Firms.bg
Търси

НАДИН - СТОЯН ПЕЕВ ЕТЕИК: 121693110, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
20.01.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
НАДИН - СТОЯН ПЕЕВ ЕТ
Дата на регистрация
1998
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Средец, ул. ХАН КРУМ, №30
Предмет на дейност
комунално битови услуги, бръснарство и фризьорство, производство и реализация на животински продукти, услуги за населението, шивашки, строително ремонтни, фотографски, авторемонти, производство и продажба на всички видове топли и студени закуски, топли и разхладителни газирани, безалкохолни напитки,кафе, тестени сладкарски и захарни изделия, ядки и цветя, маркетинг и рекламна дейност, транспортна дейност, превоз на коли и товари, оказионна дейност, експлоатация на механични и електронни забавни игри, вътрешен и международен туризъм, хотелиерство и ресторантьорство, проекто-конструкторскз и производствена и търговска вътрешна и външна дейност без забранените от закона дейности.
Физическо лице - търговец
стоян п.

Резюме

Фирма НАДИН - СТОЯН ПЕЕВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 121693110 е основана на 1998 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Средец, ул. ХАН КРУМ, №30. НАДИН - СТОЯН ПЕЕВ ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 20.01.2011 г. - Регистрация на фирма

    Физическо лице - търговец
    стоян п.
    Основана
    1998
    Име на фирма
    НАДИН - СТОЯН ПЕЕВ
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Средец, ул. ХАН КРУМ, №30
    Предмет на дейност
    Комунално битови услуги, бръснарство и фризьорство, производство и реализация на животински продукти, услуги за населението, шивашки, строително ремонтни, фотографски, авторемонти, производство и продажба на всички видове топли и студени закуски, топли и разхладителни газирани, безалкохолни напитки,кафе, тестени сладкарски и захарни изделия, ядки и цветя, маркетинг и рекламна дейност, транспортна дейност, превоз на коли и товари, оказионна дейност, експлоатация на механични и електронни забавни игри, вътрешен и международен туризъм, хотелиерство и ресторантьорство, проекто-конструкторскз и производствена и търговска вътрешна и външна дейност без забранените от закона дейности.

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
175076664ОФИСТРОЙ ООД

гр. София, Столична

стоян п.

Съдружници

Виж още
200979732КЛИЙН КАРС ООД

гр. София, Столична

стоян п.

Съдружници, Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.