Firms.bg
Търси

БРАЙДЕЙВС ЕООДЕИК: 128602348, с. Брягово, Хасково

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
31.03.2017 г.Виж история
Фирма/Наименование
БРАЙДЕЙВС ЕООД
Дата на регистрация
2006
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Хасково, община Хасково, с. Брягово,
Предмет на дейност
финансово счетоводни услуги, организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети по реда на закона за счетоводството под формата на предприятие, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, включително и застрахователно и презастрахователно посредничество след вписване като застрахователен брокер или застрахователен агент във водения от комисията по финансов надзор регистър по чл.30 ал.1 т.9 от зкфн; комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина; туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги, куриерски услуги /след регистрация и вписване по чл. 59 от закона за пощенските услуги/ - всички под формата на предприятие по смисъла на чл.1 ал.3 от тз/; хотилиерство /извън случаите на чл.2, т.3,от тз/, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, предприемаческа дейност; икономически и административни услуги; провеждане на обучение, квалификация и преквалификация на кадри след придобиване на съответен лиценз. дружеството ще извършва дейностите, включени в предмета му на дейност, за които със закон е предвиден разрешителен, лицензионен или регистрационен режим, само след получаване на съответното разрешение или регистрация. дружеството може да открива клонове и представителства и да участва в дружества с местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина.
Управители/Съдружници
  • катя в.
Едноличен собственик на капитала
катя в.
Капитал размер
5000 лв. (внесен капитал: 5000 лв.)

Резюме

Фирма БРАЙДЕЙВС ЕООД () с ЕИК/ПИК 128602348 е основана на 2006 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Хасково, община Хасково, с. Брягово, , а началният внесен капитал е в размер на 5000 лева. БРАЙДЕЙВС ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 3.01.2011 г. - Регистрация на фирма

    Седалище и адрес на управление
    област Хасково, община Хасково, с. Брягово,
    Предмет на дейност
    ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ДЕЙНОСТ НА ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИРМИ И ЛИЦА; ХОТЕЛИЕРСКИ, РЕСТОРАНТЬОРСКИ, ТУРИСТИЧЕСКИ И ДРУГИ УСЛУГИ И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ РАЗРЕШЕНА ОТ ЗАКОНА, КАТО ПРИ НЕОБХОДИМОСТ ЗА УРАЖНЯВАНЕ НА СЪОТВЕТНАТА ДЕЙНОСТ ДРУЖЕСТВОТО ЩЕ ПРИДОБИВА НЕОБХОДИМИТЕ ЛИЦЕНЗИИ И РАЗРЕШЕНИЯ.
    Едноличен собственик на капитала
    дейвид г.
    Капитал
    5000
    Внесен капитал
    5000
    Име на фирма
    БРАЙДЕЙВС
    Основана
    2006
    Управители
  2. 31.03.2017 г.

    Предмет на дейност
    Финансово счетоводни услуги, организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети по реда на Закона за счетоводството под формата на предприятие, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, включително и застрахователно и презастрахователно посредничество след вписване като застрахователен брокер или застрахователен агент във водения от Комисията по финансов надзор регистър по чл.30 ал.1 т.9 от ЗКФН; комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина; туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги, куриерски услуги /след регистрация и вписване по чл. 59 от Закона за пощенските услуги/ - всички под формата на предприятие по смисъла на чл.1 ал.3 от ТЗ/; хотилиерство /извън случаите на чл.2, т.3,от ТЗ/, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, предприемаческа дейност; икономически и административни услуги; провеждане на обучение, квалификация и преквалификация на кадри след придобиване на съответен лиценз. Дружеството ще извършва дейностите, включени в предмета му на дейност, за които със закон е предвиден разрешителен, лицензионен или регистрационен режим, само след получаване на съответното разрешение или регистрация. Дружеството може да открива клонове и представителства и да участва в дружества с местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина.
    Едноличен собственик на капитала
    Управители
    дейвид г.

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
126528162СЧЕТОВОДНА КАНТОРА БИЗНЕС - СЕРВИЗ ЕООД

гр. Хасково, Хасково

катя в.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
126646965БИЗНЕС-СЕРВИЗ - КАТЯ ВЪЛКОВА ЕТ

гр. Хасково, Хасково

катя в.

Физическо лице - търговец

Виж още
126744352ГЕРЕНЕ ЕООД

с. Брягово, Хасково

катя в.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.