Firms.bg
Търси

БЕЛ ГРУП ЕООДЕИК: 120555964, с. Стойките, Смолян

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
19.01.2022 г.Виж история
Фирма/Наименование
БЕЛ ГРУП ЕООД
Изписване на чужд език
"The Bell Group" Ltd
Дата на регистрация
2004
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Смолян, община Смолян, с. Стойките,
Предмет на дейност
покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; разкриване и експлоатация на търговски, хотелски и туристически обекти за обществено хранене; производствена, инвестиционна, лизингова, инженерингова и сервизна дейност в областта на селскостопанската, транспортната и др. техники; комисионни, спедиционни сделки, превоз на товари и пътници в страната и чужбина /международни превози/; търговско представителство и посредничество; икономически и др. бизнес консултации; сделки с интелектуална собственост; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; строителство, ремонт и проектиране на сгради, пътни съоръжения, канализации и други; дърводобив и дървообработване; както и други дейности не забранени със закон. дружеството ще извършва дейността си в страната, чужбина и свободните безмитни зони.
Управители/Съдружници
  • линда б.
Едноличен собственик на капитала
линда б.
Капитал размер
5000 лв. (внесен капитал: 5000 лв.)

Резюме

Фирма БЕЛ ГРУП ЕООД ("The Bell Group" Ltd) с ЕИК/ПИК 120555964 е основана на 2004 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Смолян, община Смолян, с. Стойките, , а началният внесен капитал е в размер на 5000 лева. БЕЛ ГРУП ЕООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 15.12.2010 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    2004
    Изписване на чужд език
    "The Bell Group" Ltd
    Предмет на дейност
    покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; разкриване и експлоатация на търговски, хотелски и туристически обекти за обществено хранене; производствена, инвестиционна, лизингова, инженерингова и сервизна дейност в областта на селскостопанската, транспортната и др. техники; комисионни, спедиционни сделки, превоз на товари и пътници в страната и чужбина /международни превози/; търговско представителство и посредничество; икономически и др. бизнес консултации; сделки с интелектуална собственост; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; строителство, ремонт и проектиране на сгради, пътни съоръжения, канализации и други; дърводобив и дървообработване; както и други дейности не забранени със закон. Дружеството ще извършва дейността си в страната, чужбина и свободните безмитни зони.
    Внесен капитал
    5000
    Управители
    стефан б.
    Капитал
    5000
    Име на фирма
    БЕЛ ГРУП
    Седалище и адрес на управление
    област Смолян, община Смолян, с. Стойките,
    Едноличен собственик на капитала
  2. 19.01.2022 г.

    Управители
    стефан б.
    Едноличен собственик на капитала

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
204317078ВИЕ МУЗИКАЛИ ООД

гр. София, Столична

джузепе м.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.