Firms.bg
Търси

КУИНС - ЖЕЧКА ВАСИЛЕВА ЕТЕИК: 126148936, гр. Димитровград, Димитровград

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
15.03.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
КУИНС - ЖЕЧКА ВАСИЛЕВА ЕТ
Дата на регистрация
1998
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Хасково, община Димитровград, гр. Димитровград, ул. АНРИ БАРБЮС, №4, вход А, апартамент 7
Предмет на дейност
производство и покупка на стоки и вещи с цел продажба в първоначален, преработен и обработен вид, външно търговска дейност, валутни сделки след надлежно разрешение, складова и спедиционна дейност, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество, рекламна, информационна, импресарска и програмна дейност, превозна и туристическа дейност, хотелиерство без сл. по чл.2 т.з от тз, ресторантска дейност, производство на филми, аудио и видеозапис с цел продажба, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, шивашки, бояджийски, тенекеджийски, ремонтни и автосервизни услуги под формата на предприятие.
Физическо лице - търговец
жечка в.

Резюме

Фирма КУИНС - ЖЕЧКА ВАСИЛЕВА ЕТ () с ЕИК/ПИК 126148936 е основана на 1998 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Хасково, община Димитровград, гр. Димитровград, ул. АНРИ БАРБЮС, №4, вход А, апартамент 7. КУИНС - ЖЕЧКА ВАСИЛЕВА ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 15.03.2011 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    КУИНС - ЖЕЧКА ВАСИЛЕВА
    Седалище и адрес на управление
    област Хасково, община Димитровград, гр. Димитровград, ул. АНРИ БАРБЮС, №4, вход А, апартамент 7
    Физическо лице - търговец
    жечка в.
    Основана
    1998
    Предмет на дейност
    Производство и покупка на стоки и вещи с цел продажба в първоначален, преработен и обработен вид, външно търговска дейност, валутни сделки след надлежно разрешение, складова и спедиционна дейност, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество, рекламна, информационна, импресарска и програмна дейност, превозна и туристическа дейност, хотелиерство без сл. По чл.2 т.З от ТЗ, ресторантска дейност, производство на филми, аудио и видеозапис с цел продажба, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, шивашки, бояджийски, тенекеджийски, ремонтни и автосервизни услуги под формата на предприятие.

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.