Firms.bg
Търси

МЕТАЛВАЛИУС ЕООДЕИК: 131224378, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Заличен на 5.03.2020 г.
Последна промяна
5.03.2020 г.Виж история
Фирма/Наименование
МЕТАЛВАЛИУС ЕООД
Изписване на чужд език
METALVALIUS E.O.O.D.
Дата на регистрация
2004
Регистрация по ЗДДС

BG131224378 ( )

Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Искър, ул."Димитър Пешев", №4
Предмет на дейност
търговия на едро с отпадъци и скрап: търговия на едро с метални, неметални отпадъци и скрап и материали за рециклиране, включително събиране, сортиране, разделяне, разглобяване на употребявани стоки (като автомобили за части втора употреба), опаковане и преопаковане, складиране и доставяне, но без преработване. разкомплектоване на излезли от употреба автомобили, компютри, телевизори и друго оборудване за извличане на части за продажба и повторна употреба; събиране и обезвреждане на отпадъци; рециклиране на материали: събиране, обработване, и обезвреждане на отпадъчни материали. местен транспорт на отпадъци и експлоатация на съоръжения за рециклиране / възстановяване на материали. (т.е. тези възстановими материали, които са сортирани от потока отпадъци); събиране на неопасни отпадъци: събиране и дейности с неопасни твърди отпадъци, като събиране на отпадъците от домакинствата, търговските обекти и производствени предприятия посредством контейнери, кофи и други съдове, който могат да съдържат смеси от рециклируеми материали.; събиране на опасни отпадъци: събиране и дейности с твърди и течни опасни отпадъци. включват се и дейностите, съпътстващи транспортирането на опасните отпадъци като маркиране, обработване, опаковане и етикетиране. експлоатация на площадки и съоръжения за обработване, временно съхранение, претоварване на опасни отпадъци.; обработване и обезвреждане на неопасни отпадъци: дейности по обработване и обезвреждане на твърди и други форми на неопасни отпадъци с цел тяхното отстраняване. експлоатация на депа за депониране на неопасни отпадъци. обезвреждане на неопасни отпадъци чрез изгаряне, инсинерация или по друг начин, съпътствано или не от добиване на електрическа или топлинна енергия, компост, заместители на горива, биогаз, пепел или други странични продукти, годни за последващо използване. обработване на органични отпадъци с цел отстраняването им.; разкомплектоване на отпадъци: дейности по разкомплектоване на отпадъци от вида на превозни средства и оборудване (автомобили, кораби, компютри, телевизори, и друго излязло от употреба оборудване), когато целта е отделяне на отпадъчни материали, годни за последващо рециклиране; рециклиране на строителни отпадъци: преработване на метални и неметални отпадъци в суровини, годни за последваща употреба в различни производства, което изисква механично (шредиране, рязане, пресоване, сортиране и др.) или химично преобразуване на отпадъците. добиване на годни за рециклиране отпадъчни материали от потоците на събираните неопасни отпадъци чрез тяхното извличане и сортиране, както и разделяне и сортиране на смесени рециклируеми материали, като хартия, пластмаси, опаковки от напитки и метални отпадъци. транспорт, логистика и складови услуги; предоставяне на услуги; продажба на стоки; всяка друга дейност не забранена от закона.
Управители/Съдружници
  • йоанис п.
  • сергей в.
  • йоанис м.
  • михаил с.
  • георги р.
Едноличен собственик на капитала
"софия а.
Капитал размер
14340000 лв. (внесен капитал: 14340000 лв.)

Резюме

Фирма МЕТАЛВАЛИУС ЕООД (METALVALIUS E.O.O.D.) с ЕИК/ПИК 131224378 е основана на 2004 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Искър, ул."Димитър Пешев", №4, а началният внесен капитал е в размер на 14340000 лева. МЕТАЛВАЛИУС ЕООД е дерегистрана по ЗДДС на основание

История

  1. 21.10.2004 г. - Регистрация на фирма

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG131224378
  2. 22.10.2004 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG131224378
  3. 13.05.2008 г.

