Firms.bg
Търси

МАНДЕВ ООДЕИК: 126547390, гр. Хасково, Хасково

Данни от Търговски Регистър

Статус
Заличен на 8.09.2017 г.
Последна промяна
8.09.2017 г.Виж история
Фирма/Наименование
МАНДЕВ ООД
Дата на регистрация
2001
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Хасково, община Хасково, гр. Хасково, бул. РАКОВСКИ, №21, етаж 7, апартамент 25
Предмет на дейност
покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, комисионни, спедиционни, складови и превозни сделки, търговско представителство и посредничество, туристически услуги в страната и чужбина, хотелиерски услуги /извън случаите на чл.2 т.з от тз/, откриване и експлоатация на магазини, ресторанти, барове, кафе- аперитиви, шивачески, кроячески и плетачни услуги под формата на предприятие, шлосерски, стругарски, оксиженни, електроженни, строително-монтажни, дърводелски и водопроводни услуги под формата на предприятие, производство и търговия с всякаква селскостопанска продукция. покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, рекламни, информационни, програмни, импресарски, издателски, печетарски и други услуги под формата на предприятие, производство и търговия с всякакви текстилни изделия. добив на дървен материал, търговия с необработен и обработен материал, преработка на кожи и търговия с кожи и кожени изделия, производство и търговия с всякакъв амбалаж, вътрешен и международен транспорт, превоз на хора и товари по суша, въздух и вода, външно-търговски сделки, изразяващи се в инпорт, експорт, реекспорт и бартерни сделки разрешени от закона.
Управители/Съдружници
  • рефик м.
  • иззет х.
Съдружници
Капитал размер
5000 лв. (внесен капитал: 3500 лв.)

Резюме

Фирма МАНДЕВ ООД () с ЕИК/ПИК 126547390 е основана на 2001 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Хасково, община Хасково, гр. Хасково, бул. РАКОВСКИ, №21, етаж 7, апартамент 25, а началният внесен капитал е в размер на 3500 лева. МАНДЕВ ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 12.07.2011 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    МАНДЕВ
    Управители
    рефик м.
    Начин на представляване
    ЗАЕДНО И ПООТДЕЛНО
    Съдружници
    Внесен капитал
    3500
    Основана
    2001
    Предмет на дейност
    Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, комисионни, спедиционни, складови и превозни сделки, търговско представителство и посредничество, туристически услуги в страната и чужбина, хотелиерски услуги /извън случаите на чл.2 т.З от ТЗ/, откриване и експлоатация на магазини, ресторанти, барове, кафе- аперитиви, шивачески, кроячески и плетачни услуги под формата на предприятие, шлосерски, стругарски, оксиженни, електроженни, строително-монтажни, дърводелски и водопроводни услуги под формата на предприятие, производство и търговия с всякаква селскостопанска продукция. Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, рекламни, информационни, програмни, импресарски, издателски, печетарски и други услуги под формата на предприятие, производство и търговия с всякакви текстилни изделия. Добив на дървен материал, търговия с необработен и обработен материал, преработка на кожи и търговия с кожи и кожени изделия, производство и търговия с всякакъв амбалаж, вътрешен и международен транспорт, превоз на хора и товари по суша, въздух и вода, външно-търговски сделки, изразяващи се в инпорт, експорт, реекспорт и бартерни сделки разрешени от закона.
    Капитал
    5000
    Седалище и адрес на управление
    област Хасково, община Хасково, гр. Хасково, бул. РАКОВСКИ, №21, етаж 7, апартамент 25
  2. 28.08.2014 г.

    Статус
    Прекратяване на търговската дейност
  3. 8.09.2017 г.

    Статус
    Заличаване на търговеца

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
107566938БЪЛГЕРИЪН РИТРИЙТ ООД

с. Станчов хан, Трявна

франк к.

Съдружници

Виж още
119671669АСКИНГ ООД

гр. Нова Загора, Нова Загора

франк к.

Съдружници

Виж още
128621804БИ ЕНД БИ БИЛДЪРС ЕНД ПЛЪМЪРС ООД

гр. Ямбол, Ямбол

франк к.

Съдружници

Виж още
175436525ГДФ ООД

гр. София, Столична

франк к.

Съдружници, Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.