Firms.bg
Търси

БАМБИНО- КЕНАН САИД ЕТЕИК: 123603791, с. Копринка, Казанлък

Данни от Търговски Регистър

Статус
Заличен на 3.01.2020 г.
Последна промяна
3.01.2020 г.Виж история
Фирма/Наименование
БАМБИНО- КЕНАН САИД ЕТ
Дата на регистрация
2002
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Стара Загора, община Казанлък, с. Копринка, Дружба, №28
Предмет на дейност
покупка на стоки и тяхната продажба в първоначален, преработен или обработен вид, транспортна, авторемонтна дейност, таксиметрови и хотелиерски услуги- след снабдяване с лиценз, туристически, шивашки, бръснарски, козметични, тапицерски и други услуги, комисионна и рекламна дейност, производство на селскостопанска продукция и търговия с нея, изработка и продажба на дървени изделия, както и всички дености, които не са забранени от закона и за които се изисква търговски начин на водене, а за тези с разрешителен режим- след снабдяване със съответното разрешение или лиценз. внос и износ на стоки, суровини и материали. когато има разрешителен режим- след съответното разрешение.
Физическо лице - търговец
кенан с.

Резюме

Фирма БАМБИНО- КЕНАН САИД ЕТ () с ЕИК/ПИК 123603791 е основана на 2002 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Стара Загора, община Казанлък, с. Копринка, Дружба, №28. БАМБИНО- КЕНАН САИД ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 13.01.2012 г. - Регистрация на фирма

    Физическо лице - търговец
    кенан с.
    Име на фирма
    БАМБИНО- КЕНАН САИД
    Основана
    2002
    Предмет на дейност
    Покупка на стоки и тяхната продажба в първоначален, преработен или обработен вид, транспортна, авторемонтна дейност, таксиметрови и хотелиерски услуги- след снабдяване с лиценз, туристически, шивашки, бръснарски, козметични, тапицерски и други услуги, комисионна и рекламна дейност, производство на селскостопанска продукция и търговия с нея, изработка и продажба на дървени изделия, както и всички дености, които не са забранени от закона и за които се изисква търговски начин на водене, а за тези с разрешителен режим- след снабдяване със съответното разрешение или лиценз. Внос и износ на стоки, суровини и материали. Когато има разрешителен режим- след съответното разрешение.
    Седалище и адрес на управление
    област Стара Загора, община Казанлък, с. Копринка, Дружба, №28
  2. 3.01.2020 г.

    Статус
    Заличаване на търговеца

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
200458658МЕТАЛ ПЕРФЕКТ - 06 ООД

с. Копринка, Казанлък

кенан с.

Съдружници, Съдружници, Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.