижими имоти, кредитни консултации и пазарни оценки на недвижими имоти, Геодезически проектански услуги в инвестиционното проектиране при строителството и експлоатацията на пътища, железници, сгради и съоръжения, трасиране на граници на поземлени имоти, заснемане на изградени сгради и хидро-технически съоръжения, вертикално планиране, лазарно сканиране. 3D моделиране, даване на строителна линия и ниво, изработване и попълване на кадастрални и специализирани карти, изработване на устройствени схеми и планове, екологически експертизи. Управление на проекти и консултации в строителството и инвестиционното проектиране. Авторски и инвестиционен надзор в строителството, научно-изследователска дейност и ноу-хау - всички дейности като предприятие по смисъла на чл. 1, ал.З от ТЗ.
    Изписване на чужд език
    GEOKADPROEKT"LTD
  4. 11.02.2020 г.

    Управители
    Едноличен собственик на капитала
  5. 31.05.2021 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG200046131
  6. 1.06.2021 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG200046131

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
126647070ИНВЕСТ-КОНСУЛТ ООД

гр. Хасково, Хасково

христо р.

Съдружници, Управители

Виж още
206860820ХЕМЕРА ЕНЕРДЖИ ЕООД

гр. Хасково, Хасково

христо р.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
207116874Хелиос Грийн Енерджи ЕООД

гр. Хасково, Хасково

христо р.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.