Firms.bg
Търси

ФЛИЙТЛЕТС ООДЕИК: 119631233, с. Сърцево, Твърдица

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
21.09.2022 г.Виж история
Фирма/Наименование
ФЛИЙТЛЕТС ООД
Дата на регистрация
2005
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Сливен, община Твърдица, с. Сърцево,
Предмет на дейност
покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, импорт, експорт, реекспорт и бартерни сделки, превоз на пътници и товари в страната и чужбина, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, стоков контрол, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг, производство, изкупуване, пласмент и реализация на селскостопанска продукция, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги с използване на чужд труд и образуване на предприятие, чиито дела се водят по търговски начин, както и всякакви други дейности незабранени със закон. дейността ще се упражнява в страната и чужбина.
Управители/Съдружници
  • емили б.
  • дерик б.
Съдружници
Капитал размер
5000 лв. (внесен капитал: 5000 лв.)

Резюме

Фирма ФЛИЙТЛЕТС ООД () с ЕИК/ПИК 119631233 е основана на 2005 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Сливен, община Твърдица, с. Сърцево, , а началният внесен капитал е в размер на 5000 лева. ФЛИЙТЛЕТС ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 14.06.2008 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    ФЛИЙТЛЕТС
    Внесен капитал
    5000
    Основана
    2005
    Седалище и адрес на управление
    област Сливен, община Нова Загора, гр. Нова Загора, ул.ВАСИЛ ЛЕВСКИ, №31
    Управители
    емили б.
    Предмет на дейност
    Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, импорт, експорт, реекспорт и бартерни сделки, превоз на пътници и товари в страната и чужбина, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, стоков контрол, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг, производство, изкупуване, пласмент и реализация на селскостопанска продукция, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги с използване на чужд труд и образуване на предприятие, чиито дела се водят по търговски начин, както и всякакви други дейности незабранени със закон. Дейността ще се упражнява в страната и чужбина.
    Съдружници
    Капитал
    5000
  2. 14.06.2008 г.

    Основана
    2005
    Седалище и адрес на управление
    област Сливен, община Твърдица, с. Сърцево,
  3. 12.10.2010 г.

    Съдружници
    емили б.
    Управители

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.