Firms.bg
Търси

РУМЕН БРИЧКОВ ЕТЕИК: 120502367, гр. Смолян, Смолян

Данни от Търговски Регистър

Статус
Заличен на 4.01.2019 г.
Последна промяна
4.01.2019 г.Виж история
Фирма/Наименование
РУМЕН БРИЧКОВ ЕТ
Дата на регистрация
1999
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Смолян, община Смолян, гр. Смолян, ул. МАЕСТРО АТАНАСОВ 9
Предмет на дейност
организация и обучение на състави за спортни и фолклорни танци, организиране на концерти, търговия на едро и дребно в страната и чужбина с всякакви незабранени от закона стоки, суровини и материали, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, включително товарни и пътнически таксиметрови превози, туристически, хотелирески, ресторантьорски,рекламни, информационни, импресарски, автосервизни и други незабранени от закона услуги, търговия с недвижими имоти, изкупуване, производство, преработка и търговия със селскостопанска продукция, гъби, билки, горски плодове, дървени материал.
Физическо лице - търговец
румен б.

Резюме

Фирма РУМЕН БРИЧКОВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 120502367 е основана на 1999 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Смолян, община Смолян, гр. Смолян, ул. МАЕСТРО АТАНАСОВ 9. РУМЕН БРИЧКОВ ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 5.11.2010 г. - Регистрация на фирма

    Физическо лице - търговец
    румен б.
    Име на фирма
    РУМЕН БРИЧКОВ
    Седалище и адрес на управление
    област Смолян, община Смолян, гр. Смолян, ул. МАЕСТРО АТАНАСОВ 9
    Основана
    1999
    Предмет на дейност
    Организация и обучение на състави за спортни и фолклорни танци, организиране на концерти, търговия на едро и дребно в страната и чужбина с всякакви незабранени от закона стоки, суровини и материали, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, включително товарни и пътнически таксиметрови превози, туристически, хотелирески, ресторантьорски,рекламни, информационни, импресарски, автосервизни и други незабранени от закона услуги, търговия с недвижими имоти, изкупуване, производство, преработка и търговия със селскостопанска продукция, гъби, билки, горски плодове, дървени материал.
  2. 4.01.2019 г.

    Статус
    Заличаване на търговеца

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.