    Име на фирма
    АНАМЕТ
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Сердика, бул. ИЛИЯНЦИ, №119
    Начин на представляване
    Всеки двама от следните управители ЕВГЕНИ КИРИЛОВ ПЕТРОВ, СТАВРОС ТЕДОСИОС ТЕОДОРОПУЛОС, НИКОЛАОС АНДРЕАС ДУСИС, могат да обвързват дружеството за неограничени суми. Всеки от следните управители КОНСТАНТИНОС ГЕОРГИОС ЦАИРИС, ЕМАНУИЛ ТЕОДОРОС ФУНДУКИС И ЛЕОНИДАС АЛЕКСАНРОПУЛОС могат да обвързват дружеството за неограничени суми само ако подписват документи заедно с управител от първа група. всеки двама от тях могат да обвързват дружеството само за суми до 15000 лева.
    Изписване на чужд език
    ANAMET
    Внесен капитал
    100000
    Основана
    2004
    Предмет на дейност
    CЪБИPAHE, ПPEPAБOTKA И TЪPГOBИЯ C METAЛHИ OTПAДЪЦИ, ПPEДOCTABЯHE HA УCЛУГИ, ПPOДAЖБA HA CTOKИ, KAKTO И BCЯKA ДPУГA ДEЙHOCT, KOЯTO HE E ЗAБPAHEHA OT ЗAKOHA.
    Управители
    николаос д.
    Капитал
    100000
  4. 13.05.2008 г.

    Име на фирма
    КОПЕРВАЛИУС
    Изписване на чужд език
    KOPERVALIUS
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Искър, 5003-та, №4
    Управители
    николаос д.
    Начин на представляване
    Всеки двама от следните управители ЕВГЕНИ КИРИЛОВ ПЕТРОВ, СТАВРОС ТЕДОСИОС ТЕОДОРОПУЛОС, НИКОЛАОС АНДРЕАС ДУСИС, могат да обвързват дружеството за неограничени суми. Всеки от следните управители , КАЛИН ЕВГЕНИЕВ ЙОНОВ, ЕМАНУИЛ ТЕОДОРОС ФУНДУКИС И ЛЕОНИДАС АЛЕКСАНРОПУЛОС могат да обвързват дружеството за неограничени суми само ако подписват документи заедно с управител от първа група. всеки двама от тях могат да обвързват дружеството само за суми до 15000 лева.
  5. 14.05.2008 г.

    Изписване на чужд език
    COPERVALIUS
  6. 14.05.2008 г.

    Изписване на чужд език
    COPPERVALIUS
  7. 19.05.2008 г.

    Начин на представляване
    Всеки двама от следните управители ЕВГЕНИ КИРИЛОВ ПЕТРОВ, СТАВРОС ТЕДОСИОС ТЕОДОРОПУЛОС И ЕМАНУИЛ ФУНДУКИС, могат да обвързват дружеството за неограничени суми. Всеки от следните управители , КАЛИН ЕВГЕНИЕВ ЙОНОВ, НИКОЛАОС ДУСИС И ЛЕОНИДАС АЛЕКСАНРОПУЛОС могат да обвързват дружеството за неограничени суми само ако подписват документи заедно с управител от първа група. всеки двама от тях могат да обвързват дружеството само за суми до 15000 лева.
  8. 23.05.2008 г.

    Начин на представляване
    Всеки двама от следните управители ЕВГЕНИ КИРИЛОВ ПЕТРОВ, СТАВРОС ТЕДОСИОС ТЕОДОРОПУЛОС И ЕМАНУИЛ ТЕОДОРОС ФУНДУКИС, могат да обвързват дружеството за неограничени суми. Всеки от следните управители , КАЛИН ЕВГЕНИЕВ ЙОНОВ, НИКОЛАОС АНДРЕАС ДУСИС И ЛЕОНИДАС АЛЕКСАНРОПУЛОС могат да обвързват дружеството за неограничени суми само ако подписват документи заедно с управител от първа група. всеки двама от тях могат да обвързват дружеството само за суми до 15000 лева.
  9. 11.03.2011 г.

    Начин на представляване
    Всеки двама от шестимата управители действащи заедно, при условие, че единият от подписващите трябва да е или СТАВРОС ТЕДОСИОС ТЕОДОРОПУЛОС или ЕМАНУИЛ ТЕОДОРОС ФУНДУКИС или ЛЕОНИДАС АЛЕКСАНДРОПУЛОС
    Едноличен собственик на капитала
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Искър, 5003-та, №4
    Управители
  10. 17.08.2011 г.

