Търси

ДЕЧЕВИ - ПЛАМЕН ДЕЧЕВ ЕТЕИК: 116584928, гр. Кубрат, Кубрат

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
31.03.2010 г.Виж история
Фирма/Наименование
ДЕЧЕВИ - ПЛАМЕН ДЕЧЕВ ЕТ
Дата на регистрация
2007
Регистрация по ЗДДС

BG116584928 ( Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС; Регистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на друго основание )

Седалище и адрес на управление
област Разград, община Кубрат, гр. Кубрат, ул. ЦАР СИМЕОН, №5
Предмет на дейност
търговия със стоки от хранително-вкусовата промишленост и селското стопанство, извършване на транспортна дейност, автосервизни услуги, търговско представителство и посредничество, търговия и преработка на дървесина и производни от нея, наемане на работна ръка за работа в страната и в чужбина, след съответното разрешение, вътрешна и външна търговия, ресторантьорство, покупка на стоки или други вещи с цел да се препродават в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, лизингови, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни или други услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и всички други сделки незабранени от закона и за които едноличният търговец притежава съответната правоспособност и лиценз.
Физическо лице - търговец
пламен добрев дечев

Резюме

Фирма ДЕЧЕВИ - ПЛАМЕН ДЕЧЕВ ЕТ () с ЕИК/ПИК 116584928 е основана на 2007 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Разград, община Кубрат, гр. Кубрат, ул. ЦАР СИМЕОН, №5. ДЕЧЕВИ - ПЛАМЕН ДЕЧЕВ ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG116584928 на основание Регистрация на основание чл.100 ал. 1 от ЗДДС; Регистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на друго основание

История

 1. 2.12.2009 г. - Регистрация на фирма

  Име на фирма
  ДЕЧЕВИ - ПЛАМЕН ДЕЧЕВ
  Предмет на дейност
  ТЪРГОВИЯ СЪС СТОКИ ОТ ХРАНИТЕЛНО-ВКУСОВАТА ПРОМИШЛЕНОСТ И СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО, ИЗВЪРШВАНЕ НА ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ, АВТОСЕРВИЗНИ УСЛУГИ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ТЪРГОВИЯ И ПРЕРАБОТКА НА ДЪРВЕСИНА И ПРОИЗВОДНИ ОТ НЕЯ, НАЕМАНЕ НА РАБОТНА РЪКА ЗА РАБОТА В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА, СЛЕД СЪОТВЕТНОТО РАЗРЕШЕНИЕ, ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ, РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ДА СЕ ПРЕПРОДАВАТ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО, ЛИЗИНГОВИ, КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ, СКЛАДОВИ СДЕЛКИ, ХОТЕЛИЕРСКИ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ ИЛИ ДРУГИ УСЛУГИ, ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА И ВСИЧКИ ДРУГИ СДЕЛКИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА И ЗА КОИТО ЕДНОЛИЧНИЯТ ТЪРГОВЕЦ ПРИТЕЖАВА СЪОТВЕТНАТА ПРАВОСПОСОБНОСТ И ЛИЦЕНЗ.
  Седалище и адрес на управление
  област Разград, община Кубрат, гр. Кубрат, ул. ЦАР СИМЕОН, №5
  Физическо лице - търговец
  пламен добрев дечев
  Основана
  2007
 2. 30.03.2010 г.

  ДДС
  Регистрация на ДЗЛ което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG116584928
 3. 31.03.2010 г.

  ДДС
  Регистрация на ДЗЛ, което е било регистрирано на друго основание - ДДС номер: BG116584928

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: декември 2023 г.