Firms.bg
Търси

КУРТ - 06 ЕООДЕИК: 127617176, с. Лятно, Каолиново

Данни от Търговски Регистър

Статус
Заличен на 1.10.2013 г.
Последна промяна
1.10.2013 г.Виж история
Фирма/Наименование
КУРТ - 06 ЕООД
Дата на регистрация
2006
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Шумен, община Каолиново, с. Лятно, Ленин, №24
Предмет на дейност
производство и покупко-продажба на промишлени стоки и селскостопански произведения от животински и растителен произход. извършване на млекодобивна и млекопреработваща дейност. дърводобив и дървообработване. покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид. продажба на стоки собствено производство. търговско представителство и посредничество. извършване на таксиметрова дейност и превозни сделки с леки и тежкотоварни автомобили в страната и чужбина. продажба на алкохолни напитки и цигари след надлежно разрешение. покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, проектиране на жилищно и културно битово строителство. извършване на авто-козметични и автотенекиджийски услуги. извършване на хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуга. външнотърговска и външноикономическа дейност-внос, износ и реекспорт. бартерни сделки, комисионна, спедиционна и складова дейност. извършване на лизингови и лицензионни сделки, както и сделки с интелектуална собственост. извършване на интернет услуги и стопанисване на интернет клубове. извършване на копирни услуги и инвеститорски-контролни услуги, както и всички други дейности незабранени със закон.
Управители/Съдружници
  • ибрахим х.
Едноличен собственик на капитала
ибрахим х.
Капитал размер
5000 лв. (внесен капитал: 5000 лв.)

Резюме

Фирма КУРТ - 06 ЕООД () с ЕИК/ПИК 127617176 е основана на 2006 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Шумен, община Каолиново, с. Лятно, Ленин, №24, а началният внесен капитал е в размер на 5000 лева. КУРТ - 06 ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 1.10.2013 г. - Регистрация на фирма

    Капитал
    5000
    Внесен капитал
    5000
    Предмет на дейност
    Производство и покупко-продажба на промишлени стоки и селскостопански произведения от животински и растителен произход. Извършване на млекодобивна и млекопреработваща дейност. Дърводобив и дървообработване. Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид. Продажба на стоки собствено производство. Търговско представителство и посредничество. Извършване на таксиметрова дейност и превозни сделки с леки и тежкотоварни автомобили в страната и чужбина. Продажба на алкохолни напитки и цигари след надлежно разрешение. Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, проектиране на жилищно и културно битово строителство. Извършване на авто-козметични и автотенекиджийски услуги. Извършване на хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуга. Външнотърговска и външноикономическа дейност-внос, износ и реекспорт. Бартерни сделки, комисионна, спедиционна и складова дейност. Извършване на лизингови и лицензионни сделки, както и сделки с интелектуална собственост. Извършване на интернет услуги и стопанисване на интернет клубове. Извършване на копирни услуги и инвеститорски-контролни услуги, както и всички други дейности незабранени със закон.
    Управители
    ибрахим х.
    Едноличен собственик на капитала
    Име на фирма
    КУРТ - 06
    Основана
    2006
    Седалище и адрес на управление
    област Шумен, община Каолиново, с. Лятно, Ленин, №24
  2. 1.10.2013 г.

    Статус
    Прекратяване на търговската дейност

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
837044899АРКО - ИБРАХИМ ХАМИДОВ ЕТ

с. Лятно, Каолиново

ибрахим х.

Физическо лице - търговец

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.