    Изписване на чужд език
    METALVALIUS E.O.O.D.
    Едноличен собственик на капитала
    Име на фирма
    МЕТАЛВАЛИУС
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Искър, 5003-та, №4
  11. 27.09.2011 г.

    Управители
    Начин на представляване
    Всеки двама от седемте управители, действащи заедно, при условие, че винаги единият от подписващите трябва да е или СТАВРОС ТЕДОСИОС ТЕОДОРОПУЛОС или ЕМАНУИЛ ТЕОДОРОС ФУНДУКИС или ЛЕОНИДАС АЛЕКСАНДРОПУЛОС или ГЕОРГИОС ВОЯДЗИС
  12. 29.03.2012 г.

    Предмет на дейност
    Търговия на едро с отпадъци и скрап: Търговия на едро с метални, неметални отпадъци и скрап и материали за рециклиране, включително събиране, сортиране, разделяне, разглобяване на употребявани стоки (като автомобили за части втора употреба), опаковане и преопаковане, складиране и доставяне, но без преработване. Разкомплектоване на излезли от употреба автомобили, компютри, телевизори и друго оборудване за извличане на части за продажба и повторна употреба; Събиране и обезвреждане на отпадъци; рециклиране на материали: Събиране, обработване, и обезвреждане на отпадъчни материали. Местен транспорт на отпадъци и експлоатация на съоръжения за рециклиране / възстановяване на материали. (т.е. тези възстановими материали, които са сортирани от потока отпадъци); Събиране на неопасни отпадъци: Събиране и дейности с неопасни твърди отпадъци, като събиране на отпадъците от домакинствата, търговските обекти и производствени предприятия посредством контейнери, кофи и други съдове, който могат да съдържат смеси от рециклируеми материали.; Събиране на опасни отпадъци: Събиране и дейности с твърди и течни опасни отпадъци. Включват се и дейностите, съпътстващи транспортирането на опасните отпадъци като маркиране, обработване, опаковане и етикетиране. Експлоатация на площадки и съоръжения за обработване, временно съхранение, претоварване на опасни отпадъци.; Обработване и обезвреждане на неопасни отпадъци: Дейности по обработване и обезвреждане на твърди и други форми на неопасни отпадъци с цел тяхното отстраняване. Експлоатация на депа за депониране на неопасни отпадъци. Обезвреждане на неопасни отпадъци чрез изгаряне, инсинерация или по друг начин, съпътствано или не от добиване на електрическа или топлинна енергия, компост, заместители на горива, биогаз, пепел или други странични продукти, годни за последващо използване. Обработване на органични отпадъци с цел отстраняването им.; Разкомплектоване на отпадъци: Дейности по разкомплектоване на отпадъци от вида на превозни средства и оборудване (автомобили, кораби, компютри, телевизори, и друго излязло от употреба оборудване), когато целта е отделяне на отпадъчни материали, годни за последващо рециклиране; Рециклиране на строителни отпадъци: Преработване на метални и неметални отпадъци в суровини, годни за последваща употреба в различни производства, което изисква механично (шредиране, рязане, пресоване, сортиране и др.) или химично преобразуване на отпадъците. Добиване на годни за рециклиране отпадъчни материали от потоците на събираните неопасни отпадъци чрез тяхното извличане и сортиране, както и разделяне и сортиране на смесени рециклируеми материали, като хартия, пластмаси, опаковки от напитки и метални отпадъци. Транспорт, логистика и складови услуги; Предоставяне на услуги; Продажба на стоки; Всяка друга дейност не забранена от закона.
    Управители
    Начин на представляване
    Всеки двама от седемте управители, действащи заедно, при условие, че винаги единият от подписващите трябва да е или СТАВРОС ТЕДОСИОС ТЕОДОРОПУЛОС или ЕМАНУИЛ ТЕОДОРОС ФУНДУКИС или ЛЕОНИДАС АЛЕКСАНДРОПУЛОС или ГЕОРГИОС ВОЯДЗИС или СПИРИДОН ФАФУТИС
  13. 27.05.2013 г.

    Едноличен собственик на капитала
  14. 20.01.2014 г.

