Firms.bg
Търси

РОЯЛ-ТБ - ЕЛЕНА ИЦКОВА ЕТЕИК: 124117486, гр. Добрич, Добрич

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
18.01.2012 г.Виж история
Фирма/Наименование
РОЯЛ-ТБ - ЕЛЕНА ИЦКОВА ЕТ
Дата на регистрация
1998
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Добрич, община Добрич, гр. Добрич, ул. ИВАН ХАДЖИВЪЛКОВ, №1
Предмет на дейност
външна и вътрешна търговия със стоки, разрешени от закона. транспортни услуги, производство и преработка на селскостопански продукти, производство на стоки с цел продажба, комплексни туристически услуги, тур агент и туроператор, посредническа и комисионна дейност за работа в страната и в чужбина. строителство и ремонт. поддържане и ремонт на машини и съоръжения. бръснаро-фризьорски и козметични услуги. шивашки услуги. посредническа дейност за покупко-продажба на недвижими имоти. извършване на посредническа дейност по информиране и наемане на работа на български граждани в република българия и в други държави. агентска дейност към легализирани фирми за превод и легализация на документи, организиране на пунктове за събиране на документи, организиране на курсове по чужди езици, посредническа и комисионна дейност при бизнес контакти за сключване на договори на наши физически и юридически лица с фирми на други държави, информационна дейност за следване на българи в чужбина.консултантска дейност в социалната сфера, маркетингови проучвания по международни програми, бригади, стажове и специализации.
Физическо лице - търговец
елена и.

Резюме

Фирма РОЯЛ-ТБ - ЕЛЕНА ИЦКОВА ЕТ () с ЕИК/ПИК 124117486 е основана на 1998 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Добрич, община Добрич, гр. Добрич, ул. ИВАН ХАДЖИВЪЛКОВ, №1. РОЯЛ-ТБ - ЕЛЕНА ИЦКОВА ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 22.01.2011 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    РОЯЛ-ТБ - ЕЛЕНА ИЦКОВА
    Физическо лице - търговец
    елена и.
    Седалище и адрес на управление
    област Добрич, община Добрич, гр. Добрич, ул. ИВАН ХАДЖИВЪЛКОВ, №1
    Предмет на дейност
    ВЪНШНА И ВЪТРЕШНА ТЪРГОВИЯ СЪС СТОКИ, РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА. ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ, ПРОИЗВОДСТВО И ПРЕРАБОТКА НА СЕЛСКОСТОПАНСКИ ПРОДУКТИ, ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, КОМПЛЕКСНИ ТУРИСТИЧЕСКИ УСЛУГИ, ТУР АГЕНТ И ТУРОПЕРАТОР, ПОСРЕДНИЧЕСКА И КОМИСИОННА ДЕЙНОСТ ЗА РАБОТА В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА. СТРОИТЕЛСТВО И РЕМОНТ. ПОДДЪРЖАНЕ И РЕМОНТ НА МАШИНИ И СЪОРЪЖЕНИЯ. БРЪСНАРО-ФРИЗЬОРСКИ И КОЗМЕТИЧНИ УСЛУГИ. ШИВАШКИ УСЛУГИ. ПОСРЕДНИЧЕСКА ДЕЙНОСТ ЗА ПОКУПКО-ПРОДАЖБА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ. ИЗВЪРШВАНЕ НА ПОСРЕДНИЧЕСКА ДЕЙНОСТ ПО ИНФОРМИРАНЕ И НАЕМАНЕ НА РАБОТА НА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И В ДРУГИ ДЪРЖАВИ. АГЕНТСКА ДЕЙНОСТ КЪМ ЛЕГАЛИЗИРАНИ ФИРМИ ЗА ПРЕВОД И ЛЕГАЛИЗАЦИЯ НА ДОКУМЕНТИ, ОРГАНИЗИРАНЕ НА ПУНКТОВЕ ЗА СЪБИРАН Е НА ДОКУМЕНТИ, ОРГАНИЗИРАНЕ НА КУРСОВЕ ПО ЧУЖДИ ЕЗИЦИ, ПОСРЕДНИЧЕСКА И КОМИСИОННА ДЕЙНОСТ ПРИ БИЗНЕС КОНТАКТИ ЗА СКЛЮЧВАНЕ НА ДОГОВОРИ НА НАШИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА С ФИРМИ НА ДРУГИ ДЪРЖАВИ, ИНФОРМАЦИОННА ДЕЙНОСТ ЗА СЛЕДВАНЕ НА БЪЛГАРИ В ЧУЖБИНА.
    Основана
    1998
  2. 18.01.2012 г.

    Предмет на дейност
    Външна и вътрешна търговия със стоки, разрешени от закона. транспортни услуги, производство и преработка на селскостопански продукти, производство на стоки с цел продажба, комплексни туристически услуги, тур агент и туроператор, посредническа и комисионна дейност за работа в страната и в чужбина. Строителство и ремонт. Поддържане и ремонт на машини и съоръжения. Бръснаро-фризьорски и козметични услуги. Шивашки услуги. Посредническа дейност за покупко-продажба на недвижими имоти. Извършване на посредническа дейност по информиране и наемане на работа на български граждани в република България и в други държави. Агентска дейност към легализирани фирми за превод и легализация на документи, организиране на пунктове за събиране на документи, организиране на курсове по чужди езици, посредническа и комисионна дейност при бизнес контакти за сключване на договори на наши физически и юридически лица с фирми на други държави, информационна дейност за следване на българи в чужбина.консултантска дейност в социалната сфера, маркетингови проучвания по международни програми, бригади, стажове и специализации.

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.