Firms.bg
Търси

ЛУИЗА - 76 ООДЕИК: 115078358, гр. Пловдив, Пловдив

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
10.07.2012 г.Виж история
Фирма/Наименование
ЛУИЗА - 76 ООД
Дата на регистрация
1996
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Пловдив, община Пловдив, гр. Пловдив, р-н Източен, ул. КРАЙРЕЧНА, №6, етаж 7
Предмет на дейност
производство и търговия с резервни части, дистрибуция и представителство в областта на електрониката и техниката в страната и чужбина, инженеринг, покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, внос, износ, реекспорт и пласмент на селскостопански продукти, ремонтно-строителни работи и строително-предприемаческа дейност, търговия с алкохол и цигари и техните производни, консултантски услуги, дейност на търговско представителство и посредничество, транспортна дейност, комисионна дейност, информиране и наемане на работа в страната и чужбина, извършване на дейности, разрешени от закона и предоставяне на услуги, разрешени от закона.
Управители/Съдружници
  • мариам т.
Съдружници
Капитал размер
3500 лв. (внесен капитал: 3500 лв.)

Резюме

Фирма ЛУИЗА - 76 ООД () с ЕИК/ПИК 115078358 е основана на 1996 с правна форма Дружество с ограничена отговорност или на кратко ООД. Седалището на компанията се намира на адрес област Пловдив, община Пловдив, гр. Пловдив, р-н Източен, ул. КРАЙРЕЧНА, №6, етаж 7, а началният внесен капитал е в размер на 3500 лева. ЛУИЗА - 76 ООД не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 29.09.2010 г. - Регистрация на фирма

    Съдружници
    саркис н.
    Име на фирма
    ЛУИЗА - 76
    Седалище и адрес на управление
    област Пловдив, община Пловдив, гр. Пловдив, р-н Източен, ул. КРАЙРЕЧНА, №6, етаж 7
    Предмет на дейност
    Производство и търговия с резервни части, дистрибуция и представителство в областта на електрониката и техниката в страната и чужбина, инженеринг, покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, внос, износ, реекспорт и пласмент на селскостопански продукти, ремонтно-строителни работи и строително-предприемаческа дейност, търговия с алкохол и цигари и техните производни, консултантски услуги, дейност на търговско представителство и посредничество, транспортна дейност, комисионна дейност, информиране и наемане на работа в страната и чужбина, извършване на дейности, разрешени от закона и предоставяне на услуги, разрешени от закона.
    Управители
    Капитал
    5000
    Основана
    1996
    Внесен капитал
    5000
  2. 10.07.2012 г.

    Съдружници
    саркис н.
    Внесен капитал
    3500
    Капитал
    3500

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: юни 2024 г.