    Управители
    Начин на представляване
    Всеки двама от шестимата управители, действащи заедно, при условие, че винаги единият от подписващите трябва да е или СТАВРОС ТЕДОСИОС ТЕОДОРОПУЛОС или ЕМАНУИЛ ТЕОДОРОС ФУНДУКИС или ЛЕОНИДАС АЛЕКСАНДРОПУЛОС или ГЕОРГИОС ВОЯДЗИС или СПИРИДОН ФАФУТИС
  15. 28.01.2014 г.

    Начин на представляване
    Дружеството ще се представлява от всеки двама от шестимата управители СТАВРОС ТЕОДОРОПУЛОС, ЕМАНУИЛ ФУНДУКИС,ЛЕОНИДАС АЛЕКСАНДРОПУЛОС,ГЕОРГИОС ВОЯДЗИС,СПИРИДОН ФАФУТИС и КAЛИН ЙОНОВ - действащи заедно.
  16. 30.06.2014 г.

    Управители
    Начин на представляване
    Дружеството се представлява от двама от седемте управители - Ставрос Теодоропулос, Леонидас Александропулос, Емануил Фундукис, Георгиос Воядзис, Спиридон Фафутис, Андреас Делиянис и Калин Йонов, действащи заедно.
  17. 12.09.2014 г.

    Управители
    Начин на представляване
    Дружеството се представлява от двама от шестимата управители - Ставрос Теодоропулос, Леонидас Александропулос, Емануил Фундукис, Георгиос Воядзис, Андреас Делиянис и Калин Йонов, действащи заедно.
  18. 23.10.2015 г.

    Управители
    Начин на представляване
    Дружеството се представлява от двама от седемте управители - Ставрос Теодоропулос, Леонидас Александропулос, Емануил Фундукис, Георгиос Воядзис, Андреас Делиянис, Калин Йонов и Атила Пек, действащи заедно.
  19. 4.12.2015 г.

    Капитал
    7920000
    Внесен капитал
    7920000
  20. 10.12.2015 г.

    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Искър, ул."Димитър Пешев", №4
  21. 12.12.2017 г.

    Внесен капитал
    14340000
    Капитал
    14340000
  22. 21.02.2018 г.

    Управители
    Начин на представляване
    Дружеството се представлява от двама от управителите, действайки заедно, както следва: А: г-н Йоанис Пападимитриу, действайки заедно с г-н Сергей Лазаров Влайков или г-н Георги Николаев Расолков; или от Б: г-н Михаил Димитриадис Сеизанис, действайки заедно с г-н Сергей Лазаров Влайков или г-н Георги Николаев Расолков; или от В: г-н Йоанис Митилинеос действайки заедно с г-н Сергей Лазаров Влайков или г-н Георги Николаев Расолков;
  23. 16.10.2018 г.

    Едноличен собственик на капитала
  24. 4.03.2020 г.

    ДДС
    Дерегистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG131224378
  25. 5.03.2020 г.

    ДДС
    Дерегистрация на ДЗЛ, което е било регистрирано на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG131224378
  26. 5.03.2020 г.

    Статус
    Заличаване на търговеца

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
103973452СИМПАТИКО ЕООД

гр. Варна, Варна

джезмонд б.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
106593341КАТЕРИНА ЕООД

гр. Враца, Враца

джезмонд б.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
107570210АСТРА-Т ООД

гр. Габрово, Габрово

джезмонд б.

Съдружници, Съдружници

Виж още
108566503КРОБАБ ООД

гр. Кърджали, Кърджали

джезмонд б.

Съдружници, Едноличен собственик на капитала

Виж още
121796690МРАМОР ГРАНИТ-98 АД

гр. София, Столична

георги р.

Съвет на директорите

Виж още
121798652ДОМИ-БГ ООД

гр. София, Столична

георги р.

Съдружници, Съдружници

Виж още
126608548ЕВРО-2002 ЕООД

гр. Варна, Варна

джезмонд б.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
128616497ГАНЕШ ХОЛДИНГС ООД

гр. Ямбол, Ямбол

фейсал к.

Съдружници

Виж още
130144438СОФИЯ МЕД АД

гр. София, Столична

антъни р.

