Firms.bg
Търси

НОНИ - МАНОВ И С-ИЕ СДЕИК: 121392460, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
20.12.2010 г.Виж история
Фирма/Наименование
НОНИ - МАНОВ И С-ИЕ СД
Изписване на чужд език
Nony Manov and Co
Дата на регистрация
1991
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Сердика, ул. 253-ТА, №10
Предмет на дейност
извършване на финансови и търговски сделки от всякакъв вид. поемане на предствителства на местни и чужди фирми и организации, патентни и лицензни приложения, лизингови сделки, производство, търговия и пласиране на стоки от всякакъв вид, експортни, импортни и транзитни сделки за собствена и чужда сметка, комисионно-посредническа дейност /без паметници на културата, благородни метали и скъпоценни камъни/, участие, инвестиране и използуване на имуществени състояния от всякакъв вид. научно- изследователска дейност, проучване, проектиране, разработка производство, внедряване, сервиз и търговия на съобщителни информационни, електронни, електротехнически машини, технологии и съоръжения, производство, сервиз и търговия на стоки за народно потребление, разработване на програмни продукти и системи и разпространението им в страната и чужбина, производство, събиране и изкупуване, преработка и търговия със селскостопанска продукция, туристически, хотелиерски, ресторантски услуги на месни и чужди граждани, рекламна /без кино и печат/, маркетингова и консултантска дейност, ноу-хау, курсове по мениджмънт /без издаване на документ за правоспособност/, езикова подготовка, строителство и инженеринг за собствена и чужда сметка, транспортни услуги и таксиметрови превози с лични и фирмени леки и товарни автомобили, изграждане на фирмени магазини и продажба на едро и дребно на стоки произвдени от фирмата и от други фирми.
Лица, на които е възложено управлението
  • любомир м.
  • иванка н.
  • нотю н.

Резюме

Фирма НОНИ - МАНОВ И С-ИЕ СД (Nony Manov and Co) с ЕИК/ПИК 121392460 е основана на 1991 с правна форма Събирателно дружество или на кратко СД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Сердика, ул. 253-ТА, №10. НОНИ - МАНОВ И С-ИЕ СД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 20.12.2010 г. - Регистрация на фирма

    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Сердика, ул. 253-ТА, №10
    Адрес за кореспонденция с НАП
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Младост, блок 325, вход 2, етаж 5, апартамент 8
    Лица, на които е възложено управлението
    любомир м.
    Изписване на чужд език
    Nony Manov and Co
    Предмет на дейност
    Извършване на финансови и търговски сделки от всякакъв вид. Поемане на предствителства на местни и чужди фирми и организации, патентни и лицензни приложения, лизингови сделки, производство, търговия и пласиране на стоки от всякакъв вид, експортни, импортни и транзитни сделки за собствена и чужда сметка, комисионно-посредническа дейност /без паметници на културата, благородни метали и скъпоценни камъни/, участие, инвестиране и използуване на имуществени състояния от всякакъв вид. Научно- изследователска дейност, проучване, проектиране, разработка производство, внедряване, сервиз и търговия на съобщителни информационни, електронни, електротехнически машини, технологии и съоръжения, производство, сервиз и търговия на стоки за народно потребление, разработване на програмни продукти и системи и разпространението им в страната и чужбина, производство, събиране и изкупуване, преработка и търговия със селскостопанска продукция, туристически, хотелиерски, ресторантски услуги на месни и чужди граждани, рекламна /без кино и печат/, маркетингова и консултантска дейност, ноу-хау, курсове по мениджмънт /без издаване на документ за правоспособност/, езикова подготовка, строителство и инженеринг за собствена и чужда сметка, транспортни услуги и таксиметрови превози с лични и фирмени леки и товарни автомобили, изграждане на фирмени магазини и продажба на едро и дребно на стоки произвдени от фирмата и от други фирми.
    Начин на представляване
    ЗАЕДНО И ПООТДЕЛНО
    Име на фирма
    НОНИ - МАНОВ И С-ИЕ
    Основана
    1991

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
121392630АРКОСИС - СИМОВ И С-ИЕ СД

гр. София, Столична

нотю н.

Лица, на които е възложено управлението

Виж още
131063747ПРО ЛАЙТ БГ ЕООД

гр. София, Столична

нотю н.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
831001880ЗИТИМПЕКС ООД

гр. София, Столична

нотю н.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.