Firms.bg
Търси

Й.А.Т.-Е.В.Н. - ЕВГЕНИЙ НЕДЕВ ЕТЕИК: 123031358, гр. Стара Загора, Стара Загора

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
5.07.2010 г.Виж история
Фирма/Наименование
Й.А.Т.-Е.В.Н. - ЕВГЕНИЙ НЕДЕВ ЕТ
Изписване на чужд език
I.A.T. - E.V.N. - EVGENI J NEDEV
Дата на регистрация
1990
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Стара Загора, община Стара Загора, гр. Стара Загора, ул. ГРАФ ИГНАТИЕВ, №38, вход Б, етаж 6, апартамент 54
Предмет на дейност
търговско представителство, посредничество и агентство на местни лица и чуждестранни лица в страната и чужбина, организиране на протоколни мероприя за бизнес-контакти, търговия, бартерни сделки и компенсационни сделки със стоки от внос и местно производство, производство и търговия с текстилни изделия и стоки -бутик, изкупуване и търговия със селскостопанска продукция, битови услуги, хотелиерство, ресторантство, сладкарство, заведение за бърза закуска, за аперативи, кафе и други напитки, рекламна дейност, преводи - устни и писмени. организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети, маркетинг, както и всякакви други дейности, незабранени с нормативен акт, а тези, за които се изисква специално разрешение /лицензия/ - след издаването му.
Физическо лице - търговец
евгений н.

Резюме

Фирма Й.А.Т.-Е.В.Н. - ЕВГЕНИЙ НЕДЕВ ЕТ (I.A.T. - E.V.N. - EVGENI J NEDEV) с ЕИК/ПИК 123031358 е основана на 1990 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Стара Загора, община Стара Загора, гр. Стара Загора, ул. ГРАФ ИГНАТИЕВ, №38, вход Б, етаж 6, апартамент 54. Й.А.Т.-Е.В.Н. - ЕВГЕНИЙ НЕДЕВ ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 5.07.2010 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    Й.А.Т.-Е.В.Н. - ЕВГЕНИЙ НЕДЕВ
    Основана
    1990
    Седалище и адрес на управление
    област Стара Загора, община Стара Загора, гр. Стара Загора, ул. ГРАФ ИГНАТИЕВ, №38, вход Б, етаж 6, апартамент 54
    Изписване на чужд език
    I.A.T. - E.V.N. - EVGENI J NEDEV
    Предмет на дейност
    Търговско представителство, посредничество и агентство на местни лица и чуждестранни лица в страната и чужбина, организиране на протоколни мероприя за бизнес-контакти, търговия, бартерни сделки и компенсационни сделки със стоки от внос и местно производство, производство и търговия с текстилни изделия и стоки -бутик, изкупуване и търговия със селскостопанска продукция, битови услуги, хотелиерство, ресторантство, сладкарство, заведение за бърза закуска, за аперативи, кафе и други напитки, рекламна дейност, преводи - устни и писмени. Организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети, маркетинг, както и всякакви други дейности, незабранени с нормативен акт, а тези, за които се изисква специално разрешение /лицензия/ - след издаването му.
    Физическо лице - търговец
    евгений н.

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
123671447КОЛОРИТ ООД

гр. Стара Загора, Стара Загора

евгений н.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.