Търси

ПРОФИ КОМ - ПЕТЬО ИГНАТОВ ЕТЕИК: 114653635, гр. Плевен, Плевен

Данни от Търговски Регистър

Статус
Активен
Последна промяна
1.03.2011 г.Виж история
Фирма/Наименование
ПРОФИ КОМ - ПЕТЬО ИГНАТОВ ЕТ
Изписване на чужд език
PROFI COM - PETYO IGNATOV
Дата на регистрация
1992
Регистрация по ЗДДС

BG114653635 ( Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС )

Седалище и адрес на управление
област Плевен, община Плевен, гр. Плевен, СТРАХИЛ ВОЙВОДА, №18, етаж 1, апартамент 2
Предмет на дейност
производство.изкупуване.съхранение и реализация на селскостопанска животинска и овощарска продукция .внос и износ на посочената прокция.разкриване на магазин за търговия с козметика и парфюм ерия,галантерия три котаж.платове.обувки,продажб а на всякакъв вид електроника и ел.уреди за бита/търговия със захари и изделия.дъвка.кафе.цигари.търговия с месо и месни произведения.риба и рибни консерви,млечни изделия.захар.олио.изработване и продажба нахлебни изделия.ресторантьорство.разкриване на заведение за продажба натопли и студени закуски,алкохолни и безалкохолни напитки.всички видове ядки.производство и продажба на безалкохолни напитки,такси метрови услуги.ремонт на автомобили,боядисван е и основен ремонт на двигателя и ходовата част. вътрешна и външна търговия с всякакъв вид стоки. разрешени от закона. внос- износ. реекспорт. изработка и монтаж на пвц дограма. строително-монтажна дейност. транспортна дейност, дърводобив. производство и продажба на хранителни и нехранителни стоки и селскостопанска продукция за продажба. покупка на стоки и вещи за продажба в първоначален. преработен или обработен вид търговско представителство и посредничество на български и чужди фирми в страната и чужбина. строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. вътрешно обзавеждане. както и други дейности. незабранени от закона.
Физическо лице - търговец
петьо петков игнатов

Резюме

Фирма ПРОФИ КОМ - ПЕТЬО ИГНАТОВ ЕТ (PROFI COM - PETYO IGNATOV) с ЕИК/ПИК 114653635 е основана на 1992 с правна форма Едноличен търговец или на кратко ЕТ. Седалището на компанията се намира на адрес област Плевен, община Плевен, гр. Плевен, СТРАХИЛ ВОЙВОДА, №18, етаж 1, апартамент 2. ПРОФИ КОМ - ПЕТЬО ИГНАТОВ ЕТ е регистрана по ЗДДС с номер BG114653635 на основание Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС

История

 1. 6.04.2006 г. - Регистрация на фирма

  ДДС
  Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG114653635
 2. 7.04.2006 г.

  ДДС
  Регистрация на основание чл. 96 от ЗДДС - ДДС номер: BG114653635
 3. 1.03.2011 г.

  Име на фирма
  ПРОФИ КОМ - ПЕТЬО ИГНАТОВ
  Основана
  1992
  Изписване на чужд език
  PROFI COM - PETYO IGNATOV
  Предмет на дейност
  ПРОИЗВОДСТВО.ИЗКУПУВАНЕ.СЪХРАНЕНИЕ И РЕАЛИЗАЦИЯ НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ЖИВОТИНСКА И ОВОЩАРСКА ПРОДУКЦИЯ .ВНОС И ИЗНОС НА ПОСОЧЕНАТА ПРОКЦИЯ.РАЗКРИВАНЕ НА МАГАЗИН ЗА ТЪРГОВИЯ С КОЗМЕТИКА И ПАРФЮМ ЕРИЯ,ГАЛАНТЕРИЯ ТРИ КОТАЖ.ПЛАТОВЕ.ОБУВКИ,ПРОДАЖБ А НА ВСЯКАКЪВ ВИД ЕЛЕКТРОНИКА И ЕЛ.УРЕДИ ЗА БИТА/ТЪРГОВИЯ СЪС ЗАХАРИ И ИЗДЕЛИЯ.ДЪВКА.КАФЕ.ЦИГАРИ.ТЪРГОВИЯ С МЕСО И МЕСНИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ.РИБА И РИБНИ КОНСЕРВИ,МЛЕЧНИ ИЗДЕЛИЯ.ЗАХАР.ОЛИО.ИЗРАБОТВАНЕ И ПРОДАЖБА НАХЛЕБНИ ИЗДЕЛИЯ.РЕСТОРАНТЬОРСТВО.РАЗКРИВАНЕ НА ЗАВЕДЕНИЕ ЗА ПРОДАЖБА НАТОПЛИ И СТУДЕНИ ЗАКУСКИ,АЛКОХОЛНИ И БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ.ВСИЧКИ ВИДОВЕ ЯДКИ.ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ,ТАКСИ МЕТРОВИ УСЛУГИ.РЕМОНТ НА АВТОМОБИЛИ,БОЯДИСВАН Е И ОСНОВЕН РЕМОНТ НА ДВИГАТЕЛЯ И ХОДОВАТА ЧАСТ. ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ С ВСЯКАКЪВ ВИД СТОКИ. РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА. ВНОС- ИЗНОС. РЕЕКСПОРТ. ИЗРАБОТКА И МОНТАЖ НА ПВЦ ДОГРАМА. СТРОИТЕЛНО-МОНТАЖНА ДЕЙНОСТ. ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ, ДЪРВОДОБИВ. ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА ХРАНИТЕЛНИ И НЕХРАНИТЕЛНИ СТОКИ И СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ ЗА ПРОДАЖБА. ПОКУПКА НА СТОКИ И ВЕЩИ ЗА ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН. ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДИ ФИРМИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА. СТРОЕЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА. ВЪТРЕШНО ОБЗАВЕЖДАНЕ. КАКТО И ДРУГИ ДЕЙНОСТИ. НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
  Седалище и адрес на управление
  област Плевен, община Плевен, гр. Плевен, СТРАХИЛ ВОЙВОДА, №18, етаж 1, апартамент 2
  Адрес за кореспонденция с НАП
  област Плевен, община Плевен, гр. Плевен, ул.КАТЯ ПОПОВА, №17, етаж 5, апартамент 9
  Физическо лице - търговец
  петьо петков игнатов

Свързани Фирми

ЕИКИмеПричина
200309237БАУ МАРКЕТ ООД

гр. София, Столична

петьо петков игнатов

Съдружници

Виж още
202546498Булгериан уайн ЕООД

гр. Плевен, Плевен

Виж още
  Предишна фирма
Следваща фирма  
Firms.bg
© 2023 Firms.BG - Данните използвани в сайта са взети от портала за отворени данни на Република България - egov.bg

Последна актуализация на данните: декември 2023 г.