Firms.bg
Търси

КАРТАЛ-ИРИНА ЧОБАНОВА ЕТЕИК: 126168351, гр. Хасково, Хасково

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
16.12.2008 г.Виж история
Фирма/Наименование
КАРТАЛ-ИРИНА ЧОБАНОВА ЕТ
Дата на регистрация
1992
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Хасково, община Хасково, гр. Хасково, ВЕСЛЕЦ, №48
Предмет на дейност
производство и изкупуване на стоки и продукция с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид и търговия с тях, превозна, транспортно-таксиметрова, екскурзионно-туристическа, спедиционна, посредническа, комисионна, хотелиерска при условията на чл.2, т.з от тз, разкриване на магазини, павилиони, кафетерия и организиране на заведения за обществено хранене с производство и продажба на стоки и продукция, кафе, безалкохолни и алкохолни /без собствено производство/ напитки, външнотърговска дейност.
Физическо лице - търговец
ирина ч.

Резюме

Фирма КАРТАЛ-ИРИНА ЧОБАНОВА ЕТ () с ЕИК/ПИК 126168351 е основана на 1992 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Хасково, община Хасково, гр. Хасково, ВЕСЛЕЦ, №48. КАРТАЛ-ИРИНА ЧОБАНОВА ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 16.12.2008 г. - Регистрация на фирма

    Седалище и адрес на управление
    област Хасково, община Хасково, гр. Хасково, ВЕСЛЕЦ, №48
    Физическо лице - търговец
    ирина ч.
    Име на фирма
    КАРТАЛА - ИРИНА ЧОБАНОВА
    Предмет на дейност
    Производство и изкупуване на стоки и продукция с пел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид и ъутговия е тях, превозна, транспортно - таксиметрова, екекурзионно-туристическа, спедиционпа, посредническа, комисионна, хотелиерска при условията на чл.2, т.З от ТЗ, разкриване на магазини, павилиони, кафетерия и организиране на заведения за обществено хранене с производство и продажба на соки и продукция, кафе, безалкохолни и алкохолни /без собствено производство/ напитки, външнотьрговска дейност.
    Основана
    1992
  2. 16.12.2008 г.

    Предмет на дейност
    Производство и изкупуване на стоки и продукция с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид и търговия с тях, превозна, транспортно-таксиметрова, екскурзионно-туристическа, спедиционна, посредническа, комисионна, хотелиерска при условията на чл.2, т.З от ТЗ, разкриване на магазини, павилиони, кафетерия и организиране на заведения за обществено хранене с производство и продажба на стоки и продукция, кафе, безалкохолни и алкохолни /без собствено производство/ напитки, външнотърговска дейност.
    Име на фирма
    КАРТАЛ-ИРИНА ЧОБАНОВА

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
204394624КАРТАЛ БГ ЕООД

гр. Хасково, Хасково

ирина ч.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.