Firms.bg
Търси

РУМЕН СЕРТОВ - РВС ЕТЕИК: 120015157, гр. Девин, Девин

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
12.01.2009 г.Виж история
Фирма/Наименование
РУМЕН СЕРТОВ - РВС ЕТ
Дата на регистрация
1996
Регистрация по ЗДДС

BG120015157 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Смолян, община Девин, гр. Девин, кв. НАСАТН ул. РОЖЕН, №2
Предмет на дейност
организация и реализация на всякакъв вид търговска дейност разрешена от закона, производство, изкупуване, преработка и реализация на селскостопанска и животинска продукция, извършване на производство и услуги на населението от всякакъв характер /без забранените от закона/; ремонт на електронна техника, програмиране; организация и развитие на магазинна мрежа; откриване и експлоатация на механи, ресторанти, барове, дискотеки, сладкарници, транспортна дейност в страната и чужбина, превоз на пътници и товари; търговия на едро и дребно, външна и вътрешна, подвижна и стационарна, туристическа дейност, вътрешен и международен; инвестиционна, стопанска, пласметно-снабдителна, предприемаческа, посредническа, представителска дейност в страната и чужбина /в области и дейности, незабранени от закона/, външноикономическа дейност и всички останали дейности и услуги, които не са забранени от закона. дейността ще се осьществява в страната и чужбина, включително и в свободните безмитни зони.
Физическо лице - търговец
румен с.

Резюме

Фирма РУМЕН СЕРТОВ - РВС ЕТ () с ЕИК/ПИК 120015157 е основана на 1996 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Смолян, община Девин, гр. Девин, кв. НАСАТН ул. РОЖЕН, №2. РУМЕН СЕРТОВ - РВС ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG120015157 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

  1. 14.05.2006 г. - Регистрация на фирма

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG120015157
  2. 15.05.2006 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG120015157
  3. 12.01.2009 г.

    Основана
    1996
    Седалище и адрес на управление
    област Смолян, община Девин, гр. Девин, кв. НАСАТН ул. РОЖЕН, №2
    Име на фирма
    РУМЕН СЕРТОВ - РВС
    Предмет на дейност
    OPГAHИЗAЦИЯ И PEAЛИЗAЦИЯ HA BCЯKAKЪB BИД TЪPГOBCKA ДEЙHOCT PAЗPEШEHA OT ЗAKOHA, ПPOИЗBOДCTBO, ИЗKУПУBAHE, ПPEPAБOTKA И PEAЛИЗAЦИЯ HA CEЛCKOCTOПAHCKA И ЖИBOTИHCKA ПPOДУKЦИЯ, ИЗВЪРШВАНЕ НА ПРОИЗВОДСТВО И УСЛУГИ НА НАСЕЛЕНИЕТО ОТ ВСЯКАКЪВ ХАРАКТЕР /БЕЗ ЗАБРАНЕНИТЕ ОТ ЗАКОНА/; РЕМОНТ НА ЕЛЕКТРОННА ТЕХНИКА, ПРОГРАМИРАНЕ; ОРГАНИЗАЦИЯ И РАЗВИТИЕ НА МАГАЗИННА МРЕЖА; ОТКРИВАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ HA MEXAHИ, PECTOPAHTИ, БAPOBE, ДИCKOTEKИ, CЛAДKAPHИЦИ, ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ПРЕВОЗ НА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ; ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО, ВЪНШНА И ВЪТРЕШНА, ПОДВИЖНА И СТАЦИОНАРНА, ТУРИСТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ, ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН; ИНВЕСТИЦИОННА, СТОПАНСКА, ПЛАСМЕТНО-СНАБДИТЕЛНА, ПРЕДПРИЕМАЧЕСКА, ПОСРЕДНИЧЕСКА, ПРЕДСТАВИТЕЛСКА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА /В ОБЛАСТИ И ДЕЙНОСТИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА/, ВЪНШНОИКОНОМИЧЕСКА ДЕЙНОСТ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА. ДEЙHOCTTA ЩE CE OCЬЩECTBЯBA B CTPAHATA И ЧУЖБИHA, BKЛЮЧИTEЛHO И B CBOБOДHИTE БEЗMИTHИ ЗOHИ.
    Физическо лице - търговец
    румен с.

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.