Firms.bg
Търси

ТОДОРОВ, КАЗАКОВА И СИЕ СДЕИК: 126017278, гр. Димитровград, Димитровград

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
26.11.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
ТОДОРОВ, КАЗАКОВА И СИЕ СД
Дата на регистрация
1990
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Хасково, община Димитровград, гр. Димитровград, ул. ПЕТЪР БЕРОН, блок 6, вход В, апартамент 10
Предмет на дейност
вътрешна и външна търговия с промишлени, непромишлени и хранителни стоки и разкриване на магазини за продажба на същите. оказионна търговия. разкриване и експлоатация на заведения за обществено хранене, ресторанти, кафе - аперитиви, сладкарници и снек - барове. производство, изкупуване, преработка и продажба на селскостопански продукти от растителен и животински произход. таксиметрови превози на пътници и товари на граждани, предприятия, фирми и обществени организации из цялата страна. административни и счетоводни услуги по домовете. организиране на заведения за забавни игри. външнотърговски и бартерни сделки. производство и продажба на безалкохолни напитки. международен и вътрешен туризъм и хотелиерски услуги. организиране на сватби, новобрански и други подобни тържества. шев и продажба на мъжка, дамска и детска конфекция. инсталиране и ремонт на ел.инсталации на строителни обекти. посредничество и предприемачество в търговията и услугите, при издадено разрешение от надлежен държавен орган. изработка и продажба на ръчно плетиво.
Лица, на които е възложено управлението
  • шинка к.
  • тодор т.

Резюме

Фирма ТОДОРОВ, КАЗАКОВА И СИЕ СД () с ЕИК/ПИК 126017278 е основана на 1990 с правна форма Събирателно дружество или на кратко СД. Седалището на компанията се намира на адрес област Хасково, община Димитровград, гр. Димитровград, ул. ПЕТЪР БЕРОН, блок 6, вход В, апартамент 10. ТОДОРОВ, КАЗАКОВА И СИЕ СД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 26.11.2011 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    ТОДОРОВ, КАЗАКОВА И СИЕ
    Лица, на които е възложено управлението
    шинка к.
    Основана
    1990
    Седалище и адрес на управление
    област Хасково, община Димитровград, гр. Димитровград, ул. ПЕТЪР БЕРОН, блок 6, вход В, апартамент 10
    Начин на представляване
    ЗАЕДНО И ПООТДЕЛНО
    Предмет на дейност
    Вътрешна и външна търговия с промишлени, непромишлени и хранителни стоки и разкриване на магазини за продажба на същите. Оказионна търговия. Разкриване и експлоатация на заведения за обществено хранене, ресторанти, кафе - аперитиви, сладкарници и снек - барове. Производство, изкупуване, преработка и продажба на селскостопански продукти от растителен и животински произход. Таксиметрови превози на пътници и товари на граждани, предприятия, фирми и обществени организации из цялата страна. Административни и счетоводни услуги по домовете. Организиране на заведения за забавни игри. Външнотърговски и бартерни сделки. Производство и продажба на безалкохолни напитки. Международен и вътрешен туризъм и хотелиерски услуги. Организиране на сватби, новобрански и други подобни тържества. Шев и продажба на мъжка, дамска и детска конфекция. Инсталиране и ремонт на ел.инсталации на строителни обекти. Посредничество и предприемачество в търговията и услугите, при издадено разрешение от надлежен държавен орган. Изработка и продажба на ръчно плетиво.

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
126743574Т М Т -ФРУТ - ТОДОР ТОДОРОВ ЕТ

гр. Димитровград, Димитровград

тодор т.

Физическо лице - търговец

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.