Firms.bg
Търси

ВИКИ ИНВЕСТ ЕООДЕИК: 115080487, гр. Пловдив, Пловдив

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
23.04.2013 г.Виж история
Фирма/Наименование
ВИКИ ИНВЕСТ ЕООД
Изписване на чужд език
VIKI INVEST
Дата на регистрация
1996
Регистрация по ЗДДС

BG115080487 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Пловдив, община Пловдив, гр. Пловдив, р-н Северен, Цар Борис III Обединител, №42
Предмет на дейност
производство и търговия със стоки и услуги незабранени от закона и под законовите нормативни актове, в т. ч. производство и търговия на вина и високоалкохолни напитки, суровини и материали, черни, цветни и редки метали, промишлени и хранителни стоки, стоки за бита, недвижими имоти. хотелиерство и ресторантьорство, маркетингова дейност и мениджмънт. транспортна и туристическа дейност, разкриване на забавни и развлекателни дейности, рекламна дейност. посредничество и представителство, комисионна търговия, бартерни и компенсационни сделки. финансово-брокерска дейност, всестранни транспортни таксиметрови услуги. външно-търговска дейност, извършване на всякакви други дейности непротиворечащи на българското законодателство. извършване на сделки с чуждестранни платежни средства, след издаване на необходимите разрешителни от компетентните органи.
Управители/Съдружници
  • илияна т.
Съдружници
Едноличен собственик на капитала
вики е.
Капитал размер
8766620 лв. (внесен капитал: 8766620 лв.)

Резюме

Фирма ВИКИ ИНВЕСТ ЕООД (VIKI INVEST) с ЕИК/ПИК 115080487 е основана на 1996 с правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност или на кратко ЕООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Пловдив, община Пловдив, гр. Пловдив, р-н Северен, Цар Борис III Обединител, №42, а началният внесен капитал е в размер на 8766620 лева. ВИКИ ИНВЕСТ ЕООД е регистрана по ЗДДС с номер BG115080487 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

  1. 27.11.1996 г. - Регистрация на фирма

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG115080487
  2. 28.11.1996 г.

    ДДС
    Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG115080487
  3. 13.02.2008 г.

    Изписване на чужд език
    VIKI INVEST
    Съдружници
    мария г.
    Основана
    1996
    Седалище и адрес на управление
    област Пловдив, община Пловдив, гр. Пловдив, Северен, ЦАР БОРИС ІІІ ОБЕДИНИТЕЛ, №42
    Предмет на дейност
    Производство и търговия със стоки и услуги, незабранени от закона и подзаконовите нормативни актове, в т.ч. производство и търговия на вина и високоалкохолни напитки, суровини и материали, черни, цветни и редки метали, промишлени и хранителни стоки, стоки за бита, недвижими имоти, хотелиерство и ресторантьорство, маркетингова дейност и мениджмънт, транспортна и туристическа дейност, разкриване на забавни и развлекателни дейности, рекламна дейност, посредничество и представителство, комисионна търговия, бартерни и компенсационни сделки, финансово-брокерска дейност, всестранни транспортни и таксиметрови услуги, външно-търговска дейност, извършване на всякакви други дейности непротиворечащи на българското законодателство.
    Управители
    Капитал
    8766620
    Име на фирма
    ВИКИ ИНВЕСТ
    Внесен капитал
    8766620
  4. 23.02.2011 г.

    Седалище и адрес на управление
    област Пловдив, община Пловдив, гр. Пловдив, р-н Северен, Цар Борис III Обединител, №42
    Предмет на дейност
    Производство и търговия със стоки и услуги незабранени от закона и под законовите нормативни актове, в т. ч. Производство и търговия на вина и високоалкохолни напитки, суровини и материали, черни, цветни и редки метали, промишлени и хранителни стоки, стоки за бита, недвижими имоти. Хотелиерство и ресторантьорство, маркетингова дейност и мениджмънт. Транспортна и туристическа дейност, разкриване на забавни и развлекателни дейности, рекламна дейност. Посредничество и представителство, комисионна търговия, бартерни и компенсационни сделки. Финансово-брокерска дейност, всестранни транспортни таксиметрови услуги. Външно-търговска дейност, извършване на всякакви други дейности непротиворечащи на Българското законодателство. Извършване на сделки с чуждестранни платежни средства, след издаване на необходимите разрешителни от компетентните органи.
    Съдружници
    мария г.
  5. 23.04.2013 г.

    Управители
    Едноличен собственик на капитала

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: май 2024 г.