Firms.bg
Търси

МАРИЯ - БЛАГОМИР БЛАЖЕВ ЕТЕИК: 114673577, гр. Койнаре, Червен бряг

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
14.01.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
МАРИЯ - БЛАГОМИР БЛАЖЕВ ЕТ
Изписване на чужд език
MARIA - BLAGOMIR BLAZHEV
Дата на регистрация
2006
Регистрация по ЗДДС
НЕ
Седалище и адрес на управление
област Плевен, община Червен бряг, гр. Койнаре, ул. Милчо Симеонов, №155
Предмет на дейност
търговия със стоки и услуги, продажба на авточасти и аксесоари за автомобили, производство и търговия с животинска и селскостопанска продукция, производство, изкупуване, продажба, доставка внос и износ на хранителни и промишлени стоки, стоки за народно потребление, стоки с художествена стойност /без благородни метали, скъпоценни камъни и паметници на културата/, търговия с движими и недвиними имоти, организиране на търгове, базари изложби, търговско- импресарска дейност с предмети на изкуството, антиквариат /без предмети с национално значение/, изкупуване, преработка и износ на вторични суровини, продажба и доставка на строителни материали, нумизматична и филателна дейност, научни изследвания, анализи, експертизи, прогнози, инвестиционно, проучвателна, проктантска. инженерингова, иновационна дейност, технологии, автоматизация, електронизация на производството, производство и търговия с програмни продукти, търговско представителство /без процесуално/, посредничество, агентство, комисионерство, спедиторска и транспортна дейност, издателска дейност, разпространение на книги, вестници и списания, дистрибуторска дейност, маркетинг, лизинг, ноу-хау. реклама и информационно осигуряване, консултантска дейност, таксиметрови услуги, хотелиерство и рвсторантьорстзо. откриване на увеселителни заведения и заведения за обществено хранене, кафе-зператив. организиране на шоу-програми. шивашки, фризьорски, козметични, туристически, копирни, монтьорски и водопроводни услуги, поправка на обувки и чанти, поправка на битова техника, образователни и преквалификационни курсове за шев и кройка, ръчна и машинна бродерия, езиково обучение, школи за получаване на компютърна грамотност, производство и търговия с алкохолни и безалкохолни напитки и коктейли, кафе. бира и цигари /по ред и начин предписан от закона/, перилни препарати, парфюмерия, домашни потреби отдаване под наем на видеокасети, dvd и други програмни продукти, търговия с дърва и дървен материал, дърводобив и преработване, залесяване и рекултивация в страната и чужбина.
Физическо лице - търговец
благомир б.

Резюме

Фирма МАРИЯ - БЛАГОМИР БЛАЖЕВ ЕТ (MARIA - BLAGOMIR BLAZHEV) с ЕИК/ПИК 114673577 е основана на 2006 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Плевен, община Червен бряг, гр. Койнаре, ул. Милчо Симеонов, №155. МАРИЯ - БЛАГОМИР БЛАЖЕВ ЕТ не е регистрана по ЗДДС

История

  1. 14.01.2011 г. - Регистрация на фирма

    Име на фирма
    МАРИЯ - БЛАГОМИР БЛАЖЕВ
    Изписване на чужд език
    MARIA - BLAGOMIR BLAZHEV
    Физическо лице - търговец
    благомир б.
    Основана
    2006
    Седалище и адрес на управление
    област Плевен, община Червен бряг, гр. Койнаре, ул. Милчо Симеонов, №155
    Предмет на дейност
    Tърговия със стоки и услуги, продажба на авточасти и аксесоари за автомобили, производство и търговия с животинска и селскостопанска продукция, производство, изкупуване, продажба, доставка внос и износ на хранителни и промишлени стоки, стоки за народно потребление, стоки с художествена стойност /без благородни метали, скъпоценни камъни и паметници на културата/, търговия с движими и недвиними имоти, организиране на търгове, базари изложби, търговско- импресарска дейност с предмети на изкуството, антиквариат /без предмети с национално значение/, изкупуване, преработка и износ на вторични суровини, продажба и доставка на строителни материали, нумизматична и филателна дейност, научни изследвания, анализи, експертизи, прогнози, инвестиционно, проучвателна, проктантска. инженерингова, иновационна дейност, технологии, автоматизация, електронизация на производството, производство и търговия с програмни продукти, търговско представителство /без процесуално/, посредничество, агентство, комисионерство, спедиторска и транспортна дейност, издателска дейност, разпространение на книги, вестници и списания, дистрибуторска дейност, маркетинг, лизинг, ноу-хау. реклама и информационно осигуряване, консултантска дейност, таксиметрови услуги, хотелиерство и рвсторантьорстзо. откриване на увеселителни заведения и заведения за обществено хранене, кафе-зператив. организиране на шоу-програми. шивашки, фризьорски, козметични, туристически, копирни, монтьорски и водопроводни услуги, поправка на обувки и чанти, поправка на битова техника, образователни и преквалификационни курсове за шев и кройка, ръчна и машинна бродерия, езиково обучение, школи за получаване на компютърна грамотност, производство и търговия с алкохолни и безалкохолни напитки и коктейли, кафе. бира и цигари /по ред и начин предписан от закона/, перилни препарати, парфюмерия, домашни потреби отдаване под наем на видеокасети, dvd и други програмни продукти, търговия с дърва и дървен материал, дърводобив и преработване, залесяване и рекултивация в страната и чужбина.

Свързани Фирми

Няма Свързани Фирми

Firms.bg
© 2024 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: април 2024 г.