Firms.bg
Търси

МЕСТА ЕКО ЕНЕРДЖИ ЕАДЕИК: 175178434, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
10.09.2020 г.Виж история
Фирма/Наименование
МЕСТА ЕКО ЕНЕРДЖИ ЕАД
Изписване на чужд език
MESTА ECO ENERGY
Дата на регистрация
2006
Регистрация по ЗДДС

BG175178434 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Искър, ул. МЮНХЕН, №14
Предмет на дейност
проектиране, доставка на оборудване, изграждане и експлоатация на водноелектрически централи на течаща вода и с горен изравнител, проектиране, доставка на оборудване, изграждане и експлоатация на инсталации за производство на електрическа и топлинна енергия от други възобновяеми източници, проектиране, доставка на оборудване, изграждане и експлоатация на инсталации за комбинирано производство на топло- и електроенергия за промишлени нужди и за централизирано топлоснабдяване, производство и продажба на електрическа енергия, производство и продажба на топлина енергия, проектиране, доставка на оборудване, изграждане и експлоатация на инсталации за преработка на отпадни суровини и продукти, производство и продажба на био-горива. доставка на специализирани машини за железен път и трамваи. внос, продажба, гаранционно и следгаранционно обслужване, ремонтна и сервизна дейност на специализирани автомобили и камиони, ремаркета и полуремаркета, на пътно-строителна техника, земекопна техника, специализирана колесна и верижна техника за извършване на товаро-разтоварна дейност, подемна техника, горска и селскостопанска техника, машини за наземно обслужване на въздухоплавателни средства и летища, специализирано инженерно оборудване, противопожарни автомобили и оборудване, защитно облекло и предпазни средства, сметосъбираща и сметоизвозна техника, сметосъбиращи съдове и надстройки, техника за третиране на отпадъци, както и всяка друга дейност незабранена от закона.
Представители
  • юлия г.
Съвет на директорите
Едноличен собственик на капитала
юлия г.
Капитал размер
50000 лв. (внесен капитал: 50000 лв.)

Резюме

Фирма МЕСТА ЕКО ЕНЕРДЖИ ЕАД (MESTА ECO ENERGY) с ЕИК/ПИК 175178434 е основана на 2006 с правна форма Еднолично акционерно дружество или на кратко ЕАД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Искър, ул. МЮНХЕН, №14, а началният внесен капитал е в размер на 50000 лева. МЕСТА ЕКО ЕНЕРДЖИ ЕАД е регистрана по ЗДДС с номер BG175178434 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 26.06.2008 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    2006
    Представители
    иво в.
    Едноличен собственик на капитала
    Внесен капитал
    50000
    Изписване на чужд език
    MESTА ECO ENERGY
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Искър, ул. "МЮНХЕН", №14
    Съвет на директорите
    Име на фирма
    МЕСТА ЕКО ЕНЕРДЖИ
    Предмет на дейност
    ПРОЕКТИРАНЕ, ДОСТАВКА НА ОБОРУДВАНЕ, ИЗГРАЖДАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ВОДОЕЛЕКТРИЧЕСКИ ЦЕНТРАЛИ НА ТЕЧАЩА ВОДА И С ГОРЕН ИЗРАВНИТЕЛ, ПРОЕКТИРАНЕ, ДОСТАВКА НА ОБОРУДВАНЕ, ИЗГРАЖДАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ИНСТАЛАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЕЛЕКТРИЧЕСКА И ТОПЛИННА ЕНЕРГИЯ ОТ ДРУГИ ВЪЗОБНОВЯЕМИ ИЗТОЧНИЦИ, ПРОЕКТИРАНЕ, ДОСТАВКА НА ОБОРУДВАНЕ, ИЗГРАЖДАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ИНСТАЛАЦИИ ЗА КОМБИНИРАНО ПРОИЗВОДСТВО НА ТОПЛО- И ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ ЗА ПРОМИШЛЕНИ НУЖДИ И ЗА ЦЕНТРАЛИЗИРАНО ТОПЛОСНАБДЯВАНЕ, ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА ЕЛЕКТРИЧЕСКА ЕНЕРГИЯ, ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА ТОПЛИННА ЕНЕРГИЯ, ПРОЕКТИРАНЕ, ДОСТАВКА НА ОБОРУДВАНЕ, ИЗГРАЖДАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ИНСТАЛАЦИИ ЗА ПРЕРАБОТКА НА ОТПАДНИ СУРОВИНИ И ПРОДУКТИ, ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА БИО-ГОРИВА, КАКТО И ВСЯКА ДЕЙНОСТ НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.
    Капитал
    50000
  2. 1.08.2016 г.

    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Искър, ул. МЮНХЕН, №14
    Представители
    иво в.
    Едноличен собственик на капитала
  3. 11.11.2019 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG175178434
  4. 12.11.2019 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG175178434
  5. 10.09.2020 г.

    Предмет на дейност
    Проектиране, доставка на оборудване, изграждане и експлоатация на водноелектрически централи на течаща вода и с горен изравнител, проектиране, доставка на оборудване, изграждане и експлоатация на инсталации за производство на електрическа и топлинна енергия от други възобновяеми източници, проектиране, доставка на оборудване, изграждане и експлоатация на инсталации за комбинирано производство на топло- и електроенергия за промишлени нужди и за централизирано топлоснабдяване, производство и продажба на електрическа енергия, производство и продажба на топлина енергия, проектиране, доставка на оборудване, изграждане и експлоатация на инсталации за преработка на отпадни суровини и продукти, производство и продажба на био-горива. Доставка на специализирани машини за железен път и трамваи. Внос, продажба, гаранционно и следгаранционно обслужване, ремонтна и сервизна дейност на специализирани автомобили и камиони, ремаркета и полуремаркета, на пътно-строителна техника, земекопна техника, специализирана колесна и верижна техника за извършване на товаро-разтоварна дейност, подемна техника, горска и селскостопанска техника, машини за наземно обслужване на въздухоплавателни средства и летища, специализирано инженерно оборудване, противопожарни автомобили и оборудване, защитно облекло и предпазни средства, сметосъбираща и сметоизвозна техника, сметосъбиращи съдове и надстройки, техника за третиране на отпадъци, както и всяка друга дейност незабранена от закона.
    Съвет на директорите

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
131333947СИЛКОПИ ЕООД

гр. София, Столична

юлия г.

Управители

Виж още
201433565ЕВРО СЪЛЮШЪНС ЕООД

гр. София, Столична

иво в.

Управители

юлия г.

Съдружници, Едноличен собственик на капитала

Виж още
201976002КЪНСТРЪКШАН МАШИНАРИ ООД

гр. София, Столична

юлия г.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.