Firms.bg
Търси

ЮНА - НЕБИЯ САЛИ ЕТЕИК: 127590081, с. Тодор Икономово, Каолиново

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
10.06.2009 г.Виж история
Фирма/Наименование
ЮНА - НЕБИЯ САЛИ ЕТ
Изписване на чужд език
UNA - NEBIA SALI
Дата на регистрация
2005
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Шумен, община Каолиново, с. Тодор Икономово, ул. Дедеагач, №19
Предмет на дейност
покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство и търговия с разрешени промишлени стоки, изделия за бита и селскостопанска продукция от растителен и животински произход, живи животни, горива, дърва и дървесина, риба и рибни продукти, мед и пчелни продукти, строителни материали, оказионна и комисионна търговия с посочените стоки, търговско представителство, посредничество и агентство на мести и чуждестранни фирми и лица, ресторантьорство, хотелиерство, заведения за бърза закуска, производство на хляб и диетични изделия, кафетерия, извършване на всички видове транспортни, таксиметрови, товарни, строителни, дърводелски, комисионни, спедиторски, рекламни, информационни, складови, туристически услуги, програмни, импресарски, консултантски или други услуги, счетоводни услуги, дърводелски услуги, водопроводни услуги, електротехнически услуги, металообработващи услуги, услуги по поддържане и ремонт на моторни превозни средства, автосервизни услуги, поддържане и ремонт на битова техника и уреди, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг, които ще се осъществяват при условията на чл. 1, ал. 3 от тз, импорт, експорт, реекспорт и сделки на бартерна основа със стоките и услугите по целия предмет на дейност.
Физическо лице - търговец
небия с.

Резюме

Фирма ЮНА - НЕБИЯ САЛИ ЕТ (UNA - NEBIA SALI) с ЕИК/ПИК 127590081 е основана на 2005 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Шумен, община Каолиново, с. Тодор Икономово, ул. Дедеагач, №19. ЮНА - НЕБИЯ САЛИ ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 10.06.2009 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    ЮНА - НЕБИЯ САЛИ
    Основана
    2005
    Седалище и адрес на управление
    област Шумен, община Каолиново, с. Тодор Икономово, ул. Дедеагач, №19
    Предмет на дейност
    Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство и търговия с разрешени промишлени стоки, изделия за бита и селскостопанска продукция от растителен и животински произход, живи животни, горива, дърва и дървесина, риба и рибни продукти, мед и пчелни продукти, строителни материали, оказионна и комисионна търговия с посочените стоки, търговско представителство, посредничество и агентство на мести и чуждестранни фирми и лица, ресторантьорство, хотелиерство, заведения за бърза закуска, производство на хляб и диетични изделия, кафетерия, извършване на всички видове транспортни, таксиметрови, товарни, строителни, дърводелски, комисионни, спедиторски, рекламни, информационни, складови, туристически услуги, програмни, импресарски, консултантски или други услуги, счетоводни услуги, дърводелски услуги, водопроводни услуги, електротехнически услуги, металообработващи услуги, услуги по поддържане и ремонт на моторни превозни средства, автосервизни услуги, поддържане и ремонт на битова техника и уреди, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг, които ще се осъществяват при условията на чл. 1, ал. 3 от ТЗ, импорт, експорт, реекспорт и сделки на бартерна основа със стоките и услугите по целия предмет на дейност.
    Физическо лице - търговец
    небия с.
    Изписване на чужд език
    UNA - NEBIA SALI

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
127630298НЕВШ - ТРАНС ЕООД

с. Тодор Икономово, Каолиново

небия с.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.