Firms.bg
Търси

МЕЙН ОЛТОМАТИКС ООДЕИК: 175398074, с. Замфирово, Берковица

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
5.04.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
МЕЙН ОЛТОМАТИКС ООД
Изписване на чужд език
MEIN OLTOMATIKS
Дата на регистрация
2007
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Монтана, община Берковица, с. Замфирово, ул. НИКОЛА ВАПЦАРОВ, №13
Предмет на дейност
търговия с хранителни и нехранителни стоки, вътрешна и външнотърговска дейност; търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица; производство, изкупуване, съхранение, заготовка, преработка и търговия на селскостопанска продукция /растителна и животинска/, цветя, гъби, диворастящи плодове и билки, мед, дивеч, кожи; производство и търговия на топли и студени закуски, хляб, хлебни изделия, месни, сладкарски, тестени изделия. безалкохолни напитки. вътрешен и международен туризъм и комплексни туристически услуги; превозни услуги; организиране и експлоатация на спортни, туристически, крайпътни, развлекателни, забавни, съоръжения и обекти. игри, атракционни заведения; организиране и експлоатация на медицински центрове за красота, физическо възстановяване, фризьорство, козметика; педагогически услуги; икономически услуги; рекламни и информационни услуги; звукозаписни и видео услуги; организиране на бюра за запознанства; производство и търговия на шивашки и трикотажни стоки; производство и търговия с мебели; придобиване, управление и продажба на недвижими имоти и движими вещи, както и покупка строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; комунално-битови услуги /бояджийски, водопроводни, канализационни, стъклопоставяне, дърводелски, железарски, строително-ремонтни, обущарски. тапицерски, заваръчни, ремонт на битова техника, ел.инсталации, наем на вещи, автомобили под наем, доставка на адреси и други дейности незабранени от закона, с упражняване на всичките дейности в страната и в чужбина.
Управители/Съдружници
  • джон у.
  • синтия у.
Съдружници
Капитал размер
5000 лв. (внесен капитал: 5000 лв.)

Резюме

Фирма МЕЙН ОЛТОМАТИКС ООД (MEIN OLTOMATIKS) с ЕИК/ПИК 175398074 е основана на 2007 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Монтана, община Берковица, с. Замфирово, ул. НИКОЛА ВАПЦАРОВ, №13, а началният внесен капитал е в размер на 5000 лева. МЕЙН ОЛТОМАТИКС ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 11.04.2008 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    2007
    Изписване на чужд език
    MEIN OLTOMATIKS
    Предмет на дейност
    ПOKУПKA И ПPOДAЖБA HA HEДBИЖИMИ ИMOTИ, CTPOИTEЛCTBO, ПOCPEДHИЧECTBO И KOHCУЛTAЦИИ B OБЛACTTA HA CTPOИTEЛCTBOTO B OБЛACTTA HA HEДBИЖИMИTE ИMOTИ, CTPOИTEЛCTBO, TPAHCПOPTHA, ПPEBOЗHA И CПEДИTOPCKA ДEЙHOCT B CTPAHATA И ЧУЖБИHA, BHOC, ИЗHOC И BCИЧKИ ДEЙHOCTИ И УCЛУГИ, PAЗPEШEHИ OT ЗAKOHA.
    Капитал
    5000
    Внесен капитал
    5000
    Име на фирма
    МЕЙН ОЛТОМАТИКС
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, Витоша, кв. ДРАГАЛЕВЦИ, ул. 417-та 1А
  2. 19.06.2008 г.

    Съдружници
    синтия у.
    Седалище и адрес на управление
    област Монтана, община Вълчедръм, с. Мокреш, ул. 37 а, №39
    Управители
  3. 5.04.2011 г.

    Седалище и адрес на управление
    област Монтана, община Берковица, с. Замфирово, ул. НИКОЛА ВАПЦАРОВ, №13
    Предмет на дейност
    Търговия с хранителни и нехранителни стоки, вътрешна и външнотърговска дейност; търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица; производство, изкупуване, съхранение, заготовка, преработка и търговия на селскостопанска продукция /растителна и животинска/, цветя, гъби, диворастящи плодове и билки, мед, дивеч, кожи; производство и търговия на топли и студени закуски, хляб, хлебни изделия, месни, сладкарски, тестени изделия. Безалкохолни напитки. Вътрешен и международен туризъм и комплексни туристически услуги; превозни услуги; организиране и експлоатация на спортни, туристически, крайпътни, развлекателни, забавни, съоръжения и обекти. Игри, атракционни заведения; организиране и експлоатация на медицински центрове за красота, физическо възстановяване, фризьорство, козметика; педагогически услуги; икономически услуги; рекламни и информационни услуги; звукозаписни и видео услуги; организиране на бюра за запознанства; производство и търговия на шивашки и трикотажни стоки; производство и търговия с мебели; придобиване, управление и продажба на недвижими имоти и движими вещи, както и покупка строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; комунално-битови услуги /бояджийски, водопроводни, канализационни, стъклопоставяне, дърводелски, железарски, строително-ремонтни, обущарски. Тапицерски, заваръчни, ремонт на битова техника, ел.инсталации, наем на вещи, автомобили под наем, доставка на адреси и други дейности незабранени от закона, с упражняване на всичките дейности в страната и в чужбина.

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
102895602ДЖЕЙ ЕНД ДЖИ ЕСТЕЙТС ЕООД

гр. Бургас, Бургас

синтия у.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
147040480КАРДЖОН ДИВЕЛОПМЪНТС ЕООД

гр. Бургас, Бургас

синтия у.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
200344512ПРОДОК РУСЕ ЕООД

гр. Русе, Русе

синтия у.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
200714770ДАВЕР СЕРЖ ЕООД

гр. Бургас, Бургас

синтия у.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
201843386НЮ ИМИДЖ БЪЛГАРИЯ ЕАД

гр. София, Столична

синтия у.

Съвет на директорите, Съвет на директорите

Виж още
204855995ЕДЕА Л ООД

гр. София, Столична

синтия у.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.