Firms.bg
Търси

ВЪРБАНОВ - КЛОДИ ВЪРБАНОВ ЕТЕИК: 119037647, гр. Сливен, Сливен

Данни от Търговски Регистър

Статус
Заличен на 31.05.2010 г.
Последна промяна
31.05.2010 г.Виж история
Фирма/Наименование
ВЪРБАНОВ - КЛОДИ ВЪРБАНОВ ЕТ
Дата на регистрация
1992
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Сливен, община Сливен, гр. Сливен, ул. ХАДЖИ ДИМИТЪР, №35, вход А, апартамент 7
Предмет на дейност
ветеринарнолечение на всички видове животни-еднокопитни и двукопитни, птици, зайци, котки, кучета и др., вътрешна и външна търговия с лекарства за ветеринарното дело, растителна защита и препарати, производство и търговия със селскостопанска продукция от всякакъв вид, производство и търговия с животинска продукция в живо и кланично тегло, включително и полуфабрикати, търговия с хранителни и промишлени стоки, производство и търговия с пчели и пчелни продукти и производните им, шивашки и плетачески услуги от всякакъв вид, организиране и провеждане на курсове по български език за ученици и кандидат-студенти, откриване и поддържане на аптека за продажба на лекарства от всякакъв вид за хуманната и ветеринарната медицина.
Физическо лице - търговец
клоди ц.

Резюме

Фирма ВЪРБАНОВ - КЛОДИ ВЪРБАНОВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 119037647 е основана на 1992 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Сливен, община Сливен, гр. Сливен, ул. ХАДЖИ ДИМИТЪР, №35, вход А, апартамент 7. ВЪРБАНОВ - КЛОДИ ВЪРБАНОВ ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 31.05.2010 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    ВЪРБАНОВ - КЛОДИ ВЪРБАНОВ
    Основана
    1992
    Предмет на дейност
    Ветеринарнолечение на всички видове животни-еднокопитни и двукопитни, птици, зайци, котки, кучета и др., вътрешна и външна търговия с лекарства за ветеринарното дело, растителна защита и препарати, производство и търговия със селскостопанска продукция от всякакъв вид, производство и търговия с животинска продукция в живо и кланично тегло, включително и полуфабрикати, търговия с хранителни и промишлени стоки, производство и търговия с пчели и пчелни продукти и производните им, шивашки и плетачески услуги от всякакъв вид, организиране и провеждане на курсове по български език за ученици и кандидат-студенти, откриване и поддържане на аптека за продажба на лекарства от всякакъв вид за хуманната и ветеринарната медицина.
    Седалище и адрес на управление
    област Сливен, община Сливен, гр. Сливен, ул. ХАДЖИ ДИМИТЪР, №35, вход А, апартамент 7
    Физическо лице - търговец
    клоди ц.
  2. 31.05.2010 г.

    Основана
    1992
    Статус
    Заличаване на търговеца

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
119623069ВЪРБАНОВ ООД

гр. Сливен, Сливен

клоди ц.

Управители

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.