Firms.bg
Търси

БЕНЛИ - ГЕНАДИ БЕНЛИЕВ ЕТЕИК: 117046149, гр. Русе, Русе

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
17.02.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
БЕНЛИ - ГЕНАДИ БЕНЛИЕВ ЕТ
Изписване на чужд език
BANLI - GENADI BENLIEV
Дата на регистрация
1992
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Русе, община Русе, гр. Русе, ул. ПЧЕЛИНА, №13, етаж 3
Предмет на дейност
търговска и комисионна дейност, включително вносно - износна, търговско представителство, посредничество и агентство, производство на промишлени и селскостопански произведения, хранителни стоки, произведения на художествените занаяти, строителна дейност, таксиметрови превози, разкриване и експлоатация на хранителни и питейни заведения, занаятчийски и битови услуги, селскостопански услуги, продуцентска и инженерингова дейност, хотелиерство, организиране и експлоатация на електронни, механични и други забавно - развлекателни игри, разработване и мултиплициране на научно - изследователски и технологични продукти и услуги, ремонт и монтаж на машини, електронна и изчислителна техника, автомобили, туристическа дейност, аудиовизуални услуги.
Физическо лице - търговец
генади б.

Резюме

Фирма БЕНЛИ - ГЕНАДИ БЕНЛИЕВ ЕТ (BANLI - GENADI BENLIEV) с ЕИК/ПИК 117046149 е основана на 1992 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Русе, община Русе, гр. Русе, ул. ПЧЕЛИНА, №13, етаж 3. БЕНЛИ - ГЕНАДИ БЕНЛИЕВ ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 17.02.2011 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    1992
    Име на фирма
    БЕНЛИ - ГЕНАДИ БЕНЛИЕВ
    Седалище и адрес на управление
    област Русе, община Русе, гр. Русе, ул. ПЧЕЛИНА, №13, етаж 3
    Физическо лице - търговец
    генади б.
    Изписване на чужд език
    BANLI - GENADI BENLIEV
    Предмет на дейност
    Търговска и комисионна дейност, включително вносно - износна, търговско представителство, посредничество и агентство, производство на промишлени и селскостопански произведения, хранителни стоки, произведения на художествените занаяти, строителна дейност, таксиметрови превози, разкриване и експлоатация на хранителни и питейни заведения, занаятчийски и битови услуги, селскостопански услуги, продуцентска и инженерингова дейност, хотелиерство, организиране и експлоатация на електронни, механични и други забавно - развлекателни игри, разработване и мултиплициране на научно - изследователски и технологични продукти и услуги, ремонт и монтаж на машини, електронна и изчислителна техника, автомобили, туристическа дейност, аудиовизуални услуги.

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
201627075ЕКАБУЛ ООД

гр. Русе, Русе

генади б.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.