Съвет на директорите, Съвет на директорите, Съвет на директорите, Съвет на директорите, Представители

георги р.

Съвет на директорите, Съвет на директорите, Съвет на директорите

Виж още
130951245СИГМА-ИС АД

гр. Перник, Перник

георги р.

Съвет на директорите, Съвет на директорите, Съвет на директорите

Виж още
130970179БФТ – БЪЛГАРИЯ ООД

гр. София, Столична

джезмонд б.

Съдружници

Виж още
131166836СТРОЙТРЕЙД ЛЕНД ЕООД

гр. София, Столична

фейсал к.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
131238716И ЕН ЕС-БГ ООД

гр. София, Столична

джезмонд б.

Съдружници

Виж още
131399032РЕЛФ ДИВЕЛОПМЪНТС ООД

с. Шипочане, Самоков

антъни р.

Съдружници

Виж още
148089636КМ ПИЛА ООД

гр. Варна, Варна

джезмонд б.

Съдружници

Виж още
148134309ТИЙМ ВИЛА ООД

гр. Варна, Варна

джезмонд б.

Съдружници

Виж още
160108572АНДОНИС, АНДРЕАС ЕНД ХРИСТАКИС ООД

гр. Пловдив, Пловдив

антъни р.

Съдружници

Виж още
200131724ЖБ ИНВЕСТМЕНТС ЕООД

гр. Пловдив, Пловдив

джезмонд б.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
200301482РУДЕЙНА ЕООД

гр. София, Столична

фейсал к.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
200427538ДЖЕЙ ДЖЕЙ 2008 ООД

гр. Бургас, Бургас

антъни р.

Съдружници

Виж още
201196372ДОМОСТРОЙ ЕООД

гр. Варна, Варна

джезмонд б.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
201932002ЕОН ИНОВЕЙШЪН ЕООД

гр. София, Столична

антъни р.

Управители

Виж още
201949350ТРИМАРАН 2012 ЕООД

гр. Силистра, Силистра

джезмонд б.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
202175922ПАРНИС ТРАНС ЕООД

гр. Благоевград, Благоевград

антъни р.

Управители

Виж още
202201954БЕЛИС 66 ООД

гр. София, Столична

джезмонд б.

Съдружници

Виж още
202311169ГЕОРГИЕВ И ШУШПАНОВ ООД

гр. София, Столична

фейсал к.

Съдружници, Управители

Виж още
202417037МАГБУЛ ЕООД

с. Драчево, Средец

антъни р.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
202556396ДЕ СЕ ЖИ ЕМ/Локасион ЕООД

гр. София, Столична

фейсал к.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
203273248ЛАНДОВ И СТОЙКОСКИ ТРАНС ООД

гр. Кюстендил, Кюстендил

фейсал к.

Съдружници, Съдружници, Съдружници

Виж още
203725130ДЛ Индустри Груп ООД

гр. София, Столична

джезмонд б.

Управители, Съдружници

Виж още
203788611СЕКЮРИТИ ИНОВЕЙШЪНС СЪРВИСИС ЕООД

гр. София, Столична

антъни р.

Управители

Виж още
203872244МЕТАЛАЙН ЕАД

гр. София, Столична

сергей в.

Съвет на директорите

Виж още
204280587ЮЖЕН ТРАНСПОРТ ЕООД

гр. Благоевград, Благоевград

фейсал к.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
204471592ЮГОПРОМ ТРЕЙДИНГ ЕООД

гр. София, Столична

фейсал к.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
204472299Париплей България ЕООД

гр. София, Столична

фейсал к.

Управители

Виж още
204735056Лястовица-17 ООД

с. Рогачево, Балчик

антъни р.

Съдружници

Виж още
204760807СИЛВАНИ ОРАЦИОН ЕООД

гр. София, Столична

антъни р.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
204785828СТЕАЛ - АС ООД

гр. Балчик, Балчик

джезмонд б.

Съдружници, Съдружници

Виж още
831126001МЕТАЛКО БЪЛГАРИЯ ЕАД

гр. София, Столична

антъни р.

Съвет на директорите

Виж още
831576335Р & Д ЕООД

гр. София, Столична

георги р.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
831642441МРАМОР ГРАНИТ АД

гр. София, Столична

георги р.

Съвет на директорите

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.