Firms.bg
Търси

ДРУЖЕСТВО ЗА ЗАЕТОСТ И СТРУКТУРНО РАЗВИТИЕ - ДОСПАТ ООДЕИК: 120545518, гр. Доспат, Доспат

Данни от Търговски Регистър

Статус
Заличен на 20.01.2012 г.
Последна промяна
20.01.2012 г.Виж история
Фирма/Наименование
ДРУЖЕСТВО ЗА ЗАЕТОСТ И СТРУКТУРНО РАЗВИТИЕ - ДОСПАТ ООД
Дата на регистрация
2002
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Смолян, община Доспат, гр. Доспат, ул. ЗДРАВЕЦ, №3
Предмет на дейност
подготовка, координация и провеждане на мероприятия, които служат за рекултивирането на околната среда, санирането на икономиката и инфраструктурата както и всеобщото структурно развитие; поддържане и саниране на населени места подготовка и координация и провеждане на мероприятия в комуналната област; поддържане, саниране и изграждане на местности под природна защита зелени и паркови площи, съоръжения за отдих и др. подобни; подготовка, координиране и провеждане на дейности по събаряне ла сгради, изграждане на пътеки и пътища демонтаж и сортиране на вторични суровини от всякакъв вид;.експлоатация и отдаване под наем на машини и съоръжения, най - вече селскостопанска, комунална техника и техника за опазване на околната среда, мпс, както и тяхната покупка- продажба; планиране, подготовка координация и провеждане на съответните квалификационни, мероприятия на националната програма за временна заетост; изпълнение на задачи в социалната сфера; провеждане на мероприятия. по поддържане, опазване и реставриране на архитектурно - исторически паметници; консултации, подготовка, координация и провеждане на всички мероприятия, които служат за развитие на дребния и среден бизнес и други дейности не забранени със закон. горната дейност ще се извършва в страната и чужбина.
Съдружници
  • община д.
  • нитекс н.
  • фери-експорт ф.
  • доспатлес д.
Капитал размер
5000 лв. (внесен капитал: 5000 лв.)

Резюме

Фирма ДРУЖЕСТВО ЗА ЗАЕТОСТ И СТРУКТУРНО РАЗВИТИЕ - ДОСПАТ ООД () с ЕИК/ПИК 120545518 е основана на 2002 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Смолян, община Доспат, гр. Доспат, ул. ЗДРАВЕЦ, №3, а началният внесен капитал е в размер на 5000 лева. ДРУЖЕСТВО ЗА ЗАЕТОСТ И СТРУКТУРНО РАЗВИТИЕ - ДОСПАТ ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 20.01.2012 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    ДРУЖЕСТВО ЗА ЗАЕТОСТ И СТРУКТУРНО РАЗВИТИЕ - ДОСПАТ
    Седалище и адрес на управление
    област Смолян, община Доспат, гр. Доспат, ул. ЗДРАВЕЦ, №3
    Предмет на дейност
    Подготовка, координация и провеждане на мероприятия, които служат за рекултивирането на околната среда, санирането на икономиката и инфраструктурата както и всеобщото структурно развитие; поддържане и саниране на населени места подготовка и координация и провеждане на мероприятия в комуналната област; поддържане, саниране и изграждане на местности под природна защита зелени и паркови площи, съоръжения за отдих и др. подобни; подготовка, координиране и провеждане на дейности по събаряне ла сгради, изграждане на пътеки и пътища демонтаж и сортиране на вторични суровини от всякакъв вид;.експлоатация и отдаване под наем на машини и съоръжения, най - вече селскостопанска, комунална техника и техника за опазване на околната среда, МПС, както и тяхната покупка- продажба; планиране, подготовка координация и провеждане на съответните квалификационни, мероприятия на националната програма за временна заетост; изпълнение на задачи в социалната сфера; провеждане на мероприятия. по поддържане, опазване и реставриране на архитектурно - исторически паметници; консултации, подготовка, координация и провеждане на всички мероприятия, които служат за развитие на дребния и среден бизнес и други дейности не забранени със закон. горната дейност ще се извършва в страната и чужбина.
    Статус
    Прекратяване на търговската дейност
    Адрес за кореспонденция с НАП
    област Смолян, община Доспат, гр. Доспат, Доспатска, №4
    Внесен капитал
    5000
    Основана
    2002
    Съдружници
    община д.
    Капитал
    5000

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
120066399ДОСПАТСТРОЙ ЕООД

гр. Доспат, Доспат

община д.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
120553956СИ ЕНД КА ООД

гр. Доспат, Доспат

"нитекс а.

Съдружници, Едноличен собственик на капитала

Виж още
120558704ДРУЖЕСТВО ЗА ЗАЕТОСТ ДОСПАТ ООД

гр. Доспат, Доспат

община д.

Съдружници

Виж още
201010152ДОСПАТ ЕКО-2009 ООД

гр. Доспат, Доспат

община д.

Съдружници, Съдружници, Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.