Firms.bg
Търси

ЛИВЕРС-С - ГЪЛЪБОВ И С-ИЕ СДЕИК: 121171500, гр. София, Столична

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
13.01.2012 г.Виж история
Фирма/Наименование
ЛИВЕРС-С - ГЪЛЪБОВ И С-ИЕ СД
Изписване на чужд език
LIVER - S - GYLYBOV I S-IE
Дата на регистрация
1990
Регистрация по ЗДДС

BG121171500 ( )

Седалище и адрес на управление
област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Искър, блок 208, вход А, етаж 4, апартамент 12
Предмет на дейност
проучване и проектиране, монтажна и пускованаладъчна дейност. строителна и монтажна-ремонтна дейност. посредничество и реализация на копирни и рекламни услуги /без кино и печат/ чрез държавни и обществени печатници в страната и чужбина. производство и търговия чрез внос и износ в страната и чужбина със стоки за народно потребление от пластмаса, кожа/без дивечови кожи метал,/без благородни метали/, дърво, каучук, конфекция /включително ръчно и машинно бродиране/.плетиво, керамични изделия, мебели, вътрешно обзавеждане, дограма печатна продукция и произведения на изкуството /без паметници на културата и нумизматика/, пчелна продукция, кожени изделия /без дивечови кожи/, чай, кафе, закуски, алкохолни и безалкохолни напитки, минерална вода. производство, преработка и търговия със селскостопанска продукция в страната и чужбина. даване автомобили под наем и таксиметрови услуги, търговия и ремонт на автомобили, авточасти, гуми, автомобилни принадлежности, оборудване на автомобили и сервизна дейност в страната и чужбина. посредническа дейност между предприятия и фирми в страната и чужбина. извършване на бартерни сделки, реекспорт, компенсационни сделки, лизинг и лизингова дейност. доставка, ремонт и търговия с машини чрез внос и износ. разработка на програмни продукти. търговия, поддръжка и ремонт на електронна апаратура. участие в сдружения и смесени фирми в страната и чужбина. хотелиерска и ресторантска дейност, обекти за студени и топли закуски. административно правни /без процесуално представителство/, счетоводни и преводачески услуги. водо и балноелечение на заболяваня по лицето и двигателно опорния апарат на български и чужди граждани. посредничество и реализация видеорекламни /без кино и печат/ услуги и всяка друга дейност, която не е забранена от закона. организация и извършване на погребения, вкл. транспортна дейност, търговия с погребални аксесоари, търговия с цветя и венци на едро и дребно, дърводелски услуги, изработване, монтаж и ремонт на паметници и паметни знаци, строително-ремонтни работи и услуги във връзка с описаните дейности и услуги.
Лица, на които е възложено управлението
  • радослав г.
  • лида г.

Резюме

Фирма ЛИВЕРС-С - ГЪЛЪБОВ И С-ИЕ СД (LIVER - S - GYLYBOV I S-IE) с ЕИК/ПИК 121171500 е основана на 1990 с правна форма Събирателно дружество или на кратко СД. Седалището на компанията се намира на адрес област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Искър, блок 208, вход А, етаж 4, апартамент 12. ЛИВЕРС-С - ГЪЛЪБОВ И С-ИЕ СД е дерегистрана по ЗДДС на основание

История

  1. 22.04.2003 г. - Регистрация на фирма

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG121171500
  2. 23.04.2003 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG121171500
  3. 10.06.2008 г.

    ДДС
    Дерегистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG121171500
  4. 11.06.2008 г.

    ДДС
    Дерегистрация на ДЗЛ, което е било регистрирано на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG121171500
  5. 13.01.2012 г.

    Изписване на чужд език
    LIVER - S - GYLYBOV I S-IE
    Основана
    1990
    Име на фирма
    ЛИВЕРС-С - ГЪЛЪБОВ И С-ИЕ
    Лица, на които е възложено управлението
    радослав г.
    Начин на представляване
    ЗАЕДНО И ПООТДЕЛНО
    Седалище и адрес на управление
    област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Искър, блок 208, вход А, етаж 4, апартамент 12
    Предмет на дейност
    проучване и проектиране, монтажна и пускованаладъчна дейност. Строителна и монтажна-ремонтна дейност. Посредничество и реализация на копирни и рекламни услуги /без кино и печат/ чрез държавни и обществени печатници в страната и чужбина. Производство и търговия чрез внос и износ в страната и чужбина със стоки за народно потребление от пластмаса, кожа/без дивечови кожи метал,/без благородни метали/, дърво, каучук, конфекция /включително ръчно и машинно бродиране/.плетиво, керамични изделия, мебели, вътрешно обзавеждане, дограма печатна продукция и произведения на изкуството /без паметници на културата и нумизматика/, пчелна продукция, кожени изделия /без дивечови кожи/, чай, кафе, закуски, алкохолни и безалкохолни напитки, минерална вода. Производство, преработка и търговия със селскостопанска продукция в страната и чужбина. Даване автомобили под наем и таксиметрови услуги, търговия и ремонт на автомобили, авточасти, гуми, автомобилни принадлежности, оборудване на автомобили и сервизна дейност в страната и чужбина. Посредническа дейност между предприятия и фирми в страната и чужбина. Извършване на бартерни сделки, реекспорт, компенсационни сделки, лизинг и лизингова дейност. Доставка, ремонт и търговия с машини чрез внос и износ. Разработка на програмни продукти. Търговия, поддръжка и ремонт на електронна апаратура. Участие в сдружения и смесени фирми в страната и чужбина. Хотелиерска и ресторантска дейност, обекти за студени и топли закуски. Административно правни /без процесуално представителство/, счетоводни и преводачески услуги. Водо и балноелечение на заболяваня по лицето и двигателно опорния апарат на български и чужди граждани. Посредничество и реализация видеорекламни /без кино и печат/ услуги и всяка друга дейност, която не е забранена от закона. Организация и извършване на погребения, вкл. транспортна дейност, търговия с погребални аксесоари, търговия с цветя и венци на едро и дребно, дърводелски услуги, изработване, монтаж и ремонт на паметници и паметни знаци, строително-ремонтни работи и услуги във връзка с описаните дейности и услуги.

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
200700613Роялстрой София ООД

гр. София, Столична

радослав г.

Съдружници, Съдружници, Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.