Firms.bg
Търси

ИМПЕР ООДЕИК: 123662932, с. Тракия, Опан

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
31.01.2018 г.Виж история
Фирма/Наименование
ИМПЕР ООД
Изписване на чужд език
IMPER OOD
Дата на регистрация
2004
Регистрация по ЗДДС

BG123662932 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Стара Загора, община Опан, с. Тракия,
Предмет на дейност
покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид. производство на стоки с цел продажба. комисионна, спедиционна / без пощи /, складова, лизингова дейност. дейност на търговско представителство и посредничество. хотелиерство и ресторантьорство (след снабдяване с лиценз). превоз на товари и пътници, включително таксиметрова дейност в страната и чужбина (след снабдяване с нужните лицензи и разрешителни). строеж, покупка, продажба и отдаване под наем на жилища и търговски сгради. внос, износ и външнотърговска дейност. стопанисване на земеделска земя и осъществяване производство и продажба на земеделска продукция. всяка друга незабранена от закона търговска дейност (след снабдяване с лиценз, разрешителни или други необходими документи за всяка от дейностите, за които закона изисква такива.
Управители/Съдружници
  • ивелина д.
Съдружници
Едноличен собственик на капитала
ивелина д.
Капитал размер
5000 лв. (внесен капитал: 5000 лв.)

Резюме

Фирма ИМПЕР ООД (IMPER OOD) с ЕИК/ПИК 123662932 е основана на 2004 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Стара Загора, община Опан, с. Тракия, , а началният внесен капитал е в размер на 5000 лева. ИМПЕР ООД е регистрана по ЗДДС с номер BG123662932 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС

История

  1. 2.09.2011 г. - Регистрация на фирма

    Изписване на чужд език
    IMPER
    Предмет на дейност
    Транспорт на пътници и товари, търговска дейност, производствена дейност, услуги, предприемаческа дейност, търговия със селскостопанска продукция и нейни производни, консигнационна, търговия с художествени произведения и стоки на леката промишленост, вкл. хранителни, текстилни стоки, стоки на бита, обзавеждането, облекла ел. уреди, рекламна дейност, експерта дейност, транспортна дейност, строително-предприемаческа дейност, ремонтна дейност, дървообработване и всяка друга дейност, незабранена от законодателството, а за тези за които се изисква разрешителен или лицензионен режим след издаване на съответния и при спазване на изискванията на законодателството, които дейности дружеството ще извършва както на територията на страната така и в чужбина.
    Седалище и адрес на управление
    област Стара Загора, община Стара Загора, гр. Стара Загора, кв. ТРИ ЧУЧУРА, блок 62, вход 0, етаж 7, апартамент 19
    Управители
    ивелина д.
    Капитал
    5000
    Име на фирма
    ИМПЕР
    Основана
    2004
    Едноличен собственик на капитала
    Внесен капитал
    5000
  2. 2.09.2011 г.

    Изписване на чужд език
    IMPER OOD
    Съдружници
    Основана
    2004
    Предмет на дейност
    Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти цел продажба; посредническа и комисионна дейност, проектиране, производство на стоки с цел продажба, търговско представителство и посредничество; извършване на консултантски и рекламни услуги, вътрешен и международен транспорт, извършване и на други незабранени от закона търговски сделки и услуги; (дейностите, подлежащи на лицензиране и разрешение ще бъдат извършвани след снабдяването на съответен лиценз или разрешение).
    Управители
    ивелина д.
    Начин на представляване
    заедно и поотделно
    Едноличен собственик на капитала
  3. 20.09.2011 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG123662932
  4. 21.09.2011 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл.100, ал. 1 от ЗДДС - ДДС номер: BG123662932
  5. 14.09.2012 г.

    Предмет на дейност
    ПОКУПКА НА СТОКИ И ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД. ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА. КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА / БЕЗ ПОЩИ /, СКЛАДОВА, ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ. ДЕЙНОСТ НА ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО. ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО (СЛЕД СНАБДЯВАНЕ С ЛИЦЕНЗ). ПРЕВОЗ НА ТОВАРИ И ПЪТНИЦИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ТАКСИМЕТРОВА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА (СЛЕД СНАБДЯВАНЕ С НУЖНИТЕ ЛИЦЕНЗИ И РАЗРЕШИТЕЛНИ). СТРОЕЖ, ПОКУПКА, ПРОДАЖБА И ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА ЖИЛИЩА И ТЪРГОВСКИ СГРАДИ. ВНОС, ИЗНОС И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ. СТОПАНИСВАНЕ НА ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ И ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА ЗЕМЕДЕЛСКА ПРОДУКЦИЯ. ВСЯКА ДРУГА НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ (СЛЕД СНАБДЯВАНЕ С ЛИЦЕНЗ, РАЗРЕШИТЕЛНИ ИЛИ ДРУГИ НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ВСЯКА ОТ ДЕЙНОСТИТЕ, ЗА КОИТО ЗАКОНА ИЗИСКВА ТАКИВА.
    Седалище и адрес на управление
    област Стара Загора, община Опан, с. Тракия,
    Адрес за кореспонденция с НАП
    област Стара Загора, община Опан, с. Тракия,
  6. 9.05.2017 г.

    Управители
    Начин на представляване
    заедно и поотделно

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.