Firms.bg
Търси

ХИВ - ХРИСТО ВИТАНОВ ЕТЕИК: 128041598, гр. Елхово, Елхово

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
8.12.2010 г.Виж история
Фирма/Наименование
ХИВ - ХРИСТО ВИТАНОВ ЕТ
Дата на регистрация
1998
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Ямбол, община Елхово, гр. Елхово, ул. ЧЕРНО МОРЕ, №28
Предмет на дейност
търговия на едро и дребно в страната и чужбина, изкупуване, преработка и продажба на селскостопанска и др. продукция, обществено хранене и търговия с хранителни продукти и промишлени стоки, местно и чуждестранно производство, безалкохолни и алкохолни продукти и тютюневи изделия /след получаване на лиценз/, търговия с текстилни произведения, парфюмерия, козметика, кинкалерия, производство и продажба на тестени и др. изделия от хранително-вкусово естество, транспортни и таксиметрови услуги, автомонтьорство и тенекеджийство, брьснаро-фризьорски услуги, забавни и електронни игри /без хазарт/ и всички други дейности и услуги на населението, незабранени със закон.
Физическо лице - търговец
христо в.

Резюме

Фирма ХИВ - ХРИСТО ВИТАНОВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 128041598 е основана на 1998 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Ямбол, община Елхово, гр. Елхово, ул. ЧЕРНО МОРЕ, №28. ХИВ - ХРИСТО ВИТАНОВ ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 8.12.2010 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    1998
    Име на фирма
    ХИВ - ХРИСТО ВИТАНОВ
    Седалище и адрес на управление
    област Ямбол, община Елхово, гр. Елхово, ул. ЧЕРНО МОРЕ, №28
    Предмет на дейност
    TЪPГOBИЯ HA EДPO И ДPEБHO B CTPAHATA И ЧУЖБИHA, ИЗKУПУBAHE, ПPEPAБOTKA И ПPOДAЖБA HA CEЛCKOCTOПAHCKA И ДP. ПPOДУKЦИЯ, OБЩECTBEHO XPAHEHE И TЪPГOBИЯ C XPAHИTEЛHИ ПPOДУKTИ И ПPOMИШЛEHИ CTOKИ, MECTHO И ЧУЖДECTPAHHO ПPOИЗBOДCTBO, БEЗAЛKOXOЛHИ И AЛKOXOЛHИ ПPOДУKTИ И TЮTЮHEBИ ИЗДEЛИЯ /CЛEД ПOЛУЧABAHE HA ЛИЦEHЗ/, TЪPГOBИЯ C TEKCTИЛHИ ПPOИЗBEДEHИЯ, ПAPФЮMEPИЯ, KOЗMETИKA, KИHKAЛEPИЯ, ПPOИЗBOДCTBO И ПPOДAЖБA HA TECTEHИ И ДP. ИЗДEЛИЯ OT XPAHИTEЛHO-BKУCOBO ECTECTBO, TPAHCПOPTHИ И TAKCИMETPOBИ УCЛУГИ, ABTOMOHTЬOPCTBO И TEHEKEДЖИЙCTBO, БPЬCHAPO-ФPИЗЬOPCKИ УCЛУГИ, ЗAБABHИ И EЛEKTPOHHИ ИГPИ /БEЗ XAЗAPT/ И BCИЧKИ ДPУГИ ДEЙHOCTИ И УCЛУГИ HA HACEЛEHИETO, HEЗAБPAHEHИ CЪC ЗAKOH.
    Физическо лице - търговец
    христо в.

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.