Firms.bg
Търси

ЖАНЕТ-ЛУКС - СНЕЖАНА СТОЙЧЕВА ЕТЕИК: 121217378, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Заличен на 16.01.2012 г.
Последна промяна
16.01.2012 г.Виж история
Фирма/Наименование
ЖАНЕТ-ЛУКС - СНЕЖАНА СТОЙЧЕВА ЕТ
Дата на регистрация
1990
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Красна поляна, ул. ТРОЯН, блок 2
Предмет на дейност
извършване на подвижна и стационарна търговия с хранителни и промишлени стоки, внос, износ, представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина, импресарска и лизингова дейност, организиране оползотворяването на труда на незаети или частично заети лица, маркетинг, спедиторска и куриерска дейност /без пощенски услуги/, производство на стоки за широко потребление и тяхната реализация, производство, изкупуване и продажба, в т.ч. и на консигнация на произведения на изкуството /без паметници на културата и нумизматиката, изделия от благородни метали и скъпоценни камъни/, изкупуване и продажба, в т.ч. на консигнация от стоки /без изделия от благородни метали, скъпоценни камъни и медикаменти/, рекламна дейност /без кино и собствен печат/, моделиерство и изработване на облекла бутик и уникални аксесоари /без изделия от благородни метали и скъпоценни камъни/ към тях, механична и химична обработка на минерални суровини /без благородни метали и скъпоценни камъни/, галванотехника и галванопластика /без благородни метали/, инженерингова дейност, дизайн, проучване и проектиране, масова бижутерия /без изделия от благородни метали и скъпоценни камъни/, художествено-декоративна украса, фризьорство и козметика, проектиране, изграждане и експлоатация на спортни и лечебно-физкултурни съоръжения и площадки /без лечение/.
Физическо лице - търговец
снежана с.

Резюме

Фирма ЖАНЕТ-ЛУКС - СНЕЖАНА СТОЙЧЕВА ЕТ () с ЕИК/ПИК 121217378 е основана на 1990 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Красна поляна, ул. ТРОЯН, блок 2. ЖАНЕТ-ЛУКС - СНЕЖАНА СТОЙЧЕВА ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 16.01.2012 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    ЖАНЕТ-ЛУКС - СНЕЖАНА СТОЙЧЕВА
    Основана
    1990
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Красна поляна, ул. ТРОЯН, блок 2
    Физическо лице - търговец
    снежана с.
    Предмет на дейност
    Извършване на подвижна и стационарна търговия с хранителни и промишлени стоки, внос, износ, представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина, импресарска и лизингова дейност, организиране оползотворяването на труда на незаети или частично заети лица, маркетинг, спедиторска и куриерска дейност /без пощенски услуги/, производство на стоки за широко потребление и тяхната реализация, производство, изкупуване и продажба, в т.ч. и на консигнация на произведения на изкуството /без паметници на културата и нумизматиката, изделия от благородни метали и скъпоценни камъни/, изкупуване и продажба, в т.ч. на консигнация от стоки /без изделия от благородни метали, скъпоценни камъни и медикаменти/, рекламна дейност /без кино и собствен печат/, моделиерство и изработване на облекла бутик и уникални аксесоари /без изделия от благородни метали и скъпоценни камъни/ към тях, механична и химична обработка на минерални суровини /без благородни метали и скъпоценни камъни/, галванотехника и галванопластика /без благородни метали/, инженерингова дейност, дизайн, проучване и проектиране, масова бижутерия /без изделия от благородни метали и скъпоценни камъни/, художествено-декоративна украса, фризьорство и козметика, проектиране, изграждане и експлоатация на спортни и лечебно-физкултурни съоръжения и площадки /без лечение/.
  2. 16.01.2012 г.

    Статус
    Заличаване на търговеца
    Основана
    1990

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
121338084БЕКС ШИПИНГ ООД

гр. София, Столична

снежана с.

Съдружници

Виж още
203848909Още Три ЕООД

гр. София, Столична

снежана с.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.