Firms.bg
Търси

КАРАНА - ЕФТИМ ПЪРЖАНОВ ЕТЕИК: 120045438, гр. Доспат, Доспат

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
7.10.2008 г.Виж история
Фирма/Наименование
КАРАНА - ЕФТИМ ПЪРЖАНОВ ЕТ
Изписване на чужд език
KARANA - EFTIM PARZHANOV
Дата на регистрация
1995
Регистрация по ЗДДС

BG120045438 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Смолян, община Доспат, гр. Доспат, ул. ХИСАРЯ, №6
Предмет на дейност
транспорта дейност, таксиметрови услуги, вътрешен и международен туризъм, разкриване и обслужване на туристически и търговски обекти и на обекти от системата на общественото хранене и свързаната с тях дейност; търговска дейност, внос, износ, реекспорт, бартерни и лизингови сделки, търговско представителство и посредничество и агенции; разкриване на магазини; производство, съхранение и реализация на селскостопанска продукция, на стоки за народно потребление, на тъкани с художествена стойност, осъществяване на всички видове дейност и услуги без забранените със закон. едноличният търговец ще осъществява дейността си в страната и чужбина, вкл. и в свободните безмитни зони.
Физическо лице - търговец
евтим п.

Резюме

Фирма КАРАНА - ЕФТИМ ПЪРЖАНОВ ЕТ (KARANA - EFTIM PARZHANOV) с ЕИК/ПИК 120045438 е основана на 1995 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Смолян, община Доспат, гр. Доспат, ул. ХИСАРЯ, №6. КАРАНА - ЕФТИМ ПЪРЖАНОВ ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG120045438 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

  1. 19.01.2004 г. - Регистрация на фирма

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG120045438
  2. 20.01.2004 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG120045438
  3. 13.07.2008 г.

    Основана
    1995
    Изписване на чужд език
    KARANA - EFTIM PARZHANOV
    Седалище и адрес на управление
    област Смолян, община Доспат, гр. Доспат, ул. ХИСАРЯ, №6
    Предмет на дейност
    Транспорта дейност, таксиметрови услуги, вътрешен и международен туризъм, разкриване и обслужване на туристически и търговски обекти и на обекти от системата на общественото хранене и свързаната с тях дейност; търговска дейност, внос, износ, реекспорт, бартерни и лизингови сделки, търговско представителство и посредничество и агенции; разкриване на магазини; производство, съхранение и реализация на селскостопанска продукция, на стоки за народно потребление, на тъкани с художествена стойност, осъществяване на всички видове дейност и услуги без забранените със закон. Едноличният търговец ще осъществява дейността си в страната и чужбина, вкл. и в свобобдните безмитни зони.
    Име на фирма
    КАРАНА - ЕФТИМ ПЪРЖАНОВ
    Физическо лице - търговец
    евтим п.
  4. 7.10.2008 г.

    Предмет на дейност
    ТРАНСПОРТА ДЕЙНОСТ, ТАКСИМЕТРОВИ УСЛУГИ, ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ТУРИЗЪМ, РАЗКРИВАНЕ И ОБСЛУЖВАНЕ НА ТУРИСТИЧЕСКИ И ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ И НА ОБЕКТИ ОТ СИСТЕМАТА НА ОБЩЕСТВЕНОТО ХРАНЕНЕ И СВЪРЗАНАТА С ТЯХ ДЕЙНОСТ; ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ВНОС, ИЗНОС, РЕЕКСПОРТ, БАРТЕРНИ И ЛИЗИНГОВИ СДЕЛКИ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНЦИИ; РАЗКРИВАНЕ НА МАГАЗИНИ; ПРОИЗВОДСТВО, СЪХРАНЕНИЕ И РЕАЛИЗАЦИЯ НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ, НА СТОКИ ЗА НАРОДНО ПОТРЕБЛЕНИЕ, НА ТЪКАНИ С ХУДОЖЕСТВЕНА СТОЙНОСТ, ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ДЕЙНОСТ И УСЛУГИ БЕЗ ЗАБРАНЕНИТЕ СЪС ЗАКОН. ЕДНОЛИЧНИЯТ ТЪРГОВЕЦ ЩЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ДЕЙНОСТТА СИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ВКЛ. И В СВОБОДНИТЕ БЕЗМИТНИ ЗОНИ.

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
120552021ЛАГУНА ООД

гр. Доспат, Доспат

евтим п.

Съдружници

Виж още
200557909ТИТАН - ВС ЕООД

гр. Доспат, Доспат

евтим п.

Едноличен собственик на капитала

Виж още
203081244ТИТАН СТРОЙ Д ООД

гр. Пловдив, Пловдив

евтим п.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.