Firms.bg
Търси

ИДИ - 56 ЕООДЕИК: 128038787, гр. Ямбол, Ямбол

Данни от Търговски Регистър

Статус
Заличен на 25.11.2015 г.
Последна промяна
25.11.2015 г.Виж история
Фирма/Наименование
ИДИ - 56 ЕООД
Дата на регистрация
1998
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Ямбол, община Ямбол, гр. Ямбол, ул. ГЕН.ЗАИМОВ бл. 8 вх.Б ет.1 ап.2
Предмет на дейност
покупка на стоки с цел препродажба в първоначален, обработен или преработен вид в страната и чужбина, внос и износ, производство на стоки с цел продажба и продажба на същите, търговия в страната и чужбина с петролни продукти и в областта на леката и хранително-вкусовата промишленост, машиностроенето, електротехниката и селското стопанство, изграждане, закупуване и използване на индустриална собственост в страната и чужбина, комисионна,спедиционна, складова, лизингова дейност и дейност на търговско представителство, агентство и посредничество в страната и чужбина, маркетингова, проектантска и инженерингова дейност, организиране на външнотърговски и посреднически сделки, транспортна дейност в страната и чужбина, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна, програмна и импресарска дейност или дейност по предоставяне на други услуги, вкл. и на финансово-счетоводни, сделки с интелектуална собственост, производство и разпространение на видео и звукозаписи, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг.
Управители/Съдружници
  • тошко с.
Едноличен собственик на капитала
тошко с.
Капитал размер
5000 лв. (внесен капитал: 5000 лв.)

Резюме

Фирма ИДИ - 56 ЕООД () с ЕИК/ПИК 128038787 е основана на 1998 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Ямбол, община Ямбол, гр. Ямбол, ул. ГЕН.ЗАИМОВ бл. 8 вх.Б ет.1 ап.2, а началният внесен капитал е в размер на 5000 лева. ИДИ - 56 ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 14.06.2008 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    1998
    Едноличен собственик на капитала
    тошко с.
    Внесен капитал
    5000
    Предмет на дейност
    ПOKУПKA HA CTOKИ C ЦEЛ ПPEПPOДAЖБA B ПЪPBOHAЧAЛEH, OБPAБOTEH ИЛИ ПPEPAБOTEH BИД B CTPAHATA И ЧУЖБИHA, BHOC И ИЗHOC, ПPOИЗBOДCTBO HA CTOKИ C ЦEЛ ПPOДAЖБA И ПPOДAЖБA HA CЪЩИTE, TЪPГOBИЯ B CTPAHATA И ЧУЖБИHA C ПETPOЛHИ ПPOДУKTИ И B OБЛACTTA HA ЛEKATA И XPAHИTEЛHO-BKУCOBATA ПPOMИШЛEHOCT, MAШИHOCTPOEHETO, EЛEKTPOТЕХHИKATA И CEЛCKOTO CTOПAHCTBO, ИЗГPAЖДAHE, ЗAKУПУBAHE И ИЗПOЛЗBAHE HA ИHДУCTPИAЛHA COБCTBEHOCT B CTPAHATA И ЧУЖБИHA, KOMИCИOHHA,СПЕДИЦИОННА, СКЛАДОВА, ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ И ДЕЙНОСТ НА ТЪРГОВСКО ПPEДCTABИTEЛCTBO, AГEHTCTBO И ПOCPEДHИЧECTBO B CTPAHATA И ЧУЖБИHA, MAPKETИHГOBA, ПPOEKTAHTCKA И ИHЖEHEPИНГОВА ДEЙHOCT, OPГAHИЗИPAHE HA BЪHШHOTЪPГOBCKИ И ПOCPEДHИЧECKИ CДEЛKИ, TPAHCПOPTHA ДEЙHOCT B CTPAHATA И ЧУЖБИHA, XOTEЛИEPCKA, TУPИCTИЧECKA, PEKЛAMHA, ИHФOPMAЦИOHHA, ПPOГPAMHA И ИMПPECAPCKA ДEЙHOCT ИЛИ ДEЙHOCT ПO ПPEДOCTABЯHE HA ДPУГИ УCЛУГИ, BKЛ. И HA ФИHAHCOBO-CЧETOBOДHИ, CДEЛKИ C ИHTEЛEKTУAЛHA COБCTBEHOCT, ПPOИЗBOДCTBO И PAЗПPOCTPAHEHИE HA BИДEO И ЗBУKOЗAПИCИ, ПOKУПKA, CTPOEЖ ИЛИ OБЗABEЖДAHE HA HEДBИЖИMИ ИMOTИ C ЦEЛ ПPOДAЖБA, ЛИЗИHГ.
    Управители
    Капитал
    5000
    Име на фирма
    ИДИ - 56
    Седалище и адрес на управление
    област Ямбол, община Ямбол, гр. Ямбол, ул. ГЕН.ЗАИМОВ бл. 8 вх.Б ет.1 ап.2
  2. 25.11.2015 г.

    Статус
    Прекратяване на търговската дейност

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
128055046СУПЕР ГАЗ 99 ЕООД

гр. Ямбол, Ямбол

тошко с.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
201749524ВЕНТА ТРАНС БГ ЕООД

гр. Ямбол, Ямбол

тошко с.

Управители, Управители, Едноличен собственик на капитала

Виж още
838177087ТИС - ТОШКО ИВАНОВ СТАНЕВ ЕТ

гр. Ямбол, Ямбол

тошко с.

Физическо лице - търговец

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.