Firms.bg
Търси

ЙЪЛДЪЗ - БЕХЧЕТ МУСТАФА ЕТЕИК: 116506737, с. Бърдоква, Исперих

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
6.07.2010 г.Виж история
Фирма/Наименование
ЙЪЛДЪЗ - БЕХЧЕТ МУСТАФА ЕТ
Дата на регистрация
2000
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Разград, община Исперих, с. Бърдоква, ул. БУЗЛУДЖА, №21
Предмет на дейност
транспортна дейност, автосервиз на автомобили, таксиметрови услуги, радиотелевизионен сервиз, търговия на едро и дребно и производство на стоки, експлоатация на магазини за хранителни стоки, смесени магазини, търговия на едро и дребно, експлоатация на заведения за обществено хранене, ресторантьорство, внос и износ, търговия с хранителни и промишлени продукти, производство и търговия с млчени продукти, търговия с всички видове промишлени стоки, както и представителство на български и чуждестранни фирми, хотелиерство, търговия с фаянсови плочки и теракот, дърводелски и железарски услуги, оказионна търговия, внос и износ на всякакъв вид стоки и всички дейности, които закона не забранява.
Физическо лице - търговец
бехчет м.

Резюме

Фирма ЙЪЛДЪЗ - БЕХЧЕТ МУСТАФА ЕТ () с ЕИК/ПИК 116506737 е основана на 2000 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Разград, община Исперих, с. Бърдоква, ул. БУЗЛУДЖА, №21. ЙЪЛДЪЗ - БЕХЧЕТ МУСТАФА ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 6.07.2010 г. - Регистрация на фирма

    Основана
    2000
    Седалище и адрес на управление
    област Разград, община Исперих, с. Бърдоква, ул. БУЗЛУДЖА, №21
    Физическо лице - търговец
    бехчет м.
    Име на фирма
    ЙЪЛДЪЗ - БЕХЧЕТ МУСТАФА
    Предмет на дейност
    ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ, АВТОСЕРВИЗ НА АВТОМОБИЛИ, ТАКСИМЕТРОВИ УСЛУГИ, РАДИОТЕЛЕВИЗИОНЕН СЕРВИЗ, ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО И ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ, ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА МАГАЗИНИ ЗА ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ, СМЕСЕНИ МАГАЗИНИ, ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО, ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ, РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ВНОС И ИЗНОС, ТЪРГОВИЯ С ХРАНИТЕЛНИ И ПРОМИШЛЕНИ ПРОДУКТИ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С МЛЧЕНИ ПРОДУКТИ, ТЪРГОВИЯ С ВСИЧКИ ВИДОВЕ ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ, КАКТО И ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИРМИ, ХОТЕЛИЕРСТВО, ТЪРГОВИЯ С ФАЯНСОВИ ПЛОЧКИ И ТЕРАКОТ, ДЪРВОДЕЛСКИ И ЖЕЛЕЗАРСКИ УСЛУГИ, ОКАЗИОННА ТЪРГОВИЯ, ВНОС И ИЗНОС НА ВСЯКАКЪВ ВИД СТОКИ И ВСИЧКИ ДЕЙНОСТИ, КОИТО ЗАКОНА НЕ ЗАБРАНЯВА.

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
116514506КООПЕРАЦИЯ "ТРАНС-2001" К

гр. Исперих, Исперих

бехчет м.

Контролен съвет

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.