Firms.bg
Търси

ВЕРОНА - НАДЯ СУРЧЕВА ЕТЕИК: 120013077, с. Баните, Баните

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
25.05.2021 г.Виж история
Фирма/Наименование
ВЕРОНА - НАДЯ СУРЧЕВА ЕТ
Дата на регистрация
1994
Регистрация по ЗДДС

BG120013077 ( )

Седалище и адрес на управление
област Смолян, община Баните, с. Баните,
Предмет на дейност
търговска дейност с лекарствени средства и билки, медицински и оптически материали след съответното разрешително. търговия на едро и дребно със стоки освен забранените, внос и търговия с всякакъв вид машини, агрегати, възли и резервни части. производство,изкупуване, преработка и търговия със селскостопанска и животинска продукция, включително и диворастяща такава, кожи и кожени изделия. внос, износ, реекспорт, бартерни сделки, търговско представителство, посредничество и агентство, оказионна, комисионна и консигнационна търговия. разкриване и обслужване на хотели, фирмени и специализирани магазини, заведения за обществено хранене с продажба на спиртни и безалкохолни напитки, кафе, цигари, чай, сладкарски изделия. транспортни услуги - превоз на пътници и товари, къмпингови и туристически услуги за български и чуждестранни туристи, организиране на вътрешен и международен туризъм. извършване на всякакви други видове дейности и услуги, които не са забранени от закона. дейността си едноличният търговец ще осьществява с реалицзация на продукцията в страната и чужбина със или без посредничество, включително и в свободните безмитни зони.
Физическо лице - търговец
надя с.

Резюме

Фирма ВЕРОНА - НАДЯ СУРЧЕВА ЕТ () с ЕИК/ПИК 120013077 е основана на 1994 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Смолян, община Баните, с. Баните, . ВЕРОНА - НАДЯ СУРЧЕВА ЕТ е дерегистрана по ЗДДС на основание

История

  1. 23.07.2009 г. - Регистрация на фирма

    Седалище и адрес на управление
    област Смолян, община Баните, с. Баните,
    Предмет на дейност
    TЪPГOBCKA ДEЙHOCT С ЛЕКАРСТВЕНИ СРЕДСТВА И БИЛКИ, МЕДИЦИНСКИ И ОПТИЧЕСКИ МАТЕРИАЛИ СЛЕД СЪОТВЕТНОТО РАЗРЕШИТЕЛНО. ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО СЪС СТОКИ ОСВЕН ЗАБРАНЕНИТЕ, BHOC И ТЪРГОВИЯ С ВСЯКАКЪВ ВИД МАШИНИ, АГРЕГАТИ, ВЪЗЛИ И РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ. ПРОИЗВОДСТВО,ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА И ТЪРГОВИЯ СЪС СЕЛСКОСТОПАНСКА И ЖИВОТИНСКА ПРОДУКЦИЯ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ДИВОРАСТЯЩА ТАКАВА, КОЖИ И КОЖЕНИ ИЗДЕЛИЯ. ВНОС, ИЗHOC, PEEKCПOPT, БAPTEPHИ CДEЛKИ, TЪPГOBCKO ПPEДCTABИTEЛCTBO, ПOCPEДHИЧECTBO И AГEHТСТВО, ОКАЗИОННА, КОМИСИОННА И КОНСИГНАЦИОННА ТЪРГОВИЯ. РАЗKPИBAHE И OБCЛУЖBAHE HA ХОТЕЛИ, ФИРМЕНИ И СПЕЦИАЛИЗИРАНИ МАГАЗИНИ, ЗАВЕДЕНИЯ ЗA OБЩECTBEHO XPAHEHE С ПРОДАЖБА НА СПИРТНИ И БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ, КАФЕ, ЦИГАРИ, ЧАЙ, СЛАДКАРСКИ ИЗДЕЛИЯ. ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ - ПPEBOЗ HA ПЪТНИЦИ И TOBAPИ, КЪМПИНГОВИ И ТУРИСТИЧЕСКИ УСЛУГИ ЗА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ТУРИСТИ, ОРГАНИЗИРАНЕ НА ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ТУРИЗЪМ. ИЗBЪPШBAHE HA BCЯKAKBИ ДРУГИ BИДОВЕ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА. ДЕЙНОСТТА СИ ЕДНОЛИЧНИЯТ TЪPГOBEЦ ЩE OCЬЩECTBЯBA С РЕАЛИЦЗАЦИЯ НА ПРОДУКЦИЯТА B CTPAHATA И ЧУЖБИHA СЪС ИЛИ БЕЗ ПОСРЕДНИЧЕСТВО, BKЛЮЧИTEЛHO И B CBOБOДHИTE БEЗMИTHИ ЗOHИ.
    Основана
    1994
    Име на фирма
    ВЕРОНА - НАДЯ СУРЧЕВА
    Физическо лице - търговец
    надя с.
  2. 14.06.2011 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG120013077
  3. 15.06.2011 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG120013077
  4. 24.05.2021 г.

    ДДС
    Дерегистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG120013077
  5. 25.05.2021 г.

    ДДС
    Дерегистрация на ДЗЛ, което е било регистрирано на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG120013077

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.