Firms.bg
Търси

АЙТЕН НУРИЕВА ЕТЕИК: 127635523, с. Наум, Каолиново

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
19.10.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
АЙТЕН НУРИЕВА ЕТ
Дата на регистрация
2007
Регистрация по ЗДДС

BG127635523 ( )

Седалище и адрес на управление
област Шумен, община Каолиново, с. Наум, ул. ИВАН ВАЗОВ, №1
Предмет на дейност
извършване на търговска дейност в страната и чужбина; покупка на стоки или други вещи с цел да се препродадат в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и посредничество; покупка, строеж и/или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; проектиране на културно-битово и жилищно строителство; инвеститорски, строително-монтажни и строително-ремонтни услуги; шивашка дейност; дърводобив, преработка и реализация на продукцията; леки и товарни таксиметрови превози в страната и в чужбина; извършване на селскостопански услуги; млекодобивна и млекопреработваща дейност; продажба на алкохолни напитки и цигари след надлежно разрешение; сладкарска дейност; комисионна и спедиционна дейност; развиване на туристическа, хотелиерска и ресторантьорска дейност, както и всякаква друга дейност, незабранена от законодателството на рб.
Физическо лице - търговец
айтен нуриева шефкетова

Резюме

Фирма АЙТЕН НУРИЕВА ЕТ () с ЕИК/ПИК 127635523 е основана на 2007 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Шумен, община Каолиново, с. Наум, ул. ИВАН ВАЗОВ, №1. АЙТЕН НУРИЕВА ЕТ е дерегистрана по ЗДДС на основание

История

 1. 31.12.2008 г.

  Регистрация на фирмата
  АЙТЕН НУРИЕВА
 2. 1.01.2009 г.

  ДДС
  Регистрация на ДЗЛ, което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG127635523
  ДДС
  Дерегистрация на ДЗЛ, което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG127635523
 3. 19.10.2011 г.

  Фирма
  АЙТЕН НУРИЕВА
  Седалище и адрес на управление
  област Шумен, община Каолиново, с. Наум, ул. ИВАН ВАЗОВ, №1
  Основана
  2007
  Физическо лице - търговец
  айтен нуриева шефкетова
  Предмет на дейност
  Извършване на търговска дейност в страната и чужбина; покупка на стоки или други вещи с цел да се препродадат в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и посредничество; покупка, строеж и/или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; проектиране на културно-битово и жилищно строителство; инвеститорски, строително-монтажни и строително-ремонтни услуги; шивашка дейност; дърводобив, преработка и реализация на продукцията; леки и товарни таксиметрови превози в страната и в чужбина; извършване на селскостопански услуги; млекодобивна и млекопреработваща дейност; продажба на алкохолни напитки и цигари след надлежно разрешение; сладкарска дейност; комисионна и спедиционна дейност; развиване на туристическа, хотелиерска и ресторантьорска дейност, както и всякаква друга дейност, незабранена от законодателството на РБ.

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
201821283АЙТЕН 68 ЕООД

с. Наум, Каолиново

айтен нуриева шефкетова

Едноличен собственик на капитала

Виж още
  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: септември 2023 г.