Firms.bg
Търси

СТОНИ-МИТКО ДИМИТРОВ ЕТЕИК: 126023199, гр. Димитровград, Димитровград

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
28.09.2017 г.Виж история
Фирма/Наименование
СТОНИ-МИТКО ДИМИТРОВ ЕТ
Дата на регистрация
1991
Регистрация по ЗДДС

BG126023199 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Хасково, община Димитровград, гр. Димитровград, ул. Девети септември, №9, вход Б, апартамент 18
Предмет на дейност
продажба на кафе,чай,сироп,коктейли,студени и топли закуски,ядки,тестени изделия,ордьоври,салати,ястия,десерти, алкохолни /без собствено производство/ и безалкохолни напитки и цигари,хотелиерство/извън случаите на чл.2 т.3 от тз/, превозна дейност,покупко-продажба на галантерия,пасмантерия, парфюмерия,кинкалерия,текстил,трикотаж, промишлени стоки, хранителни изделия,авточасти,петролни продукти, производство, изкупуване и продажба на селско стопанска продукция от растителен и животински вид в прясно и преработено състояние /извън случаите на чл.2 т.1 от тз/, комисионна,складова, спедиционна дейност,търговско и строително представителство и посредничество, оказион, туристическа, рекламна, импресарска, програмна и информационна дейност, сделки с интелектуална собственост, производство и продажба на аудио и видео продукти, издателска и печатарска дейност, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти,бартерни сделки в страната и чужбина, външнотърговска дейност след надлежно разрешение.
Физическо лице - търговец
митко д.

Резюме

Фирма СТОНИ-МИТКО ДИМИТРОВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 126023199 е основана на 1991 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Хасково, община Димитровград, гр. Димитровград, ул. Девети септември, №9, вход Б, апартамент 18. СТОНИ-МИТКО ДИМИТРОВ ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG126023199 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

  1. 4.02.2011 г. - Регистрация на фирма

    Седалище и адрес на управление
    област Хасково, община Димитровград, гр. Димитровград, ул. Девети септември, №9, вход Б, апартамент 18
    Предмет на дейност
    Продажба на кафе,чай,сироп,коктейли,студени и топли закуски,ядки,тестени изделия,ордьоври,салати,ястия,десерти, алкохолни /без собствено производство/ и безалкохолни напитки и цигари,хотелиерство/извън случаите на чл.2 т.3 от ТЗ/, превозна дейност,покупко-продажба на галантерия,пасмантерия, парфюмерия,кинкалерия,текстил,трикотаж, промишлени стоки, хранителни изделия,авточасти,петролни продукти, производство, изкупуване и продажба на селско стопанска продукция от растителен и животински вид в прясно и преработено състояние /извън случаите на чл.2 т.1 от ТЗ/, комисионна,складова, спедиционна дейност,търговско и строително представителство и посредничество, оказион, туристическа, рекламна, импресарска, програмна и информационна дейност, сделки с интелектуална собственост, производство и продажба на аудио и видео продукти, издателска и печатарска дейност, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти,бартерни сделки в страната и чужбина, външнотърговска дейност след надлежно разрешение.
    Име на фирма
    СТОНИ-МИТКО ДИМИТРОВ
    Основана
    1991
    Физическо лице - търговец
    митко д.
  2. 27.09.2017 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG126023199
  3. 28.09.2017 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG126023199

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.