Firms.bg
Търси

ГЕОРГИ РУСКОВ ЕТЕИК: 126636864, гр. Свиленград, Свиленград

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
22.12.2010 г.Виж история
Фирма/Наименование
ГЕОРГИ РУСКОВ ЕТ
Изписване на чужд език
GEORGY RUSKOV
Дата на регистрация
2003
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Хасково, община Свиленград, гр. Свиленград, УЛ. ХРИСТО СМИРНЕНСКИ, №14
Предмет на дейност
покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки собствено производство, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, комисионни, спедиционни и превозни сделки, международен транспорт, лицензионни сделки, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски /извън случаите по чл.2 т.з от тз/, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски сделки. покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, внос и износ на стоки, проектиране, изграждане и поддръжка на отоплителни в и к и ел. инсталации под формата на предприятие, както и покупко-продажба на части и материали за същите.
Физическо лице - търговец
георги р.

Резюме

Фирма ГЕОРГИ РУСКОВ ЕТ (GEORGY RUSKOV) с ЕИК/ПИК 126636864 е основана на 2003 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Хасково, община Свиленград, гр. Свиленград, УЛ. ХРИСТО СМИРНЕНСКИ, №14. ГЕОРГИ РУСКОВ ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 22.12.2010 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    ГЕОРГИ РУСКОВ
    Физическо лице - търговец
    георги р.
    Изписване на чужд език
    GEORGY RUSKOV
    Основана
    2003
    Седалище и адрес на управление
    област Хасково, община Свиленград, гр. Свиленград, УЛ. ХРИСТО СМИРНЕНСКИ, №14
    Предмет на дейност
    Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки собствено производство, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, комисионни, спедиционни и превозни сделки, международен транспорт, лицензионни сделки, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски /извън случаите по чл.2 т.З от ТЗ/, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски сделки. Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, внос и износ на стоки, проектиране, изграждане и поддръжка на отоплителни В и К и ел. инсталации под формата на предприятие, както и покупко-продажба на части и материали за същите.

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
126505320ЕКИП ООД

гр. Свиленград, Свиленград

георги р.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.