Firms.bg
Търси

ПОТРЕБИТЕЛНА КООПЕРАЦИЯ "ЕДИНСТВО" КЕИК: 116011679, с. Сеслав, Кубрат

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
4.12.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
ПОТРЕБИТЕЛНА КООПЕРАЦИЯ "ЕДИНСТВО" К
Изписване на чужд език
PK EDINSTVO
Дата на регистрация
1991
Регистрация по ЗДДС

BG116011679 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Разград, община Кубрат, с. Сеслав, ул. АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ, №56
Предмет на дейност
покупка на стоки, продажба на стоки от собствено производство, хотелиерски услуги, туристически и рекламни услуги, битови услуги, транспортна дейност, изкупуване на селскостопанска и друга продукция и всяка друга търговска дейност, която може да бъде осъществявана от кооперацията, не е забранена от закона и е в интерес на нейните членове. изменение от 21.05.2003 г.: търговия, обществено хранене, хотелиерство и туризъм с необходимата материапно-техническа база от магазини, заведения за обществено хранене, складове и други; покупка на стоки и други вещи с цел да бъдат препродадени в първоначален, преработен или обработен вид; промишлени дейности - производство на хляб, хлебни изделия, преработка на плодове и зеленчуци, производство на пулпове, туршии, стоки за народно потребление, извършване на услуги за населението; транспортна и строителна дейност; взаимоспомагателна и спестовно-кредитна дейност в соответствие с изискванията на закона; външнотърговска дейност; извършване на други дейности, които осигуряват най-ефективно използване на материалните, трудовите и финансовите ресурси на кооперацията, конто не са забранени от закона и са в интерес на нейните членове.
Председател
недим ю.
Управителен съвет
Контролен съвет

Резюме

Фирма ПОТРЕБИТЕЛНА КООПЕРАЦИЯ "ЕДИНСТВО" К (PK EDINSTVO) с ЕИК/ПИК 116011679 е основана на 1991 с правна форма Кооперация или на кратко К. Седалището на компанията се намира на адрес област Разград, община Кубрат, с. Сеслав, ул. АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ, №56. ПОТРЕБИТЕЛНА КООПЕРАЦИЯ "ЕДИНСТВО" К е регистрана по ЗДДС с номер BG116011679 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

  1. 23.07.2000 г. - Регистрация на фирма

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG116011679
  2. 24.07.2000 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG116011679
  3. 4.12.2011 г.

    Име на фирма
    ПОТРЕБИТЕЛНА КООПЕРАЦИЯ "ЕДИНСТВО"
    Основана
    1991
    Седалище и адрес на управление
    област Разград, община Кубрат, с. Сеслав, ул. АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ, №56
    Председател
    недим ю.
    Управителен съвет
    Изписване на чужд език
    PK EDINSTVO
    Предмет на дейност
    Покупка на стоки, продажба на стоки от собствено производство, хотелиерски услуги, туристически и рекламни услуги, битови услуги, транспортна дейност, изкупуване на селскостопанска и друга продукция и всяка друга търговска дейност, която може да бъде осъществявана от кооперацията, не е забранена от закона и е в интерес на нейните членове. Изменение от 21.05.2003 г.: търговия, обществено хранене, хотелиерство и туризъм с необходимата материапно-техническа база от магазини, заведения за обществено хранене, складове и други; покупка на стоки и други вещи с цел да бъдат препродадени в първоначален, преработен или обработен вид; промишлени дейности - производство на хляб, хлебни изделия, преработка на плодове и зеленчуци, производство на пулпове, туршии, стоки за народно потребление, извършване на услуги за населението; транспортна и строителна дейност; взаимоспомагателна и спестовно-кредитна дейност в соответствие с изискванията на закона; външнотърговска дейност; извършване на други дейности, които осигуряват най-ефективно използване на материалните, трудовите и финансовите ресурси на кооперацията, конто не са забранени от закона и са в интерес на нейните членове.
    Контролен съвет

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
116560707ТЕЗГЮЛ САЛИМ ЕТ

с. Сеслав, Кубрат

тезгюл с.

Физическо лице - търговец

Виж още
117089809МЕХМЕД КЪР ЕТ

с. Сеслав, Кубрат

мехмед к.

Физическо лице - търговец

Виж още
201100614Кър и Синове ООД

с. Сеслав, Кубрат

мехмед к.

Съдружници

Виж още
Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.