Firms.bg
Търси

ЧОФИ - КРАСИМИР НИНАРКИН ЕТЕИК: 130087229, гр. Вълчедръм, Вълчедръм

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
18.01.2012 г.Виж история
Фирма/Наименование
ЧОФИ - КРАСИМИР НИНАРКИН ЕТ
Дата на регистрация
1993
Регистрация по ЗДДС

BG130087229 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Монтана, община Вълчедръм, гр. Вълчедръм, ул. Самуил, №19
Предмет на дейност
покупка на стоки и други вещи с цел препродажбата им в първоначален, преработен или обработен вид; покупка на ценни книги с цел продажбата им; производство на стоки с цел продажба; комисионна, спедиционна, складова дейности, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество; превозна, хотелиерска, таксиметрова, туристическа /вкл. организиране на туристически екскурзии в страната и чужбина/, рекламна, информационна, програмна, импресарска, ресторантска дейности, както и предоставянето на други услуги; сделки с интелектуална собственост; производство на филми, видео- и звукозаписи, както и други подобни дейности; покупка, строеж, обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; покупко-продажба на нови и употребявани моторни превозни средства; производство и продажба на безалкохолни напитки; търговско посредничество, агентство и представителство на местни и чужди физически и юридически лица в страната и чужбина; производство, изкупуване, преработка и продажба на селскостопанска продукция от растителен и животински произход в страната и чужбина; вносно-износна дейност; извършване на всички дейности и услуги разрешени от закона.
Физическо лице - търговец
красимир симеонов нинаркин

Резюме

Фирма ЧОФИ - КРАСИМИР НИНАРКИН ЕТ () с ЕИК/ПИК 130087229 е основана на 1993 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Монтана, община Вълчедръм, гр. Вълчедръм, ул. Самуил, №19. ЧОФИ - КРАСИМИР НИНАРКИН ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG130087229 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

 1. 28.05.2007 г.

  Регистрация на фирмата
  ЧОФИ - КРАСИМИР НИНАРКИН
 2. 29.05.2007 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG130087229
 3. 18.01.2012 г.

  Физическо лице - търговец
  красимир симеонов нинаркин
  Фирма
  ЧОФИ - КРАСИМИР НИНАРКИН
  Основана
  1993
  Седалище и адрес на управление
  област Монтана, община Вълчедръм, гр. Вълчедръм, ул. Самуил, №19
  Предмет на дейност
  ПОКУПКА НА СТОКИ И ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБАТА ИМ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ПОКУПКА НА ЦЕННИ КНИГИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБАТА ИМ; ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА, СКЛАДОВА ДЕЙНОСТИ, ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ НА ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; ПРЕВОЗНА, ХОТЕЛИЕРСКА, ТАКСИМЕТРОВА, ТУРИСТИЧЕСКА /ВКЛ. ОРГАНИЗИРАНЕ НА ТУРИСТИЧЕСКИ ЕКСКУРЗИИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА/, РЕКЛАМНА, ИНФОРМАЦИОННА, ПРОГРАМНА, ИМПРЕСАРСКА, РЕСТОРАНТСКА ДЕЙНОСТИ, КАКТО И ПРЕДОСТАВЯНЕТО НА ДРУГИ УСЛУГИ; СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ; ПРОИЗВОДСТВО НА ФИЛМИ, ВИДЕО- И ЗВУКОЗАПИСИ, КАКТО И ДРУГИ ПОДОБНИ ДЕЙНОСТИ; ПОКУПКА, СТРОЕЖ, ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; ПОКУПКО-ПРОДАЖБА НА НОВИ И УПОТРЕБЯВАНИ МОТОРНИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА; ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ; ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО, АГЕНТСТВО И ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА И ПРОДАЖБА НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ ОТ РАСТИТЕЛЕН И ЖИВОТИНСКИ ПРОИЗХОД В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; ВНОСНО-ИЗНОСНА ДЕЙНОСТ; ИЗВЪРШВАНЕ НА ВСИЧКИ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА.

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
203158908ЗЛАТИЯ МИЛК ЕООД

гр. Вълчедръм, Вълчедръм

красимир симеонов нинаркин

Едноличен собственик на капитала

Виж още
  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: септември 2023 г.